Dodaj do ulubionych

"Botoks" Vegi

07.10.17, 19:50
Jestem po seansie filmowym ww. tytułu. Nie mam zamiaru spoilerować. Napiszę tylko, że bardzo, bardzo się dziwię, jak ludzie mogli zajadać (i to z apetytem) te wielgachne kubły popcornu i Bóg wie czego jeszcze, wpatrując się w prezentowane na ekranie obrazy krwi, limfy, wymiocin, spermy, rozrywanego ludzkiego ciała, umierającego w blaszanej misce dziecka .... I te wszystkie sceny mieszały się w sali kinowej z dźwiękami chlipania, siorbania, mlaskania, przychodzących na Messengera wiadomości i - od mniej więcej połowy filmu - płaczem niektórych widzek sad Wstrząsające. Drastyczne. Mocne.
Co do ewentualnych przesłań filmu, wszystkie niedoskonałości figury w "prosty i przyjemny" sposób załatwi skalpel chirurga oraz cudowne wspomagacze urody typu botoks. Możesz jeść, co chcesz, nie uprawiać żadnego sportu. Korekta, a może i demontaż całego ciała z ponownym montażem, tyle że z nowymi częściami nada życiu nowych barw i spowoduje, że staniesz się piękny, bogaty, kochany, pożądany i szczęśliwy. Oby tylko jak mniej ludzi w to uwierzyło.

Obserwuj wątek
    • szarlotka_ja Re: "Botoks" Vegi 07.10.17, 19:55
      Miałam ochotę się wybrać na ten film, ale już po zwiastunie się rozmyśliłam tongue_out wink.
      • finka9 Re: "Botoks" Vegi 07.10.17, 20:15
        Ludzie to świnie.tongue_out
        • finka9 Re: "Botoks" Vegi 07.10.17, 21:03
          Recenzje ma kiepskie więc nie będę marnować czasu na oglądanie . Zresztą nie lubię Vegi.tongue_out
          Ta recenzja jest chyba trafna. www.youtube.com/watch?v=kxv-V2_KMRI
    • witrood Re: "Botoks" Vegi 07.10.17, 21:03
      Miałem iść, ale tak zjechali w recenzjach, że chyba szkoda czasu.
    • witrood Re: "Botoks" Vegi 07.10.17, 21:08
      Żrą na wszystkim, co by nie leciało. Biorą tacę nachosów z sosami + colę w kubkach. Jak to spożywać po ciemku?
      • silencjariusz Re: "Botoks" Vegi 07.10.17, 21:13
        Z tego powodu przestałem chodzić do kina. Nie mam ochoty przez 1,5 godziny słuchać ciamkania, szeleszczenia, dzwonków telefonów, żłopania piwska itp. itd.
        • finka9 Re: "Botoks" Vegi 07.10.17, 21:19
          silencjariusz napisał:

> Z tego powodu przestałem chodzić do kina. Nie mam ochoty przez 1,5 godziny słuc
          > hać ciamkania, szeleszczenia, dzwonków telefonów, żłopania piwska itp. itd.

Tym bardziej ,że ciamkają ,żłopią , chrupią i otwierają puchy zanim jeszcze zgasną światła i zaczną się chociażby reklamy. Smrodzą tymi taco i burito ,nie wiadomo czy ktoś właśnie czy właśnie przetrawił.tongue_out
      • szarlotka_ja Re: "Botoks" Vegi 07.10.17, 21:14
        Ja to bym po filmie wolała iść coś zjeść. Pizzę jaką albo co innego. Tylko, że nie wiem czy po Botoksie by mi smakowało tongue_out.
      • finka9 Re: "Botoks" Vegi 07.10.17, 21:21
        witrood napisał:

> Żrą na wszystkim, co by nie leciało. Biorą tacę nachosów z sosami + colę w kubk
        > ach. Jak to spożywać po ciemku?
        >

A to akurat jest bardzo proste .smile Najlepiej z kubełka niczego nieświadomej sąsiadki.wink
      • apersona Re: "Botoks" Vegi 07.10.17, 21:48
        witrood napisał:

> Żrą na wszystkim, co by nie leciało. Biorą tacę nachosów z sosami + colę w kubk
        > ach. Jak to spożywać po ciemku?
        >

No tak, teraz wiem czemu dziecko takie nieziemsko uświnione wróciło.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka