Dodaj do ulubionych

Rozgryzłam

05.01.16, 23:41
Tak myślę.
Rozgryzłam Tedeefka, a to ciężki orzeszek wink
co dokładnie? Jego kobitkę. tzn z kim jest. Pewności rzecz jasna nie mam. Jeśli z forum.... to tylko ona. Archiwum mi pomogło i jedno słowo.
Wy wiecie? Nie pytam tych którzy na żywca się widują z Tedeefem, bo mógł powiedzieć, mógł się widzieć, mógł przedstawić Pytam tylko wirtualnych, nieurealnionych.
Jeśli wiecie to nie mówić. Jesli nie.... to nie dopytywać. Strata tych którzy się nie domyslili. z resztą... jaka to strata. Nic nie wnosi ta wiedza. Inteligentna kobitka smile jeśli to ona.

więc po co ten wątek?
to chyba dobrze... że niektórym się udaję znaleźć co nie? A tym bardziej że tu na forum.
Wiem jedno. w czymś się świetnie zgadali.
to chyba fajne uczucie i świadomość że ta osoba z którą jesteśmy może być nasza na zawsze i bedzie. Świadomość że jej chcemy. Nie zastanwiamy się.
Nie wiem co sobie mysli Tedeef. Czy ma myśli że trafił dobrze, że się zagrzał i chce pozostać. Nie wnikam. Myślę że mogł się zakochać tongue_out
To chyba miłe że ludzie się odnajdują, zakochują i są ze sobą.

Powodzenia tym którzy juz są ze sobą żeby byli skoro im dobrze i powodzenia tym którzy szukają, czekają aby się połączyli i połaczeni zostali. Nie na chwilę... nie na dłuższą chwilę ale na zawsze. Przynajmniej parędziesiąt lat. Dziadkowie mieli 50 rocznice nie tak dawno. OK, Nie na zawsze tego złączenia, tak trochę patetycznie, nierealnie zabrzmiało, więc minimum pół wieku bycia razem.
Obserwuj wątek
    • bard-grzechu-wart Re: Rozgryzłam 06.01.16, 00:20
      mavika_88 napisała:

> Tak myślę.
      > Rozgryzłam Tedeefka, a to ciężki orzeszek wink

Dużo w tym rozgryzaniu gdybania.

> to chyba fajne uczucie i świadomość że ta osoba z którą jesteśmy może być nasza
      > na zawsze i bedzie. Świadomość że jej chcemy. Nie zastanwiamy się.

Tak fajne uczucie, zazwyczaj jest jednak tak, że osoba z którą jesteśmy może być nasza na zawsze, a nie będzie.
      • mavika_88 Re: Rozgryzłam 06.01.16, 00:33
        Czemu nie bedzie?
        Wszystko moze sie przytrafic - znowu polecam ten reportaz. Pomimo ze dzieciak zadaje pytani to jest on zyciowy. O samotnosci, o zyciu, o mijaniu.
        • mavika_88 Re: Rozgryzłam 06.01.16, 09:29
          Zaspalam!! Przez... Kosmite. Snil mi sie i to dluuugo. Rzadko pamietam tak dlugi sen. Byloby opowiadac ale nie ma o czym.
          9.33 byl budzik. Oczeta na chwile mialam zmrozyc a tu weszlam w gleboki sen z Kosmita. Fajne to ... Gdy tak duzo sie pamieta ze snu, "wszystkie" sceny. Ciekawi mnue jedno. W jakim czasie rkzgrywa sie sen. Czy zderzenia dzieja sie w realnym czasie. Szybciej? Wolniej? Jak wtedy myslimy.
          Mialam tez mniej przyejemny sen.... Tuz przed 7. Psiak mnie z jego wybudzil. Sen... Izolujacy sie. Sen ukazujacy nieco moj stan, moje odcUcia z jawy. Genetyczna mi ustala co mam robic, czegi nie zrobilam. Zarzucala. Wkurzyla mnie.... Powiedzialam co mysle i sie odsunelam (poczatkowo siedzialam ze wszystkim w jednej lawce na chorze) lawke do tylu, a naqet dwie. Wybralam cisze samotnosc. Wtedy zaczela nawijac ze ze mna cos nie tak, ze swiruje.
          Hmm jesli czlowiek nie ma wlasnego zdania, jest zle ale gorzej bywa gdy sie odcina (nie calkowicie), bo wtedy zaczynaja sie ataki. Wtedy normalnosc dla innych przestaje byc normalnoscia, bo traca kontrole. Sny nam wiele powiedza... Czasem to co juz wiemy tongue_out czasem cos glebszego.
          Starczy moich dupereli.
          • fripooo Re: Rozgryzłam 06.01.16, 09:37
            nie jesteś w formie kiedyś tak krótki post to było coś nie do pomyślenia u ciebie, jest przyczyna starzenie się, zmarszczki...itd., już narzekałaś na siwe włosy do mnie, a co będzie dalej? spro ściemy w tobie piszesz dużo po publikę, albo to co ludzie chcą usłyszeć, a myślisz co innego, jak z tymi siwymi włosami, zrszesztą jak można ufać osobie i poważnie brać to co pisze jeśli sama wysyła dziesiątki fotek do oceny wyglądu?
            • mavika_88 Re: Rozgryzłam 06.01.16, 13:04
              big_grin
              Tez Cie lubie kiss

wink
              • fripooo Re: Rozgryzłam 06.01.16, 13:56
                ja ciebie za to nie, jedno piszesz drugie mówisz trzecie myślisz czwarte robisz
    • fripooo Re: Rozgryzłam 06.01.16, 09:32
      tiaaa miłośc istniejebig_grin jasne:d do dupy i cycków ot miłość
      a twłj wątek jak zwykle z cyklu problemy życiowe haszimotki
      • mavika_88 Re: Rozgryzłam 06.01.16, 13:08
        Dzieki Frip.robisz to nie pierwszy raz. Juz kiedys prosilam.
        Powinnam.sie teraz obrazic, nawrzeszczec na Ciebie itp Ale nie zrobie tego. Juz mi na tym tak nie zalezy. Co ma byc to bedzie.
        Nie wiem czy istniej milosc. Nie znam.sie.
        Choc... Wiem ze ja cos pokochalam. Mysle ze z wzajemnoscia. Przyrode.
        Tyle wiem. Do czlowieka tez cos czulam alw miloscia, ba nawet zaochaiem.bym tego nie nazwala.
        • fripooo Re: Rozgryzłam 06.01.16, 13:48
          nie kochałąs bo twój facet nie był przystojny, latka lecą jak nic nie złapiesz to potem będzie trudno i co zrobi sama haszka?
          • mavika_88 Re: Rozgryzłam 06.01.16, 14:18
            Widzisz jaki mam nick? Kiedys juz o to prosilam...
            Byly z wygladu mi odpowiadal. Nie chxe juz o Nim pisac.... To jest przeszlosc. Szczegolnoe z Toba nie mam zamiaru. Nie wiesz co bylo powodoem ze sie rozstalismy. Nie zrozumiesz... Bo dla Ciebie wyglad jest najwazniejszy. Jest wazny ale sa duzo waziejsze rzeczy.
            Co zrobie? Bede sama. Sa tacy co chcieliby ze mna byc. Odezwal sie tancerzyk z natury. Gdy bylam z Mloda mnie wyciagnal na parkiet. Mimo mego oporu. Odezwal sie po 3 mies. Tzn... Ja w koncu odpisalam ^^ mojego nr nie mial. Inny tez chcialby czegos wiecej. Cos tam sie pospotykalismy i.... Wiem ze nic z tego nie bedzie.. poznany w wirtualu ale.... Nigdy nie wejde w zwiazek, nie przejde na cos wiecej jesli nie poczuje. Jakos mi sie nie spieszy by przestac byc sama. Jakby samotnosc bardzo mnie bolala to pozbylabym sie jej. Ale jaki jest sens? Z polsrodku nie mam zamiaru korzystac. Mozliwe ze pozostane sama. Bywa i tak.
            Nie widze problemu w byciu sama. Sa inne problemy.
            • fripooo Re: Rozgryzłam 06.01.16, 15:54
              pewnie, że nie masz problemu szczególnie jak matka z ojcem, czekaj tfu ojciec dje dach nad głową jedzenie i ubranie, ten zły gbur nie?big_grin
            • fripooo Re: Rozgryzłam 06.01.16, 16:13
              zły gbur tata a dzięki niemu jeszcze z głodu nie umarłąs
    • szarlotka_ja Re: Rozgryzłam 06.01.16, 09:37
      Tadeusz, widzę, że się dorobił grona wielbicielek forumowych wink
      • mavika_88 Re: Rozgryzłam 06.01.16, 15:29
        Że niby ja go wielbię? Lubie Go, tak jak innych forumków smile nawet mniej.... bo niekiedy potrafi mocno wkurzyć, potrafi byc chamski ale ma coś w sobie że mu się wybacza.
        Nikogo tutaj nie wielbię...

ooo wczoraj wspomniałam o kadzidełkach. wieczorem aż z ciekowości wyciągnełam swoje z zeszłego roku. WIem że jedną kamasutre zapaliłam big_grin 8 ich było. dośc intensywny zapach miała bo siostra następnego dnia sie pluła że jej śmierdzi. hehhe mogłam jej powiedzieć że kamasutre dość mocno powinno się czuć big_grin wczoraj sprawdziłam inne kadzidełko. no rok nie paliłam, a raz w życiu paliłam ^^ wczoraj zapaliłam fiołkowe smile ale tylko chwile.
        Wczoraj wspominałam o kościlenym, że dawnoej dawano kadzidełko i szkoda że teraz tylko idzie kreda. Dzisiaj bbyło zaskoczenie. w miseczce mieli mirrę a kto chciał na rękeę brał. Oczywiście wziełam. w zamknietej dłoni doniosłam do domu.
        Tak wygląda moja mirra
        reka mi cały czas pachnie. Nie da się pozbyć tego zapchu. Ładniutki jest. Tak się zastanawiam czy da sie ją podpalić.
        • mavika_88 Re: Rozgryzłam 06.01.16, 15:33
          czuję na sobie Kościoł big_grin
          pachne jak facet
          pachnę jak ksiądz big_grin
          Myłam naczynia i zapach nie zniknął.
          zmykam do ludu. czasem pasuje wybyć...
    • fripooo Re: Rozgryzłam 06.01.16, 11:03
      "> Powodzenia tym którzy juz są ze sobą żeby byli skoro im dobrze i powodzenia tym
      > którzy szukają, czekają aby się połączyli i połaczeni zostali. Nie na chwilę..
      > . nie na dłuższą chwilę ale na zawsze. Przynajmniej parędziesiąt lat. Dziadkowi
      > e mieli 50 rocznice nie tak dawno. OK, Nie na zawsze tego złączenia, tak trochę
      > patetycznie, nierealnie zabrzmiało, więc minimum pół wieku bycia razem.
      > "
      cóż fajnego jest w byciu razem starych ludzi?
      • mavika_88 Re: Rozgryzłam 06.01.16, 13:15
        Duuuuzo.bardzo duzo.
        Ja bym chciala kiedys dostapic takkego czasu i sie starzec obok drugiej osoby. Dla mnie widok starszuch osob ktorzy darza sie uczuciem jest czyms wyjatkowym... Moze dlatego ze u swoich rodzixow nigdy nke widzialam zadnego uczucia, zadnej bliskosci, pocalunku a nawet zlapnia za reke, zasnego dotyku. Moze dlatego lubie takie widoki. Dla mnie starsze osoby ktore okazuje uczuxie sa nawwt piekniejsze bo takie bycie przechodzi probe czasu i wiadomo ze nie bylo chwilowe, ze przetrwalo, czyli jest prawdziwe smile
        • fripooo Re: Rozgryzłam 06.01.16, 13:50
          to jest przyzwyczajenie i nic więcej ale wierz w co chcesz Mikołaj też istniejebig_grin
          • mavika_88 Re: Rozgryzłam 06.01.16, 14:24
            Nie. To nie jest przyzwyczajenie. Ja sie jakos przywyczailam. Ciezko bylo to zerwac. Ciezko bylo na pewno zacxac. Przyzwyczailam sie ale wiem ze uczucia bylo w tym za malo. Bylo... Tego pewna jestem. Ale nie bylo tak jak byc powinno. Nie wolno miec za duzo nadzeii. Ona prowadzi do przywyczajenia. Do trwania. Na pewno najwiecej poczulam do tej pory. Bo dalam sobie szanse. A Ty Frip? Dasz sobie kkedy kolwiek szanse? Czy zawsze bedziesz sie bal. Bycia odrzuconym? Bedziesz ciagle zwalal na wyglad? Ladnys.... Dla mnie to nawet za bardzo...
            • fripooo Re: Rozgryzłam 06.01.16, 15:52
              lecz się haszka, choć nie wiem czy tutaj najlepszy lekarz pomoże.....
            • tdf-888 Re: Rozgryzłam 06.01.16, 15:54
              wymienialiście się fotkami? woow... smile ładnie musiałaś fripka zbałamucić, że ci zaufał i mimo swojego kompleksu wysłał swoje ładne fotki smile
              no chyba żeee... wysyłał nie swoje... hihihihiiiii... tongue_out
              a ty mu na wymianę swoje akty big_grin
              • fripooo Re: Rozgryzłam 06.01.16, 15:56
                żądnej fotki jej nie dałem, nie jestem chory, ona za to tak żeby dowiedzieć się czy ładna tylko po to oczywiście pierdoliła coś innego ale to ściemniaczka jakich mało
                • tdf-888 Re: Rozgryzłam 06.01.16, 16:05
                  mavika lubi zdobywać zaufanie...
                  brakuje jej tego i szuka.
                  • fripooo Re: Rozgryzłam 06.01.16, 16:11
                    może i tak jest, chyba jej sławy brakuje, swoją wartość buduje buduje tylko na tym jak wygląda, a tutaj się cienko zrobiło w ostatnich miesiącach, i co bęzie jak już nikt nie bezie chciał przelecieć? i paziątko w końcu w dupie będzie miało
                    • tdf-888 Re: Rozgryzłam 06.01.16, 16:23
                      nie no aż tak to nieee... seks to by miała, jak by chciała, to by pierwszemu lepszemu zalotnikowi, co ją w plenerze wychwala, dała ;]

mavika chce zrozumienia, bratniej duszy, akceptującej jej naiwność wink ogólnie to raczej dobra dusza wink
                      • fripooo Re: Rozgryzłam 06.01.16, 16:41
                        nie wiem co onma chce, ale na trzeźwo to bym się z nia nie spotkał, a i nie wiem czy tyle alkoholu dałbym radę wypić, poza tym znajome słabo jej urodę oceniły
                        • tdf-888 Re: Rozgryzłam 06.01.16, 16:47
                          wiesz.. znajome mogły nie chcieć być obiektywnymi wink
                          a ty się tak teraz już nie wypieraj zażyłości z maviką, tu na nią szczekasz jak na obcą a na privach się kotłowało...
                          ty jedno zdanie a ona litanię tongue_out
                          • fripooo Re: Rozgryzłam 06.01.16, 17:16
                            a czemu niby znajome miałyby kłamac?
                            • tdf-888 Re: Rozgryzłam 06.01.16, 17:23
                              zawiść, panie piękny, zawiść... wink
                              • fripooo Re: Rozgryzłam 06.01.16, 18:30
                                nie sądzę to szczere osoby, napisały, że przeciętna
                          • mavika_88 Re: Rozgryzłam 07.01.16, 00:41
                            I tu sie mylisz smile gdzies od roku... A na pewno kilku miesiecy to Fripusa jest wiecej ^^ mi sie odechcialo z Nim konkatu bo wiem.do czego sie sprowadza. Gdy ucichalismy.... On zawsze przerywal cisze. Wracal. Brakuje mu ludzia...
                            Zaczal na mnie twraz najezdzac bo po dobroci sie nie odzywam. Wiem z takiego korzysta sposobu. Wiem wiem... Jeszcze sie tlumacze ale mniej niz kiedys tongue_out
                            • fripooo Re: Rozgryzłam 07.01.16, 00:44
                              mam innego ludziabig_grin a ty jak znalazłaś siwe włosy to nie pisałaś mi o tym? jak niekorzystnie wyglądałaś nie pisałaś o tym?
                        • finka9 Re: Rozgryzłam 06.01.16, 21:35
                          fripooo napisał(a):

> nie wiem co onma chce, ale na trzeźwo to bym się z nia nie spotkał, a i nie wie
                          > m czy tyle alkoholu dałbym radę wypić, poza tym znajome słabo jej urodę oceniły

Myślałam ,że jesteś nieszkodliwym idiotą , ale ty jesteś kawał ch....
                          • fripooo Re: Rozgryzłam 06.01.16, 21:59
                            dałabyś radę słuchać tyle co ona tutaj pisze? a idiotów poszukaj bliżej siebie
                            • finka9 Re: Rozgryzłam 06.01.16, 22:04
                              fripooo napisał(a):

> dałabyś radę słuchać tyle co ona tutaj pisze? a idiotów poszukaj bliżej siebie

Nie chcesz to nie czytaj ,ale nie obrażaj dziewczyny ,bo nie zasłużyła . A idiotów wokół mnie nie brakuje jak wszędzie . Po prostu nie znoszę chamstwa wobec kobiet .
                              Ps. Włazisz w dupę niewłaściwym osobom.tongue_out
                              • fripooo Re: Rozgryzłam 06.01.16, 22:09
                                nikomu w dupę nie włażę, piszę o niej to co myślę, coś bierze albo pije ciągle alkohol na trzeźwo takich bzdur chyba nie da rady pisać
                                • finka9 Re: Rozgryzłam 06.01.16, 22:16
                                  fripooo napisał(a):

> nikomu w dupę nie włażę, piszę o niej to co myślę, coś bierze albo pije ciągle
                                  > alkohol na trzeźwo takich bzdur chyba nie da rady pisać

Niech bierze ,niech pije i niech pisze co jej w duszy gra .Jest dużą dziewczynką.
                                  Ps. Włazisz. tongue_out
                                  • fripooo Re: Rozgryzłam 06.01.16, 22:19
                                    komu i niby po co?
                                    niech pisze co chce a ja będę komentował
                                    • finka9 Re: Rozgryzłam 06.01.16, 22:21
                                      fripooo napisał(a):

> komu i niby po co?
                                      > niech pisze co chce a ja będę komentował

Aaaa , zaintrygowałam cię ? wink
                                      • fripooo Re: Rozgryzłam 06.01.16, 22:22
                                        nic a nic, haszimotkę znam trochę z pisania, to wyjątkowo leniwa kobieta
                                        • finka9 Re: Rozgryzłam 06.01.16, 22:35
                                          fripooo napisał(a):

> nic a nic, haszimotkę znam trochę z pisania, to wyjątkowo leniwa kobieta

Leniwi ludzie nie piszą takich długich tekstów.
                                          • fripooo Re: Rozgryzłam 06.01.16, 22:39
                                            chciałabyś aby twoje dziecko w wieku 28 lat było na twoim utrzymanie i mieszkało z tobą pod jednym dachem? albo mieć synową taką?
                                            • finka9 Re: Rozgryzłam 06.01.16, 22:44
                                              fripooo napisał(a):

> chciałabyś aby twoje dziecko w wieku 28 lat było na twoim utrzymanie i mieszkał
                                              > o z tobą pod jednym dachem? albo mieć synową taką?

Różne są koleje losu . (Synową bym popędziła )
                                              • fripooo Re: Rozgryzłam 06.01.16, 22:48
                                                a widzisz to wg ciebie normalna sytuacja kiedy ktoś nie bierze żądnej pracy bo może żyć na garnuszku starych?
                                                • finka9 Re: Rozgryzłam 06.01.16, 22:51
                                                  fripooo napisał(a):

> a widzisz to wg ciebie normalna sytuacja kiedy ktoś nie bierze żądnej pracy bo
                                                  > może żyć na garnuszku starych?

a skąd ty masz takie informacje ?
                                                  • fripooo Re: Rozgryzłam 06.01.16, 23:00
                                                    odpowiedz na pytanie, czy to wg ciebie jest leniwa osoba czy nie? nie robić nić nie iśc do żądnej pracy bo mam studia i pracą fizyczna się nie hańbię
                                                  • finka9 Re: Rozgryzłam 06.01.16, 23:03
                                                    fripooo napisał(a):

> odpowiedz na pytanie, czy to wg ciebie jest leniwa osoba czy nie? nie robić nić
                                                    > nie iśc do żądnej pracy bo mam studia i pracą fizyczna się nie hańbię

Ale to wina rodziców .
                                                  • fripooo Re: Rozgryzłam 06.01.16, 23:07
                                                    wina rodziców jak osoba ma ponad 25 lat??? weź finka pieprzysz jakbyś ty coś paliła, pewnie lubisz haszimotkę i nie chcesz napisać prawdy no cóż są równi i równiejsi nie
                                                  • finka9 Re: Rozgryzłam 06.01.16, 23:13
                                                    fripooo napisał(a):

> wina rodziców jak osoba ma ponad 25 lat??? weź finka pieprzysz jakbyś ty coś pa
                                                    > liła, pewnie lubisz haszimotkę i nie chcesz napisać prawdy no cóż są równi i ró
                                                    > wniejsi nie

Wina rodziców , bo dają koło ratunkowe a nie uczą pływać.
                                                  • fripooo Re: Rozgryzłam 06.01.16, 23:17
                                                    czy więc taka osoba jest wg ciebie leniwa czy nie? krótka piłka odpowiedz na pytanie
                                                  • finka9 Re: Rozgryzłam 06.01.16, 23:20
                                                    fripooo napisał(a):

> czy więc taka osoba jest wg ciebie leniwa czy nie? krótka piłka odpowiedz na py
                                                    > tanie

Nie odpowiem ,bo nie znam tła (i nie chcę go znać ,bo nie moja sprawa).
                                                  • fripooo Re: Rozgryzłam 06.01.16, 23:24
                                                    proste tło tłumaczę ci osoba ma bogatych rodziców którzy daja jej najedzonko ubranie i zapewniają dach nad głową osoba nie idzie do pracy fizycznej bo ma studia i się taka pracą nie shańbi, więc czy ta osoba jest leniwa czy nie? jasna sytuacja jakie jest twoje zdanie?
                                                  • finka9 Re: Rozgryzłam 06.01.16, 23:27
                                                    fripooo napisał(a):

> proste tło tłumaczę ci osoba ma bogatych rodziców którzy daja jej najedzonko ub
                                                    > ranie i zapewniają dach nad głową osoba nie idzie do pracy fizycznej bo ma stud
                                                    > ia i się taka pracą nie shańbi, więc czy ta osoba jest leniwa czy nie? jasna sy
                                                    > tuacja jakie jest twoje zdanie?

Nie odpowiem ,bo to obrabianie tyłka za plecami .tongue_out Ps. Czy Ty nie jesteś zazdrosny ?
                                                  • fripooo [...] 06.01.16, 23:30
                                                    Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
                                                  • maruda2 Re: Rozgryzłam 06.01.16, 23:36
                                                    przecież i tak swoje wiesz, więc po co chcesz czyjegoś potwierdzenia ?
                                                  • fripooo Re: Rozgryzłam 06.01.16, 23:37
                                                    chciałem poznać zdanie osoby postronnej twoje też, już widzę jak mi udzielisz odpowiedzibig_grin
                                                  • fripooo hahaha 06.01.16, 23:45
                                                    o już cenzurka lesiu jak pisuar jesteśbig_grin
                                                  • mavika_88 Re: Rozgryzłam 07.01.16, 00:50
                                                    Jest ^^
                                                    A ojciec na fraka mi nigdy nie dal kasy. Ani na lekarzy. A troche mi sie zabulilo w zeszlym roku.... Za dentysty tez poszly dwa tysie ani grosza mi nie dal. Tak... Daje mi chleb i wdzieczna mu za to jestem.
                                                  • fripooo Re: Rozgryzłam 07.01.16, 00:53
                                                    baaardzo wdzięczna, to nie ojciec tylko gburbig_grin ot wdzięczność
                                • mavika_88 Re: Rozgryzłam 07.01.16, 00:46
                                  Zdarzylo mi sie moze kilka razy pisa po aloholu ale wtedy sie do tego pryznawalam. Zawsze pisalam ze mi sie umilolo ze jestem po %. Wtedy.. Pisze madrzej :big_grin staram sie. Wtedy pisze wyrazniej, bez tylu literowek bo pisze wolniej i staram sie nie robic bledow wiedzac ze noge je robic bardziej niz na trzezwo. Po alko jestem bardziej czytliwa wink
                                  A co niby mialabym brac tongue_out ja na trzezwo jwstem zeswirowana co by byo jakby tak cos wziela wink
                • mavika_88 Re: Rozgryzłam 06.01.16, 23:49
                  Dobrze wiesz ze nie wyslalam Ci fotrk zeby sje podobac. Dobrze wiesz ze kiedys nie uwazalam soe za ladna. Mialam konpleksy. Morde uwazalam ze mam meska itp. Nie widzisialam w sobie zadnego piekna. Po cholere sie tlumacze. Do Fripa to jak do sciany. Bywa ze przyjmie ale pozniej i tak sie resetuje.
                  Nawiazalam z Toba rozmowe te dwa lata temu bo chcialam Ci pokazac na swoim.przykladzie jak mozna odbjerac blednie rzeczywistosc. Wiem ze brzydka nie jestem. Teraz wiem. Ja sibie uwazam za przevietna. Kiedys zmierzalam do tego ze brzydka jestem. Jesli nie slyszysz przez cale swoje zycie, cwiercwiecze zasnych komplementow. Faceci nie zdarzyli mi powiedziec bo szybko od nich uciekalam. Jesli slyszysz ze ciagle masz wady. Ze jestes brzydka masz male cycyki, duza dupe ze jeses glupia to zaczynasz w to wierzc. I... Uwierzylam. Bylo minelo. 4 lata zdjelam ciemne okulary. Ale nigdy w narcyza sie nie zmienke. Zwyczajnke... Normalnieje.
                  I Tobie Fripoe by sie przydalo. Bos poparaniec. Ty mozesz mnie nazywac psychopatka? Masz schiza na punckie wygladu. Dla Ciebie tylko to sie liczy. Wchodzisz w dziwne fazy gdy czujesz sie przez ludzi atakowany. Zaczynasz ich nienawidzic. Tlumacysz sie swoim.wygladem dlaczego jestes od nich tak daleko a.... Boisz sie zblizyc.
                  Tak. Masz racje. Jestem psychopatka ze zaczelam z Toba pisac. Ze chcialam Ci pomoc. Ze na swpim przykladzie chcialam Ci pokazac jak wyjsc z niemocy. Jak przejrzec. Kieys byla we mnie matka teresa ale wiecej nie mam zamiaru sie w to bawic. Jestem psychopatka ze mialam sie ochote z Toba spotkac. Tak na prawde.... Sie Ciebie boje. Nie ze micos zrobisz. Ale Twoich schizow. Twojej zmiennosci. Jestes jak horagiewka. Zaczelabym soe usmkechac a Ty bys myslal ze Cie wysmiewam. Taki wlasnie jestes Fripusie!!! Wodzisz co chcesz widziec.
                  Przyznaj soe lepiej kiedy ostatnio soe z kims spotkales. 10 lat temu. ? Boisz sie. Cholerniesie boisz bycia wysmianym. Odrzuconym.
                  Jestem psychopatka ze liczylam ze mozesz sie zmienic. Ty tego nie chcesz.
                  • fripooo Re: Rozgryzłam 07.01.16, 00:01
                    akurat męśkie rysy to chyba masz, a co do spotkania to nigdy nie rozważąlem nawet żeby do ciebie jechać, zwyczajnie nie opłąci mi się to, matki teresy nie potrzebuję tylko dobtego chirurga plastycznego właściwie geniusza żeby mnie naprawił, a ty narzekasz na gbura ojca, gbur który ci chleb za damo codziennie daje, a masz prawie 30 latbig_grin
                    • mavika_88 Re: Rozgryzłam 07.01.16, 00:13
                      Nke wies co u mnje. Nie wiesz czy pracuje. Ojciec mi zadnej kasy nie daje.
                      A zarcie ? Nke tylko dla mnje kupuje. Inni domownkcy tez korzystaja.
                      • fripooo Re: Rozgryzłam 07.01.16, 00:21
                        niedawno pisałaś, ze nie pracujesz, a to, że inni dostają zanczy, że i ty musisz doić starego?
                        • fripooo Re: Rozgryzłam 07.01.16, 00:22
                          usprawiedliwiasz sama siebie i nic więcej
                      • finka9 Re: Rozgryzłam 07.01.16, 00:21
                        mavika_88 napisała:

> Nke wies co u mnje. Nie wiesz czy pracuje. Ojciec mi zadnej kasy nie daje.
                        > A zarcie ? Nke tylko dla mnje kupuje. Inni domownkcy tez korzystaja.
                        >

Po co się tłumaczysz ? Przyjaciele i tak zrozumieją a wrogowie i tak nie uwierzą.
                        • fripooo Re: Rozgryzłam 07.01.16, 00:23
                          jesteś stronnicza i tyle, życzę ci takiej synowej w przyszłości niepracującej i piszącej setki postów na forum , to przecież oznaka pracowitościbig_grin
                          • finka9 Re: Rozgryzłam 07.01.16, 00:26
                            fripooo napisał(a):

> jesteś stronnicza i tyle, życzę ci takiej synowej w przyszłości niepracującej i
                            > piszącej setki postów na forum , to przecież oznaka pracowitościbig_grin

Mój syn ma 5 lat ,nie wiadomo czy prędzej nie fiknę ze starości niż doczekam synowej.tongue_out
                            • fripooo Re: Rozgryzłam 07.01.16, 00:31
                              masz chyba ok 40 jak dobrze pamiętam więc jeszcze może cię ta radośc spotkać
                        • mavika_88 Re: Rozgryzłam 07.01.16, 00:59
                          Czesc Finka smile
                          Mile to bylo... Choc niepotrzebne bo Fripowi o to chodzi. By reagowac na Jego zaczepki. Mile jak zareagiwalas gdy atakowal. Mi to juz lata. Taki typ.
                          Ok... Fripis wygral. Bo... Sprowoowal... Bo zaczelam sie tlumaczyc. Bo z innymi zagadal. Taka jego metoda.
                          Nie mozna normalnie pisac. Nie doszukiwac sie w ludziach samuch negatywow.?
                          Prowokujesz bo brakuje Ci ludziow do pisania. Dzisoaj Ci sie nieco udalo.
                          Ale i tak soe mniej tlumacze
                          DN
                          • fripooo Re: Rozgryzłam 07.01.16, 01:02
                            na cały tydzień się uraczyłem ludziem forumowymbig_grin ty się tłumaczysz bo jesteś winnatongue_out nie zwiałas z roboty jak ci w kośc dali? miałaś niby w zawodzie wredy szukać, miałaś 5 koła jako grafik zarabiać, miałaś miałaś i co ?
              • mavika_88 Re: Rozgryzłam 07.01.16, 00:25
                Dal mi fotki swoich ust nieco twarzy i slepia. Sam od siebie dal tongue_out po roku pisania?
                Mial fazy gdy tracil Fripa i stawal sie normalnym A.

Fripus jest dosc specyficzny. Gdy siez nim pise jest ok. W pewnym momencie horagiewka mu sie odwija w druga strone i zaczyna wmawiac, wypominac. Usmjechasz sje do Niego On uwaza ze szydzisz. Wlacza sie antyludz. Nienawidzi wszystkich ludzi dookla. Wtedy wiadomo ze nie chce sie miec z kims takimkonkatu i nastepuje cisza..nie wiem ile razy tak sie resetowal. Gdzies od roku nie ma we mnke checi z Nim pisac. Czasem slowo szepne jak On napisze. Choc... Rzadko. Teraz to On wiecej pisze niz ja tongue_out moze to wlasnie go boli? I teraz mnie prowokuje by z Nim pisac. Szuka zazepki bo tylko tak ze mna ppisze. Na privach mu ostatnio nie odp. Wiec tutaj prowokuje. Tutaj mi ciagle cos zarzuca. Nie wie co u mnke ^^ i to go boli. Sensu w tym nie wide by z nim pisac. wiem ze znowu mu odbije tongue_out jak sie zrobila cisza..to i tak do mnie zagaduje bo mu ludzia brakuje. Fripus to czlowiek horagiewka, niepewny wiatr.
                • fripooo Re: Rozgryzłam 07.01.16, 00:34
                  tak tęsknię za tobą, bardzo mnie interesuje co u ciebie, na fejsie ile razy do ciebie zagadałem np. w tym tygodniu?big_grin za to ty w latach śietnośći napisałaś mi taka masę głupot, że jeszcze do dzisiaj mam koszmarybig_grin i nie mam na imię a. to tylko pseudonimbig_grin
                  • mavika_88 Re: Rozgryzłam 07.01.16, 00:51
                    Juz nie pamietam ile razy zagadywales ^^
                    • fripooo Re: Rozgryzłam 07.01.16, 00:54
                      nie będę do ciebie pisał jesteśmy z dwóch różnych światów
                      • mavika_88 Re: Rozgryzłam 07.01.16, 01:04
                        Juz to slyszalam kilka razy smile
                        Wiem kim.jestes A.

Tesknisz... Co jakis czas musisz popisac.musisz "pobyc" z ludzmi...
                        Gdy tego nie dostajesz... Prowokujesz.
                        • fripooo Re: Rozgryzłam 07.01.16, 01:07
                          a jednak mnie czyutsz już po dn odpisałaśbig_grin
                          • fripooo Re: Rozgryzłam 07.01.16, 01:08
                            na fejsie pisał nie będę jaki w tym sens? tutaj możemy się delektować sobąbig_grin
                • tdf-888 Re: Rozgryzłam 07.01.16, 10:53
                  to ładnie go obłaskawiłaś big_grin
                  a teraz on tak ci się odpłaca za to, żeś go tak dokładnie przestudiowałaś i zdiagnozowałaś i kąsa jak piesek zapędzony w kozi róg wink
                  nie chce, żebyś pisała o nim dobrze i chwaliła big_grin
                  • mavika_88 Re: Rozgryzłam 07.01.16, 11:27
                    bo to dobry chłopak... (sam o sobie mówił że w naturze zupełnie inny i wiem że tak jest. ta inność.... trochę mu utrudnia nawet kontakt, zbyt wrażliwy, bojaźliwy tongue_out)
                    To dobry chłopak ale Fripoo musi w nim pozostać smile
                    niektóre osoby nie mogą pokazać się z innej strony, tej lepszej. Muszą być "nienawidzeni" przez innych (sami taką drogę wybierają), bardziej chodzi o to by zwracac na siebie uwagę, a w przypadku Fripa mieć kontakt zczłowiekiem, pomimo że On sam ludzia nienawidzi. usprawiedliwiajac swoją nienawiść obraca ją w drugą stronę. Sa "nienawidzeni" ale nie zdają sobie sprawy że mogą być też uwielbiani, a na pewno lubieni wink
                    tak w ogóle....
                    przypomniał mi się wywiad z Jerzym Urbanem w Skanalistach. Dla mnie mega co koleś tam wyprawiał. Pokazał że nie grzeszy inteligencją wink do parteru przycisnął Zawiszę, ze spokojem, usmiechem bez ataku, jednym paluszkiem, a tamten sie miotał jakby walczył z wiatrakami ^^ no i Jego indywidualnośc. Urban jak Fripo, musi być sobą. Nie może się pokazać z tej dobrej strony tongue_out

Gorąco polecam ten wywiad smile

• tdf-888 Re: Rozgryzłam 07.01.16, 11:42
                      napisać o kimś, że 'nie grzeszy inteligencją' to tak jakbyś uważała, że tej inteligencji mu brakuje. to miałaś na myśli? wink
                      • mavika_88 Re: Rozgryzłam 07.01.16, 11:59
                        no i mnie masz big_grin
                        zagalopowałam się... pomyślałam o jego grzeszkach i połaczyłam z jego wybitną inteligencją wink trochę nie tak wyszło ^^
                        ale że ja głupiutka.... to mi wolno robić takie wtopy ^^ (delikatnego wstydzioszka złapałam... ale wolno mi tongue_out)

Urban z pewnych zachowań Ciebie mi przypomina tongue_out
                        oglądałeś ten wywiad?
                        • tdf-888 Re: Rozgryzłam 07.01.16, 12:04
                          nie oglądałem tongue_out nie chce mi się, to chyba nic nowego, więc pewnie kiedyś już mogłem urywki widzieć.
                          ale kojarzę typa i jego retorykę wink
                          • mavika_88 Re: Rozgryzłam 07.01.16, 12:15
                            eeee, nie widziałeś tongue_out
                            Lubisz takie momenty a koleś grubo pojechał. mam zdradzić co było? m.in woda w studio ale to jego słowa mocy miały. woda też wink
                            • fripooo Re: Rozgryzłam 07.01.16, 12:18
                              chciałaś mi dojebać tym urbanem bo on brzydki i wiem że do mnie pijeszbig_grin jesteś okrutna szpanujesz wyglądemtongue_out hahaha
                              • mavika_88 Re: Rozgryzłam 07.01.16, 12:28
                                big_grinbig_grinbig_grin
                                masz mnie Fripusku
                                Odkryłes mój niecny plan.... Pisząc "nie grzeszy...." miałam dokończyć wyglądem ale ugryzłam się w jezyk i napisałam inteligencją. dlatego wtopę zrobiłam, bo szybko myśli zmieniłam. Myślę jedno piszę drugie, trzecie robie, co nie ? wink
                                No pewnie że szpanuję wyglądam. chodząca piękność ze mnie ale co zrobić... muszę z tym jakoś żyć wink Przecież przeciętna (może nawet znutka brzydoty) wg. Ciuebie jestem, a sorrryyyy wg. Twojego góru - koleżaneczek.
                                Tak, chciałam Ci dojebac. Tylko to mi w głowie.

a dzierlatka to ma ja jeszcze czuba big_grin
                                • fripooo Re: Rozgryzłam 07.01.16, 23:30
                                  lubisz ptaszki? ptaszydła chyba nie gorsze?>big_grin
                        • mavika_88 Re: Rozgryzłam 07.01.16, 12:13
                          Od czego jest Intelektualny Zbawca? - żeby stał na straży. Czasem trzeba sprawdzić Jego czujność gdy się zrobi jakiś kleks czarnej masie wink
                          Inaczej zajęcia byś nie miał tongue_out
                          Bądź czujny ja będe roztrzepana, jak na trzpiotkę przystało. hmmm do tego słowa dołacza mi się jeszcze jedno (teraz przyleciało). a mianowicie ptak, z rodziny skowronków, zwany dzierlatką smile
                          Trzpiotka kojarzy mi się z jakimś ptakiem. Na razie na myśl przyszła mi dzierlatka.
                          • fripooo Re: Rozgryzłam 07.01.16, 12:17
                            tylko ci ptaki w głowie, łądnie pracujesz łądniebig_grin angielski chyba już w małym paluszku, szkocja czeka, zabierze mnie ze sobąbig_grin ale w szkocji wiatr za duży zimno może nie jak w polandi, nienawidzę zimy polskiej mroźnej kurwa mać
                            • mavika_88 Re: Rozgryzłam 07.01.16, 12:34
                              oczywiście że musiałeś zdradzic Szkocje ^^ nie byłbyś sobą gdybys nie paplał.... Co jeszcze o mnie powiesz? po co wg Ciebie są privy? żeby je wywlekać? Nic Ci juz o sobie nie powiem ^^ bedziesz żył w niewiedzy :p

> łądnie pracujesz łądniebig_grin
                              osttanio się napracowałam, nawet po 12 godzin wiec teraz odpoczywam tongue_out za parę dni znowu zacznę.

pewnie że mi ptaki w głowie. w szczególności... zaganiacz.... oj jaki on ma cudowne brzmienie... ech
                              • mavika_88 Re: Rozgryzłam 07.01.16, 12:46
                                ....
                                brzmienie big_grin

dopiero teraz do mnie dotarło jak to słowo zabrzmiało... z czym się może kojarzyć. z czymś nabrzmiałym. a bo i zaganiacz ma nabrzmiałe podgardle gdy dzwięki z siebie wydaje wink
                                ale zaganiacz nie ma sterczącego czuba na głowie jak dzierlatka. wiadomo!! ptaki mi w głowie.!!rf
                                ooo!! skoro już o ptakach.... w pierwszy dzień z samego poranka cos ładnego ujrzałam. tzn. wpierw usłyszałam. Otwieram okno... zerkam... widzę że jakiś ptaszor leci. Od razu nie poznałam (bez binokli byłam). ale....(natura mnie lubi). Ptaszor siada mi na przeciwko okna smile))))) biorę lornetke i wypatruje, z 60 m naprzeciw okna siedział.... Piekności czarne rzadkie ptaszysko. dwa razy w życiu go widziałam. Stoję przy uchylonym oknie, dość mroźno. Później z powrotem do łożka wskoczyłam. Tego dnia pomimo że zdychałam to po południu wybrałam się na spacer. dzik mnie pierwszego dnia również przywitał. Blisko był... Później przez rzekę sie prześlizgnełam a tam rybki pod lodem smile
                                --
                                ...Największą zaletą mówienia prawdy jest to, że nie trzeba pamiętać, co się powiedziało...
                                • tdf-888 Re: Rozgryzłam 07.01.16, 12:50
                                  ty żeński odpowiednik św. franciszka big_grin
                                  • mavika_88 Re: Rozgryzłam 07.01.16, 13:06
                                    Ty się śmiej big_grin
                                    przyrodę ja polubiłam i ona w jakiś sposób sie odwzajemnia. Stwarzajac sytuacje by ja poznawac, być blizej.
                                    Podniosę łeb do góry. o choćby teraz... i widzę... na przeciw okna - sierpówkę skuloną na jabłonce.
                                    TY się smiej... prawda jest taka że przyroda była mi bliska i będzie, że ją pokochałam bo człowieka nie znałam. nic w tym nadzwyczajnego. Dużo sie gapie i szukam... czegoś czego w ludziach nie znalazłam, a gady są ciepłe.... Smutne? trudno. Mi to od zawsze radośc sprawiało, w smutku uśmiech wywoływało, z obojetnosci wyproowadzało. Nawet jeśli smutnie wygląda to jest z uśmiechem ten kontakt, jest czymś pozytywnym , nawet gdy nie ma w tym człowieka.
                                    Franciszkanka? ktora rzuca muchy w sieć pajęczą, wpierw odrywajac muszce skrzydło by nie odleciała a następnie sie patrzy jak pająk reaguje na drgania, jak wbija sie w muchę i w kokon obwija. Franciszkanka? ^^ Tylko tutaj byłam sadystą. innych przypadków nie pamiętam.
                            • tdf-888 Re: Rozgryzłam 07.01.16, 12:38
                              mavi do szkocji?
                              chyba z zaufaną przyjaciółką robiącą za mamkę wink przecież ona w innym mieście by zaginęła a co dopiero tam, za morzem, bez języka... tongue_out na bilet powrotny rodzina by się musiała składać big_grin
                              • mavika_88 Re: Rozgryzłam 07.01.16, 12:53
                                wiadomo ^^
                                też mi tak w domu mówią, że zginę. Nawet nie poza krajem ale poza miastem tongue_out
                                ale to nieuniknione... duszę się w tym miejscu... mimo że mi dużo tlenu daje.
                                na razie chwilówka bedzie na miejscu. dobra.......... SŁOWA. koniec słow.
                                z tego rozgryzania to mi sie rzygać chce słowami ^^ dłuuuuuuuuugo sie tak nie rozpisze suspicious niestrwanosci sie nabawiłam.
                                a tak w ogóle...
                                zerknęłam na forum. Osttanio wątek który zdobył 3 cyfrówkę był przeszło poł roku temu i to nie mój tongue_out o informesie. Miesiac mu zajeło dobijania. Mój w dobe zdobył 3 cyfrówke. Wiadomo ze mnie jest sporo... ale sama do siebie nie piszę tongue_out jaki wniosek? wiadomy. kiedyś był wiekszy ruch.
                                • tdf-888 Re: Rozgryzłam 07.01.16, 12:57
                                  mavika_88 napisała:

> zerknęłam na forum. Osttanio wątek który zdobył 3 cyfrówkę był przeszło poł rok
                                  > u temu i to nie mój tongue_out o informesie. Miesiac mu zajeło dobijania. Mój w dobe zd
                                  > obył 3 cyfrówke. Wiadomo ze mnie jest sporo... ale sama do siebie nie piszę tongue_out
                                  > jaki wniosek? wiadomy. kiedyś był wiekszy ruch.
                                  >

i znów ta pycha... wink że twój wątek tak szybko napęczniał... tongue_out

to ty się angielskiego tak ad hoc na wyjazd jak na kartkówkę chciałaś nauczyć? big_grin
                                  dziewczyno! dobrze że tyżeś w tej polsce została, bo tylko byś w koszta rodzinę wpędziła tongue_out
                                  • mavika_88 Re: Rozgryzłam 07.01.16, 13:12
                                    wiadomo żem pyszna big_grin
                                    a wątki nie chce by moje urastały... bo znowu będzie że mnie za dużo, że śmiecę.
                                    chciałabym żeby innym rosło... a osttanio przeszło poł roku temu Aglaji. co to za pysznosć z wątku 3 cyfrowego jeśli on mój. wiadomo że w nim dużo mnie to się nie liczy. wyciąć mnie i bedzie tylko z 70 postów. jak nie mniej.
                                    Watpie by było jeszcze jak dawniej.... Jesli jest rozruch to bedzie tylko chwilowy. Nigdy nie bedzie jak dawniej. Dla mnie to lepiej. Za dużo marnowałam czasu na forum.

a co do angola... na miejscu wiadomo że człowiek by się nauczył.
                                    • mavika_88 Re: Rozgryzłam 07.01.16, 13:27
                                      ej, już nie róbmy ze mnie takiej niemoty suspicious
                                      nemo tak całkiem z angola nie jestem. Prace magisterska pisałam praktycznie tylko z artykułów aglojęzycznych i jakoś się napisało tongue_out Fakt, w mowie byłoby ciężej, z racji że jezyka nie używam ale i polskim tak wiele nie władam tongue_out
                                      • tdf-888 Re: Rozgryzłam 07.01.16, 13:42
                                        a maturę jak zdawałaś? ortografia cię nie obowiązywała czy jak to było?
                                        ostatnio fripa opisałaś 'horągiewką' suspicious
                                        • mavika_88 Re: Rozgryzłam 07.01.16, 14:33
                                          bo Frip to jeden wielki błąd big_grin tak samo jak ja.
                                          Frip jest błędny. Czy obłedny? tego się nie dowiem i nie chce z racji że jest horągiewką wink
                                          napisałam [przez samo h bo daję tak wiele liter że czasem sobie skracam wink

A co ma ortografia do matury? Dyktando trzeba było napisac by maturę zdać?
                                          Kiedyś za gimnazjalnych czasów i szkoły średniej mniej błedna byłam wink się rozleniwiłam a raczej poprawiłam w swojej błedności big_grin (uwielbiam czasem motać , by za prosto nie było big_grin by stało sie mniej poprawnie )
                                          Jak zauwazyłeś... byków nie robię notorycznie suspicious
                                          ciekawi Cie ile miałam % z polaka? ledwo co...
                                          ponad 50 % smile z angola jeszcze więcej a z ulubinicy swej dziedziny powyżej 70 %
                                          marnie, marnie.

specjalnie dla Ciebie teraz sprawdziłam kiss
                                          też uważam że szczęście miałam, że w ogóle zdałam tongue_out
                                          a w gimnazjum dyktanda lubiłam i nieźle wymagająca nauczycielke miałam smile

jeszcze mnie nie rozgryzłeś czemu taka głupia jestem? bo lubie mieć tendncje wzrostową. z głupiej lepiej stać się madrzejsza. to dobry start. i nie będzie rozczarowania. Jestem leń, nie chce mi się wysilać.
                                          a tak serio.... mądrością bym nie pogardziła... Kiedyś ten kompleks - inteligencjalny był jednym z największych. Taka głupia nie jestem, mądra jakbym chciała też nie. Ani mądra ani piękna.... Przeciętniak. tepa jak przecinak ? suspicious Muszę jakoś żyć z tymi swymi niedoskonałościami.
                                          • maruda2 Re: Rozgryzłam 07.01.16, 14:55
                                            Mavi kurde no ! Czasem Twoje tłumaczenia mnie rozwalają. Albo się robi błędy, albo nie. Ale robić błąd ortograficzny świadomie, bo się chce coś skrócić.... nie kupuję tego.
                                            • tdf-888 Re: Rozgryzłam 07.01.16, 15:05
                                              a ja czasem tak robię, jak piszę na telefonie i mi ciężko wrócić, to olewam błąd świadomie, widząc go
                                              • maruda2 Re: Rozgryzłam 07.01.16, 15:14
                                                wiadomo, że czasem się zdarzy zrobić byka i go przepuścić. Ale powtarzanie kilka razy tego samego błędu ...... jest po prostu robieniem błędu i tyle tongue_out
                                              • mavika_88 Re: Rozgryzłam 07.01.16, 15:14
                                                dokładnie tak robię pisząc na telefonie smile
                                                widząc otrografa rzucającego sie nawet w oczy a napisanego przypadkowo. np wyraz chce, zdarzyło mi sie w pośpiechu (nie macnęłam "c" mimo że w głwoie miałam) napisać "hce". w końcu i tak tam jest 'c" tongue_out tyle że później
                                                a co do "horągiewki"... przyznaję że nie zauważyłam błedu smile
                                                • tdf-888 Re: Rozgryzłam 07.01.16, 15:24
                                                  za moich czasów na maturze z polaka pisało się wypracowanie na 4 strony a4 i za każdy błąd ocena była -1, stąd moje dziwowanie się o to jak to się udało tobie suspicious
                                                  ale może kiedyś byłaś lepsza. ja też pewnie teraz bym robił więcej błędów, bo książek nie czytam a w necie spotykam się z radosnom tfurczościom, którą mogę nieświadomie nasiąkać smile
                                                  • mavika_88 Re: Rozgryzłam 07.01.16, 15:53
                                                    > za moich czasów na maturze z polaka pisało się wypracowanie na 4 strony a4 i za
                                                    > każdy błąd ocena była -1, stąd moje dziwowanie się o to jak to się udało tobie
                                                    > suspicious

było wypracowanie. Nie pamietam jak ocenaine. ale... jesli używałam jakiś słów to wiadomo że prostych tongue_out

> ale może kiedyś byłaś lepsza. ja też pewnie teraz bym robił więcej błędów,

byłam lepsza... i madrzejsza...
                                                    To jak praca nad ciałem. Przestajesz rzeźbic mieśnie to zanikają tongue_out
                                                    Mój mózg mniej wyrzeżbiony niż kiedyś, mniej pofałdowany, mniej bruzd, mniej wzniosłosci wink

bo k
                                                    > siążek nie czytam

a mi się zaczęło czytać smile może kiedyś zmądrzeję wink

>a w necie spotykam się z radosnom tfurczościom, którą mogę ni
                                                    > eświadomie nasiąkać smile

popsułam Cię Tedeefku big_grin nawet nie wiesz jak można mną przesiąknąć wink zdarzyło mi się już popsuć facetów
                                                    hahha kiedyś na forum robiliśmy sobie Quiz ze znajomości słówek i.... byliśmy na równym poziomie ^^ oczywiście siebie za to nie obwiniałeś tongue_out cały Ty.
                                        • mavika_88 Re: Rozgryzłam 07.01.16, 14:52
                                          > a maturę jak zdawałaś? ortografia cię nie obowiązywała czy jak to było?

chciałeś żebym Ci powiedziała że jestem dyslektykiem ? no to Ci nie powiem tongue_out
                                          już wspomniałam że dyktanda w gimnazjum lubiłam. Nie był to mój konik ale fatalnie też nie było. jak zwykle... przeciętniak. Poza sportem i malowidłami nigdzie się nie wyróżniałam. z tymi malowidłami przesadzam. Też przeciętniak choć... bywało lepiej. ale sport był mój smile
                                          aaa i jeszcze gdzieś sie wyróżniłam. jednego roku w gim miałam 100 % frekwencje ^^ oczywiście bywałam poza szkoła. Zawody kwalifikowały sie do obecności.
                                          po co się napinać i być madrą ? big_grin będąc mniej mądra wolno mi więcej, więcej błedów popełniać. Wiem że mądram ^^ wczoraj Frip powiedział żem cwana i wyrachowana. hmmm bardziej bym powiedziała że pragmatyczna. Nie chodzi o to bym ja odniosła korzyść ale by druga strona niekorzyści nie miała. czyli racjonalnie podchodze do życia. Nie ejst to wyrachowanie.
                                          • tdf-888 Re: Rozgryzłam 07.01.16, 15:08
                                            no tak... od lepszego się więcej wymaga, czasem lepiej być przeciętnym nie wyróżniać się z tłumu i jakoś sobie żyć.
                                            vide przykład naszych skoczków - dla takiego huli-buli załapanie się do trzydziestki to dobra forma a dla stocha porażka.
                                            • mavika_88 Re: Rozgryzłam 07.01.16, 15:17
                                              w końcu zrozumiałeś tongue_out
                                              nie rozczaruję a prędzej pozytywnie zaskoczę wink nie wiem jeszcze czy potrafiłabym się wzbić na wyżyny. Przeciętnej mi dobrze.
                                          • tdf-888 Re: Rozgryzłam 07.01.16, 15:10
                                            głupia to ty nie jesteś.
                                            ale roztropna, o tak! jak chłopek - roztropek tongue_out
                                            • mavika_88 Re: Rozgryzłam 07.01.16, 15:38
                                              > ale roztropna, o tak! jak chłopek - roztropek tongue_out

miotasz sie Tedeefku. Zawsze byłam wg Ciebie roztrzepana tongue_out

i tak roztropności we mnie mniej niż kiedyś....

że niby jak mi się seksu chce to nie myślec tylko działać big_grin że korzystac z fajnych okazji. dzisiaj facet we snie się do mnie dobierał. tzn całował. Oczywiscie nawet we śnie nie chciałam tongue_out no we śnie się wbraniam... ale potem... już namietny był ^^ nie tylko usta całowały. W jakiś opuszczonych bodynkach. przy dworcu. Usta były a póxniej łapka... nie mogła dotzreć tongue_out ciasno w tych spodniach ... w moich spodniach. Ja spodni żadnych nie ruszałam wink nie mogła dotrzeć a dodatkowo....ktoś nakrył. ochroniarz, który tylko z uśmieszkiem coś szepnał typu "nie przeszkadzajacie sobie". Ja oczywiscie się wytrąciłam suspicious jak najdalej od ochroniarza chciałam. eszzz później już nic sie nie działo. Z reszta... moje sny zawsze gerzczne. Nie rozbudowuje ich az tak. Nie aż tak... a szkoda.

nieroztroną być i spełniać swoje checi?
                                              u mnie rozsądek jest bardziej rozbuduowanie niż serducho a nawet niż pożądanie. ale i pożadanie niczego sobie wink

dobra. nie o takiej roztropności.
                                              o życiowej. o innych decyzjach.
                                              Jeszcze nad nią nie panuje... za duzo jej mam i z decyzjami u mnie trudniej. za bardzo lubie czuć się w czymś pewnie. znać na ile to możliwe zanim poznam. w szczególnosci jeśli chodzi o nowe miejsca. Przykład - Prześlizgniecie sie przez rzeke. Dwa przegi oblukałam. środka tylko nie znałam. dochodizłam do środka i lód pekal wiec wycofywała. aż sie zabezpieczyłam w razie "w" i dopiero byłam gotowa podjąc takie ryzyko, by przejśc na druga strone. Pierwszy dzien nowego roku. to przejscie było symboliczne. nie chce zwlekać z decyzjami...
                                              Roztropna ale i spontanu mam nieco w sobie. Nauczyłam sie go w osttanich latach.
                                              nie jest ze mną tak źle,
                                              • tdf-888 Re: Rozgryzłam 07.01.16, 15:47
                                                ja zawsze uważałem, że tylko pozujesz na roztrzepaną, beztroską trzpiotkę, a w rzeczywistości jesteś zachowawcza i nudna wink przecież pisałem ci to tongue_out
                                                przeliczasz, analizujesz, chcesz wyeliminować ryzyka, a potem autobus do szkocji umyka, nie wspominając już o stażu w redakcji. nooo.. i finalnie zostajesz w gniazdku, w którym już ciasno.
                                                • mavika_88 Re: Rozgryzłam 07.01.16, 16:00
                                                  wiem że pisałeś.
                                                  a ićććććććć ogromna ze mną nuda.

i finalnie zostajesz w
                                                  > gniazdku, w którym już ciasno.

ciasno a nawet... się rozlatuje... i kiedyś może być tak że gdy nie wylęcę z gniazda to z niego wypadnę i się porozbijam o konary, skrzydła połamie (podcinanie skrzydeł?) bo nie bede ich już w stanie rozprostować.
                                                  "natychmiast zacznij żyć. Jest później niż Ci się wydaje"

....

ech
                                              • maruda2 Re: Rozgryzłam 07.01.16, 15:52
                                                Moim daniem to zarówno ryzyko, jak i roztropność kierujesz kompletnie w złym kierunku. Albo inaczej - ryzykujesz tam, gdzie nie ma takiej potrzeby, a zachowawcza, czy też roztropna ( wg. Ciebie ) jesteś tam, gdzie wypadałoby nieco zaryzykować.
                                                • mavika_88 Re: Rozgryzłam 07.01.16, 15:56
                                                  punkt za rozgryzienie.
                                                  wiem o tym...
                                                  tam gdzie powinnam... ciagle brak ryzyka.
                                              • tdf-888 Re: Rozgryzłam 07.01.16, 17:21
                                                mavika_88 napisała:

> że niby jak mi się seksu chce to nie myślec tylko działać big_grin że korzystac z faj
                                                > nych okazji. dzisiaj facet we snie się do mnie dobierał. tzn całował. Oczywisci
                                                > e nawet we śnie nie chciałam tongue_out no we śnie się wbraniam... ale potem... już nam
                                                > ietny był ^^ nie tylko usta całowały. W jakiś opuszczonych bodynkach. przy dwor
                                                > cu. Usta były a póxniej łapka... nie mogła dotzreć tongue_out ciasno w tych spodniach .
                                                > .. w moich spodniach. Ja spodni żadnych nie ruszałam wink nie mogła dotrzeć a dod
                                                > atkowo....ktoś nakrył. ochroniarz, który tylko z uśmieszkiem coś szepnał typu "
                                                > nie przeszkadzajacie sobie". Ja oczywiscie się wytrąciłam suspicious jak najdalej o

litości!! daruj sobie opisywanie snów... wink

> nie jest ze mną tak źle,

jest gorzej niż sądziłem tongue_out
                                                • mavika_88 Re: Rozgryzłam 07.01.16, 17:36
                                                  > litości!! daruj sobie opisywanie snów... wink

jak kiedyś mnie mało bywało to nawet moich snów oczekiwałeś tongue_out
                                                  spoko... daruję sobie...
                                                  do kolejnego snu jeszcze parenaście godzin wink

> > nie jest ze mną tak źle,
                                                  >
                                                  > jest gorzej niż sądziłem tongue_out

ale zawsze może być gorzej big_grin co nie Maruda ? wink

--------------------------
                                                  • tdf-888 Re: Rozgryzłam 07.01.16, 17:45
                                                    no nie wiem, nie wiem...
                                                    wyrównawcze, jak sama nazwa wskazuje, były by wyrównać głąbów do pewnego, akceptowalnego poziomu tongue_out
                                                    i widzisz.. rodzice dawali ci na te dodatkowe, płatne pewnie zajęcia suspicious żebyś tylko tę szkołę jako tako skończyła...
                                                    hehehe jak sobie wyobrażę młodą maviczkę jadącą raniutko czy pogoda, chłód czy słota na dodatkową matematykę... big_grin to jakoś się tak swojsko robi tongue_out
                                                  • mavika_88 Re: Rozgryzłam 07.01.16, 18:07
                                                    Nie, Tedeefeczku kotecku kofany ^^ tongue_out
                                                    Zajecia "wyrównawcze", dodatkowe były dla chętmnych i... BYŁY DARMOWE. Jak wspomniałam, chodziły na nie ambitne osoby. Rzadko Ci co mieli problemy, choć też się zdarzało, jesli mieli w sobie chęć. Wspomniałam że nauczycielka z powołania. Ona... robiła to za darmo... Ukłon dla niej smile
                                                    Rodzice na żadne zajęcia mi nie dokładali., żadnych zajęć rozwijajacych, żadnych korków. Nulll. Nie potrzebiwałam. Od zawsze żywili, prąd i dach dach dawali. Resztę sama. Przyjemności i inne potrzeby prócz żarcia płaciłam ze swojego. Styopendium miałam. Nie rozwijam dalej tongue_out
                                                  • tdf-888 Re: Rozgryzłam 07.01.16, 18:11
                                                    czyli ambitna kiedyś byłaś...
                                                    no, no... zaskoczka wink
                                                  • mavika_88 Re: Rozgryzłam 07.01.16, 18:22
                                                    Na studiach też stypendium tongue_out
                                                    wiec kasę swoją miałam

Mówiłam, że z wiekiem się popsułam
    • tdf-888 Re: Rozgryzłam 06.01.16, 15:49
      mavika_88 napisała:

> Tak myślę.
      > Rozgryzłam Tedeefka, a to ciężki orzeszek wink
      > co dokładnie? Jego kobitkę. tzn z kim jest. Pewności rzecz jasna nie mam. Jeśli
      > z forum.... to tylko ona. Archiwum mi pomogło i jedno słowo.
      > Wy wiecie? Nie pytam tych którzy na żywca się widują z Tedeefem, bo mógł powied
      > zieć, mógł się widzieć, mógł przedstawić Pytam tylko wirtualnych, nieurealniony
      > ch.
      > Jeśli wiecie to nie mówić. Jesli nie.... to nie dopytywać. Strata tych k
      > tórzy się nie domyslili. z resztą... jaka to strata. Nic nie wnosi ta wiedza. I
      > nteligentna kobitka smile jeśli to ona.
      >

terefere to nikt z forum wink
      ale.. ale... najpierw zakładasz temat na całą stronę, pytasz czy się domyślają a potem apelujesz, żeby nie rozkminiać i ciebie nie pytać? dziecinne wiesz, ale nie powiesz? komiczne smile
      oj śmisznaś Moniko K. big_grinbig_grinbig_grin
      vel hashimotko88 tongue_out
      • fripooo Re: Rozgryzłam 06.01.16, 16:05
        monika k.? nazwisko zmieniła?
        • tdf-888 Re: Rozgryzłam 06.01.16, 16:05
          wink wink wink
      • mavika_88 Re: Rozgryzłam 06.01.16, 23:27
        Wrocilo mi soe....
        Zobaczylam tyle postow. Czytajac mi sie odechciewalo... Troche jazdy na mnie bylo. Od razu mysli si tloczyly co odpisac ale.... Nie przerzuce wszystkich mysli. Nje chce mi sie tak tlumaczyc jal sobie odpowiadalam na posty.
        Oj Tedeefku. Tak Cie bardzo porazil moj watek. Nie lubisz jak sie Ciebie na wierzch wyklada? Bardzo. Az sie pienisz tongue_out Tobie niby wolno?! Kto niedawno byl ciekawu z kim.z forum.pisze i sie pare razy spotkalam? Malo tego, strzeliles na Barda. Ja przynajmniej nikogo nje wyminilam. Chcialam byc fair. Cieszy mnke bardzo ze nke z forum tongue_out Dodatkow wspomnialam.zeby nie wymkenia jesli ktos wie. Ale piperzyc to. Zastanawianie sie czy kogos uraze czy nje. Inni o tym nie mysla.
        Teraz Frip nasuwa mi sie na mysl.... To ck zrobil....
        A co do Ciebie Tedeefku kofany kto zachowuje sie jak dziecko? Sam ciekawys, mowisz z kim sie moge spotykac a jak ja wspomnialam ja o Tobie to jak dzieciak zaczales odreagowywac i wyjawiac ze Monika ze K. Zapomniales dodac Kowalska wink mojego nazwiska nie podales. Ja jestem papla? A Frip...? To juz szkods gadac. Zaraz go za cos zjebie ale to pod Nim. Sie mu nalezy.
        • fripooo Re: Rozgryzłam 06.01.16, 23:33
          dobrze wiesz, że wszystkiego nie wypaplałem. właściwie najważniejszego nie, nosisz maski cwana jesteś i wyrachowana wszystko z uśmiechem na ustach i miną niewiniątka
          • mavika_88 Re: Rozgryzłam 07.01.16, 00:08
            Wiadomo. Przebiegla jestem. Wiesz co... Paplaj . Chuj mnie to juz obchodzi. Moze powinnam sie w koncu na kim zawiezc wirtualnym.
            Nie rozumiem.czemu ja mam byc wobec kogis fair. A tak w ogole..... Czy uwazasz to za wporzadku ze wyslales moje fotki to opini swoim kolezaneczka? Nie pytajac mnie czy mozesz. Z reszta... Obiecales ze nie wysles. To tylko wirtual.... Jedna wielka sciema. Wiem ze starcilam nad nimo kontrole. Mialam tego swiadoosc ze Cie nie znam ze mozesz wszystko. Podnieca Cie to? Opinia innych o wygladzie? Chory jestes. Porownujesz ludzi oceniasz. Mi wysylasz fotki kobietek. Kolezanek. Ile ich bylo. Twoja ulubienica. W ktorej... Sie nawet zakochales? Miales za sciana i ciota z Ciebie ze nigdy sie z nia nie umowiles. Tylko po cichu wzdychales. A potem mi mowis ze za nia tesknisz i musisz sie wyprowadzic. fripusie albo jestes jednym wielkim.scieniaczem albo... I tak juz chyba nie ma dla Ciebie ratunku. Nie chcesz sie zmienic. Ciagle mi slales fotki kolezanek zebym Ci opiniowala. Myslis ze np A. By tego chciala? Twoja ulubienica? Nikt nie chce by ktos rozsylal ich fotki za plecami.

To co mnie w Tobie smieszy... Wysylales tez przypadki skrajne. Osob chorych. Nie brzydkich. Jednak kobitka totalnie wychudzona. Problemy z odkladaiem.sie tluszczu czy cos. I pytasz jak wyglada. Ludzie serio maja czase problemy z powodu wygladu ale... Wychodza do ludzi. Spotykaja sie z nimi. Zyja z ludzmi. A Ty Fripusie siedz w swoim swiecie. Atakuj lidzi, nienawidz. Wszyscy to sciemniacze. Nikomu nie ufaj.
            Jak wyslales tym swoim kolezaneczkom. (pewnke z forum dla brzydkich. Tam.mysle ze sa schizole tacy jak Ty majacy ogromne wymaganie odnosnie wygladu. O mnie slow pozytywnuch nie powiedzialy i tak ze mnie za brzydka nie uznaly ^^ufff nie przezylabym tego.... Zalamalaby.sie jakby ktos mnie brzydka nazwal. Juz sie oschulalam w swoim zyciu jak daleko mi do ladnej tongue_out ) jak wyslales swoim kolezaneczkom.moje foty i jak powiedzialy ze jestem przecietna a nawet wady podaly mojej urody to cieszyles sie? Ale jej dobrze co nie? Nie lubisz jak ludziom dobrze sie dzieje. Zastanowiles sie czego? Bo tego Ci brakuje. Bycia z ludzmi ale z wlasnej woli. Nke chcesz ludzi. Taka wybrales droge. Nie mam juz sily pisac...
            • fripooo Re: Rozgryzłam 07.01.16, 00:20
              nie dobrnąłem do końca, a. mam w dupie skutecznie mi ją obrzydzono i oczy się otworzyły, durny byłem , że nawet o niej myślałem głupi frip jak but, nigdy żądnej baby nie kochałem miłości nie ma jest tylko wygląd ruchanko kasa to się liczy przejryj na oczy, nikt tego głośno nie powie bo ludzie lubia żyć w pięknych bajkachbig_grin
              a ty nie założyłaś wątku o mojej chorobie skóry? to było fair niby nie podałaś, że o mnie chodzi ale trzeba być idiotą żeby nie skojarzyć, ale nie martw się wyleczyłem już prawie - kasa moja droga znowu zadziałała, tak kasa się nie liczy ty możesz żyć za dwa tysiące, no fajnie jak ojciec da dah na głową i jedzonko to i ja za dwa mółbym żyć
              • mavika_88 Re: Rozgryzłam 07.01.16, 00:33
                Smieszny jestes. I mi teraz nie wmawiaj ze jais watek o Tobie zalozylam.
                Ciekawe czy ktos wie. Nic o Tobie nie pisalam.
                Probujesz bronic teraz siebie wypominajac mi cos czego nie zrobilam.

Dur.y jestes Fripusie. Kolezaneczki Ci powiedziala ze A. Jest gruba ze nie ma sie za co brac¿ fajnawydawala sie z Niej kobitka. Durny jestes ze nie sprobowales i niezwykle jetes podatny na opinie swoich kolezaneczek. To jaies guru. Sekta brzydkich? Tzn. Osob ladnych uwazajacych sie za brzudkich. o ogromnych wymaganiach wobec siebie i innych. co wiekszosc ludzi za brzydkich uwazaja.
                W Twoim swiecie liczy sie kasa i ruchanie. Nie w moim Fripusie. A bez seksu zyc sie da. Nie wiem ile big_grin ale sie da...
                • fripooo Re: Rozgryzłam 07.01.16, 00:38
                  da się ? już ci nie wypomnę co o seksie mi pisałaś, nie będę cię pogrążał tutaj jest kółeczko adoracji stronniczość, a koleżanki miały rację i co do ciebie i co do a. bo jest gruba, a ja durny sobie coś wmawiam, a jak da mi ktoś po mordzie to od razu myślę trzeźwo, jakbym miał mieć babe to na początek do oceny dla kumpeli fotka, są szczere, a nie jak ty piszą 3 po 3, szczere to nie to samo co złośliwe, i tak masz rację piszą na forum dla brzydkich, a sa ładniejsze od ciebie i krytyczne wobec siebie ale to moim zdaniem zaleta, widziałem je ale ich fotek nikomu nie pokażę
                  • fripooo Re: Rozgryzłam 07.01.16, 00:40
                    i przypomnę ci ze onyksowa ci bana dała za co ty założyłaś wątek dla licytacji kogo forumowicze bardziej lubią ja czy ciebie, ona brzydsza starsza dużo więc wygrałaś, ale mnie nawet nie zbanowała, dopiero potem jak się rozkręciłem a ciebie o wsopaniała haszimotko nie chciała od razu hahahahahaha
                    • mavika_88 Re: Rozgryzłam 07.01.16, 00:53
                      Haha widze ze Ciebie bardziej to boli ze dostalam bana niz mnie wink
                      • fripooo Re: Rozgryzłam 07.01.16, 00:56
                        ale jak to możliwe, taka fajna haszimota a tu onyks nie chciałbig_grin a kto ten wątek założył wtedy ? może ja? gdybyś miała honor to byś nic nie napisała, ale lubisz być gwiazdeczką cóż w realu nie można to chociaż na forum
                        • mavika_88 Re: Rozgryzłam 07.01.16, 01:20
                          W wirtualu nje jestem fajna wink bo mi sie nke chce a dlatego ze mi sie chce np Napierdzielac glupotami. Ty uwazasz ze jestem narabana, naprocentowana lub cos bralam. Od mkesiaca % nke bralam. Procz sylwka. Swoje na zdrowiu odcierpialam. Niestetu albo stety. Tak pisze po trzezwemu bez uzywek. Naprocentowana jestem poprawniejsza bo sie sprawdzam. Na trzezwo mnkejsza kontrola wink
                          Pisze jakbhm byla narabana bo mi sie chce ^^ bo tutaj nje ma moich a tylko ich sie boje tongue_out tutaj moge byc uwazana za narabana za wariatke. Chce mi sie polatac myslami, oswobodzic sje i zero przejmkwania co o mnje pomysla - to latam.
                          Przeciez Fripusie jaki Ty jestes w naturze? Malomowny spokojniutki tongue_out
                          Mi sie to zmienia. Dzieki wirtualowi w naturze nauczylam sie swobody. I miedzy ludzmi CZASEM wyjdzie ze mnie krejzolka wink
                          • fripooo Re: Rozgryzłam 07.01.16, 01:23
                            ja jestem małomówny i tutaj moje jedno zdanie twoich pięć, takie proporcje są
                  • mavika_88 Re: Rozgryzłam 07.01.16, 01:12
                    Jakbys mial miec babe to wpierw do opini do kolezanek? Ty slyszysz co piszesz?!! Sam nie wiesz czy ktos Ci sie podoba?
                    Ty sie odetnij lepiej od tych ludzi. Bo to jakas sekta big_grin
                    Wspomniales ze one sa ladniejsze niz ja..to co robia na forum na brzydkicj? Maja spolke z Klarkiem.i naklaniaja takich podatnych jak Ty na opnie innych odnosnie wygladu na operacje. Ile im Clark za to daje?
                    Hmmm poczatkowo uwazales ze nie jestem brzydka. Poten Ci sie spodobalam. Teraz kokezaneczki Ci mnie obrzudzily. Skora ja brzydka ona lasniejsze to co one robia tam na forum? Aaa Spolka z Clarkiem ^^
                    Ej. Ja chyba zmienje forum... Ide na brzydkich wink
                    • fripooo Re: Rozgryzłam 07.01.16, 01:19
                      nikt nie napisał, że jesteś brzydka tylko normalna przecięntna, nikt! mi się podobałaś przez chwilę, ale koleżanki maja dobry gust, więc daję im różne baby do oceny , same brzydkie teżnie są, ale piękne również, żadna sekta sama jesteś w sekcie katolickiej, czy ktoś normalny chodzi do spowiedzi? pieprzysz jakiemuś klechowi o tym, że np. fantazje miałaś? to jest mafia zdziera kase z ludzi kroi was jak stado baranów
                      • mavika_88 Re: Rozgryzłam 07.01.16, 01:32
                        Wole ogolnikowo wchodzic w temty pieszczace big_grin bo za bardzo bym ksiedza pobudzila big_grin
                        Nie chce by przeze mnke grzeszyl tongue_out

Jak tam Fripoooo naladowales sie? Mozesz juz sie odsunac od ludzi. Napisales soe ? smile

Nie wierze w Kosciol. Tzn inaczej wierze w Boga. Kosciol mi ni jest potrzebny ale...mimo wsystko... Przybliza. I jeszcze jedno. Mozna trafic na ksiezy z powolania. Do tej pkry trafilam.na 3. U dwoch bylam u spowiedzi.
                        Fakt, trafia sie na ksiezy ktorym zdzieranie kasy w glowoe. Znamtakowych. Dobra... Ledwo zyje. Paaaaadaaaaam.
                        Dobrej nocki Fripusiuuuuuu kiss
                        big_grin
                        W koncu sobie ze mna popisales. Wiem ze teskniles. Probuj sie zarzekac ze mnie nie lubisz ale nie da sie.. Sympatia ciagle pozostanje.
                        Zastanow soe nad soba... Czego chcesz... Na czym Ci zalezy. Na opiniach kolezaneczek co maja spolke z Clarkiem? Ich sie bedziesz sluchal? Zaluj A. Normalna sie wydawala i.... Pasowala Ci. Zacznij sluchac siebie. Tego co czujesz a nke co mowia Ci kokezaneczki.
                        Pa.
                        Tesknile za mym slowem ^^
                        Juz na wstepie napisales ze kiedys wiecej pisalam..
                        Nooooo!!! Wypisalam sie.
                        • fripooo Re: Rozgryzłam 07.01.16, 01:40
                          hehehe Clark to czarny anioł, to jest leczenie kompleksów a nie pierdy w style zaakceptuj się
                          może on lepszy, pedał co pierdoli babom, że są seksi?
                          www.youtube.com/watch?v=lvRnaIkIjvcłądne?
                          ja lubię ludzi szczerych co nie owijają w bawełnę, albo ktoś jest łądny albo nie moja kumpela jest tłusta i przeciętna do bólu, sm sobie głpotę wmawiałem, że mnie podnieca
                          • fripooo Re: Rozgryzłam 07.01.16, 01:41
                            haszka spotkaj się z onyksem i tak ją za brzuszek złap a ona ciebiebig_grin
        • tdf-888 Re: Rozgryzłam 06.01.16, 23:41
          tongue_out
          • mavika_88 Re: Rozgryzłam 07.01.16, 01:58
            Dobrze wiesz ze jestes pragnieniem, ze mialam racje a Ty bez powodu sie spieniles.
            Predzej ja powinnam tongue_out
            Cwanys Tedeef. Jak zawsze. Uwazasz ze Ty masz zawsze racje a jesli wyjdzie ze jest po deugiej stronje to starasz sie ciagle obrocic na swoje (przyklad Twoj podgrzybeke a moj borowik tongue_out 5 stow mi ciagle wisisz big_grin odsetki rosna tongue_out) badz... Milkniesz. Dobra taktyka wink
            • fripooo Re: Rozgryzłam 07.01.16, 02:05
              finka też cię lubi dlatego leniem cię nie nazwałabig_grin forum pozorantów i tyle, ciekawe czy jakaś czy wobec jakiejś ładnej babki której nie znosi też by była taka zachowawcza big_grin jak ją znam to niebig_grin pamiętam jak tutaj kiedyś wątek założyła o starych babach co makijaż robiąbig_grin
              • mavika_88 Re: Rozgryzłam 07.01.16, 02:14
                Jestem leniem... I nie jestem (nie wiesz czy pracuje. Czy pracowalam ostatnio. Duzo pisze, leniem nie jestem tongue_out)
                I jestem i nie jestem wink
                W nocy to Ty Fripoo nie spisz? I z nudow pszesz? A zeby miec z kim to prowokujesz? Zawsze mnie ciekawilo ile Ty snu potrzebujesz i.... Czy nie jestes botem ^^
                Ja tam moge pozniej isc spac. Jutro do pracy ni ide. Jutro nie wink
                • mavika_88 Re: Rozgryzłam 07.01.16, 02:19

A Finka mnie tak dobrze nke zna wiec leniem nie nazwala. Z jednej strony chwala jej za to. Ze zbyt pochopnie opini nie wydaje jak Ty. Ale leniem jestem i sie nie obrazam za te slowa. Nke powiedziala ze jestem bo nie wie skad to moje lenistwo wynika ale i leniem nje jestem. Potrafie harowac jak malo kto... Czasem ciezko mi ruszyc... Wiem to....jak sie wkrece w robote to jak katarynka ide. A to kuz nie jest lnazywane lenistwem wink
              • mavika_88 Re: Rozgryzłam 07.01.16, 02:27
                Mnie ktos lubi Frip? No wez.... Onyksia mi dala bana. Wszyscy mnie maja dosc za moje dlugasny posty, nie pisza pode mna. Moja dosc mojego "Ja". Nawet ostatni z najwytrwalszych Tede sie ode mnie odwrocil smile
                Myslisz ze ktos mnie lubi? Watpie.
                Cieszy Cie to ze nikt mnie nie lubi? No powiedz....
                Mnie tez cieszy big_grin
                Dorownalam Ci? Jestem taka jak Ty. Nielubiana? Tobie dawano bana i teraz ciagle wypominasz ze i ja mam banana ( wink )
                Frip.... Ciebie lubia.... I ja Cie lubie ale gdy nie swirujesz. Sam sobie dokopujesz... A potem zwalasz ze to innych wina.
            • mavika_88 Re: Rozgryzłam 07.01.16, 02:10
              Kiedy ja zmadrzeje?!!!
              Wdalam sie w bezsensowna dyskusje. Stracilam dwie godziny suspicious
              Moglabym opowiedziec jak sie dopieszczalam. Dzisieszego dnia. Tzn. Jak z zew mnke dopieszcano. Ladnie bylo. Luuuuuuudu mnostwo ale dalo sie przezyc. Ladnie bylo lecz nie dla oczu. Powiem tak.... Jak Bylego "wzielam" kiedys.. Inaczej czulam. Duzo inaczej sie orzezywa z kims. Fajniej jest smile pomyslalam sobie dzisiaj o Nim.
              Samej troche smutniej i czasem sie lapie na to ze brakuje mi drugiej osoby ale to dobrze, dobrze ze mam potrzebe.
              Kiedy zmadrzeje ^^ zeby tak sie wdac w rozmowe ... Oj. Dlugo to nie nastapi.
              Nie chce swojej pustki pisaniem wypelniac.... Najprosciej wlasnke tym. Tym bardziej ze mi ono radoche sprawia.
            • tdf-888 Re: Rozgryzłam 07.01.16, 09:50
              bo ty byś chciała, żebym drążył jak ty i tłumaczył po tysiąc razy to samo narażając się na śmieszność smile
              • mavika_88 Re: Rozgryzłam 07.01.16, 10:20
                Bo gdy tracisz grunt... Uciekasz tongue_out ale nigdy sie do tego nie przyznajesz
                Wolisz mniej jak wiecej sie wkopywac.
                Dobrze wiem ze im wiecej pisze to daje innym pole do popisu. To jakbym sama im dawala bron. No i narazam ske na ataki, na smkesznksc. Eeee. Juz mniej sie tlumacze niz kiedys. Choc wczoraj dalam sie wciagnac w dyskusje. Ale!!! Jesli ktos mi cis zarzuca i atakuje to nie da sie przejsc obok tego calkowicie obojetnie bo inaczej ta osoba pozwolilaby sobie na wiecej. Wiec wczoraj z Fripem i z Toba musialam zamienic slowo.
                A co do Ciebie. Niech Twoja kobietka bedzie z poza forum. Wierze Ci ^^ teraz myslisz ze bede sie zastanawiac skad jest. Nke musze smile wiem ze wiem. Chciales zebym nke wiedziala. Chciales mnje odsunac od siebie. Nie lubisz jak ktos wchodzi w Twoja strefe zycia. Pienisz sie wtedy tongue_out juz to mialo miejsce jesli ktokolwiek zalozyl watek dla Cieie o Tobie, wspominajac o Tobie. Jesli nie z forum... To njech bedzie spoza forum. Niewazne skad jest. Wazne to co napisalam na koncu pierwszego postu i taka byla idea jego powstania. Nie chodzilo w Nim o Ciebie. Przede wszystkim o tp ze ludzie moga sie dobrac i to jest cholernje mile. Hmmm lapie sie na tym. Na oewnym uczuciu ktorego kiedys nje znalam. Czy mozna to nazwac zazdroscia? Nie. Nie wien jak go nazwac. Nigdy przenigdy parka ludzi nje sprawiala we mnke smutku. Teraz sie zdarzy odrobina. Bardziej w postaci... Mnie cos takiego nje spotka. Pojawia sie cos czego nie znalam ale... Ciagle mnie cieszy jesli dwoje ludzi sa ze soba, sa szczesliwi. A smutasa jest odrobinka i chwilowy. Czemu mnje to cieszy? Bo daje nadzieje ze mozna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka