mavika_88 22.10.17, 00:15 A to dlatego ze nie jest mi zle Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mavika_88 Re: Dobrze mi... 22.10.17, 01:03 Oj bywa. Wtedy gdy nie jest mi dobrze na prYklad I teraz.... troche mniej mi dobrze bo padnieta i spiaca . Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Dobrze mi... 22.10.17, 09:17 No i jest mi zle Budzik ustawiony na 9. Gdy dzwonil pomyslalam ze przez przyoadek ustawilam inny, wczesniej. Bo niby czdmu tak ciemno. Jednak to byla 9 godzina... wsluchalam sie i uslyszalam deszcZ. Ech no i popsul mi caly dzisiejszy dzien, wszystkie plany skoro tak ciemno bylo to pewnje chmury grubasne i tak szybko nie przestanie padac. Zle mi!! Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Dobrze mi... 22.10.17, 09:28 Prezebtujesz silne Rozchwianie emocjonalne - nie jest dobrze. A mnie cieszy taka pogoda ☺ Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Dobrze mi... 22.10.17, 09:36 Nooo. Strasznie rozchwiala mnie ta pogoda byl plan zeby wybrac sie w gorki. Teraz najlepsza pogoda. Nawet chcielismy sxhodzic noca. Tzn po zmroku. Jak ostatnio. Tobie nie przeszkadza bo i tak siedzisz w domu. A gdyby bylo slonecNie to ruszyloby Cie sumienie ze w taka pogode w domu. Teraz nie musi i dobrze Ci Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Dobrze mi... 22.10.17, 09:45 A wlasnie. Wczoraj bylam w miejscowce ktora lubisz. Niestety juz nie bylo specjalnych... Piwo za 14 zl najzwyklejsze ksiazece. Grzaniec sie skonczyl. Bylam tam drugi raz. Pierwszy bylam jeszcze za dnia. Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Dobrze mi... 22.10.17, 10:09 Mysle ze nawet Sil by wiedzial o ktore miejsce chodzi Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Dobrze mi... 22.10.17, 10:44 Przeceniasz Sila. No chyba, że to miejscówka na S i kończąca się na ż. Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Dobrze mi... 22.10.17, 13:49 No kurcze. Pisal Tdf ze warto sie tam wybrac ze jemu sie podobalo zeby pocjodzic. Na P a co mas na mysli to nie wiem Jux mi nid jest niedobrze (przez pogode). Niewazne ze pochmurzone ze troche pada. Spotkanie z Bylym zaliczone. Po roku milo bylo sie spotkac. Dal mi roze... dodam ze pierwsza nie wiem co z tym badylkiem zrobic. Caly dzien bedIe bez wody. Pora na kilejne spotkanie. Na kolejneho faceta. Nie ma to jak isc na spotkanie juz z badylkiem pierwsze spotkanie.... moze Jemu dam :d fajnir bylo sie spotkac. Pogadac. I bylo normalnie. Tak jak wiedzialam ze bedzie. Ze w zaden sposob mnie nie zmieni. Dalam mu druga cz prezentu ktora mialam dac na pozegnanie. Milo bylo pogadac pousmiechac sie. Tak wiec.... da sie z Bylym spotkac i zeby bylo normalnie Odpowiedz Link
finka9 Re: Dobrze mi... 22.10.17, 14:05 mavika_88 napisała: > No kurcze. Pisal Tdf ze warto sie tam wybrac ze jemu sie podobalo zeby pocjodzi > c. Na P a co mas na mysli to nie wiem > Jux mi nid jest niedobrze (przez pogode). Niewazne ze pochmurzone ze troche pad > a. Spotkanie z Bylym zaliczone. Po roku milo bylo sie spotkac. Dal mi roze.. > . dodam ze pierwsza nie wiem co z tym badylkiem zrobic. Caly dzien bedIe bez > wody. Pora na kilejne spotkanie. Na kolejneho faceta. Nie ma to jak isc na spo > tkanie juz z badylkiem pierwsze spotkanie.... moze Jemu dam :d fajnir byl > o sie spotkac. Pogadac. I bylo normalnie. Tak jak wiedzialam ze bedzie. Ze w za > den sposob mnie nie zmieni. Dalam mu druga cz prezentu ktora mialam dac na poze > gnanie. Milo bylo pogadac pousmiechac sie. Tak wiec.... da sie z Bylym spotkac > i zeby bylo normalnie > I chyba winko oprócz róż było ,bo literówki takie sypiesz ,że zgadywać trzeba o so cho... Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Dobrze mi... 22.10.17, 20:42 Byly to ten drugi o Nim wiele nie wspominalam. Pisalam tylko ze z kims bylam w zeszlym roku i sobie wylecial teraz wzial urlop i po roku sie zobaczylismy. Z Pierwszym po rozsstaniu juz sie nie widzialam. Odpowiadajac fince. Wtedy winka nie bylo. Dwa shoty ja gdy sie naprocentuje i mam faze to dopiero wtedy pisze wyrazniej. Bo przykladam sie do pisowni wiedzac ze moge predzej popelnic bledy. Literowki wynikaja u mnie z szybkiego pisania i rzadko czytam co wysle (nie chce mi sie poprawiac). Teraz jestem po winku ale z innym na koniec poszlo grzane winko dla mnie. On nie mogl. Dodam ze to bylo pierwsze spotkanie. Szlismy tak bez celu az doszlismy do zoo niespodziewanie. Zapronowalam zeby wyrobil sobie karte roczna (opyla sie!!) I wiem ze jeszcze tam wstapimy na obiad poszla zapiekanka. Wlasnie w zoo. Padam..... caly dzien chodzenia. Pewnie ok 10 kilosow sie zrobilo. Roze dopieroteraz do wody wstawilam. Oki jak bylismy w restauracji . Miejscowa ktora lubi Tedeef na literke P to kelner widzac roze przyniosl flakonik z woda. Smialam sie do kolegi ze ta roza dziala na jego korzysc troche padam. Mnooostwo lazenia. Aaaai sie smialam do kolegi ze musimy isc do motylarnii bo wspomnial ze jak byl raz to byl tylkojeden motyl. A dzisiaj.... mnostwo latalo. Siadaly na nas lataly nad glowami. Nic mu nie mowilam jakie mam nastawienie do motyli, ze kiedys przyszlego partnera nazywalam paziem No i tak.... wychodzi ze nie jest mi zle ujdzie. Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Dobrze mi... 22.10.17, 22:13 Opyla się? Hehe dla mnie raz by wystarczył a nawet wcale. Po co mi roczny bilet do zoo? 😃 Jak juz to wolałbym do ogrodu botanicznego pójść. To ile taki roczny bilet ze się Opyla? Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Dobrze mi... 22.10.17, 22:52 Cos Ty. Raz to za malo. Po pierwsze ciezko obejrzec wszystko jednego dnia. Bedzie po lepkach i potrzeba na to bite 6 godz. Idac kilka razy mozna na spokojnie i mozna poobserwowac zwierzaki i ich zachowania. Fakt.. wystepuje tez stereotypia, nie ma sie co dziwic skoro sa w zamknieciu. Ostatnim razem jak bylam to widzialam akcje porodowa sitatungi oki.... bylam tuz po. Ale gdybym byla 15 min wczesnej to z kolezana mialbysmy okazje zobaczyc ta akcje. Jak na razie bylam tylko 4 razy skoro mam sie gdzies przejsc po parku czy gdzies indzien to czemu nie zoo? Opyla sie. Caloroczny bilet kosztuje 120 zl a jedna wejsciowka 40 pare. Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Dobrze mi... 22.10.17, 23:37 Hehe a jak pisałem że Wrocław i witroood tez to się wypieralas jak żaba błota. Sil cie zdradził od razu tym ogrodem japonskiem. Nom tam to byłem ale do zoo mnie nie ciągnie Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Dobrze mi... 22.10.17, 23:46 Przeciez to bylo od poczatku jasne oczywiscie ze mnie Sil zdradzil nawet wtedy oko nieco przymruzylam. Ale juz mi przeszlo. Dopiero teraz pewnosci nabrales ? a wczoraj pisalam o pergoli. Wspomjnaes ze tam byles i sie podobalo. Pod Wroclawiwm jesli juz Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Dobrze mi... 23.10.17, 00:05 Nooo a icccc. Szkoda na Niego slow. Jak mogl mnie zdradzic. Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Dobrze mi... 23.10.17, 00:06 Pewności? Jak ktoś mi coś mówi to ja w to z założenia wierzę wiec jak powiedziałaś ze nie Wrocław to stwierdziłem ze ok. Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Dobrze mi... 23.10.17, 09:47 Jeszcze ciekawe jak to się stało ze sil wiedział zanim się pochwaliłas zmiana miejsca zamieszkania na forum i zapytał o ogród japoński 😏 Ktoś tu chyba się podniecil i nie mógł wytrzymać bez priwikow A pamiętam jak się pięknie silek nafoszyl wzorcowo jak na starego kawalera przystało gdyby wydalas ze sobie skrycie piszecie hahaha i miało być juz więcej bez priwikow 😄 No kto nie wytrzymał? Pewnie mawisia udami az tarla żeby się pochwalić szczęściem? Czy silu taki ciekawski plotkarz? Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Dobrze mi... 23.10.17, 10:22 Hahaha taki wiek ze juz _nie_mozesz_ i zostało plotkowanie jak tym babom spod kościoła? 😂 Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Dobrze mi... 23.10.17, 13:29 No wlasnie nie. Z Silem juz dlugo priviw nie pisalam. Domyslil sie. Bo to byl plan od dwoxh lat. Tylko polaczyl fakty Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Dobrze mi... 23.10.17, 16:01 Eeee . Daleko mu do niego. Predzej Ciebie bym obstawila :p On mnie o wszystko tak nie pytal Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Dobrze mi... 23.10.17, 16:42 Biały wywiad. Czytam, analizuję, wyciągam wnioski. Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Dobrze mi... 22.10.17, 11:40 Ooooochhh... A mi jak dobrze... 😆 Zjadłem osmiorniczke robiona w winie i pomidorach (plus czosnek cebulka i oregano) podane z ziemniaczkiem i natka pod cwiarteczke białej zubrowki - efekt - prawie jak orgazm tylko syci na dłużej a teraz mogę leżeć i się pocic ☺ Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Dobrze mi... 22.10.17, 13:51 Kurde... a jesCE nie wiem co dzisiaj zjem. Z rana poszlo sniadanko (kanapki). Potem na miescie kawa i torcik orzechowy i dwa shoty pasuje zjesc jakis obiad na miesxie choc jesCze nie mam pomyslu. A na chacie w lodowce czeka na mnie filet z frytkami do odsmazenia. Glodna odrobine jestem osmiornicy nigdy nie jadlam Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Dobrze mi... 22.10.17, 15:03 A ja se dziś tarte z dynią zrobię na kolacjo - obiad . Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Dobrze mi... 23.10.17, 15:03 I jak tam mawisia? Czekasz na pracę? Jakiś obiadek robisz? Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Dobrze mi... 23.10.17, 15:09 Tak Tedeefku filet bedzie ale czekam az bardziej zglodnieje i pozniej zjem zeby nasycenie dluzej sie utrzymywalo, bo w pracy bedzie juz tylko kanapka i bananek. Jitro bedzie rosol ale przeciez wiesz ze Ty robisz najlepszy (pfff) a ja beznadziejny (taaaa, ostatni super wyszedl). Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Dobrze mi... 23.10.17, 15:18 Pfff Taaaa ostatni super wyszedł.... Ten z kuskusem? 😂 I wychodzisz gdzieś z celi na spacerniak przed tyrą? Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Dobrze mi... 23.10.17, 15:20 Dokladnie ten !! zakupie drugi garnek to bedzie z makaronem moze kutro sie wybiore po drugi. Dzisiaj juz polazilam to mi wystarczy. Pogoda nie zacheca Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Dobrze mi... 23.10.17, 15:32 Masz juz jakiś pakiet internetowy? Ale taki normalny parę giga. Czy dalej jedziesz na WiFi? Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Dobrze mi... 23.10.17, 15:52 A jak wracasz z takiej zmiany jak dzis/jutro to kiedy się kladziesz spać? Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Dobrze mi... 23.10.17, 16:00 Chcesz znac moj caly harmonogram dnia? A czy jak wstane to od razu ide do lazienki Jak zaczelam chodIc na nocki to mialam problem by od razu zasnac jak wracalam. Teraz sYbciej mi sie to udaje i przespie sie z 5 godz a pozniej przed praca godzinka do dwoch. Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Dobrze mi... 23.10.17, 16:17 Ale dzisiaj juz bez drzemki? A do kościoła tam we Wro juz chodzisz? A w ogóle to ty masz tam koleżanki i nawet kolega był na forum Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Dobrze mi... 23.10.17, 17:06 Ales Ty ciekawy jeszcze nie wiem. Dzisiaj wczesnie wstalam. O 8 Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Dobrze mi... 23.10.17, 20:59 Nie ciekawi Cie czy zasnelam ? Max 50 min spalam Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Dobrze mi... 24.10.17, 07:19 Haha teraz bedziecie ze mnie szydzic. Wracam z nocki. Ide w kierunku bramy (klatki schodowej !! Smieszy mnie ta nazwa... brama ^^) wyjmuje juz kluczyk by otworzyc ale wychodzi koles ktory przytrzymuje drzwi. Wiec wchodze i patrze.... nie ka glownej wycierqczki. Ide dalej 8 stopni zaliczone i patrze ze wycieraczka pod moimi drzwiami jest inna. Jakies sprzatanid bylo? I jakis szary element na scianie. I u sasiada drzwi inne. W koncu do mnie dotarlo ze pomylilam klatki dodam ze nigdy mi soe to nie zdarzylo jaki powod? Tuz przed wejsciem rozmawialam przez tel. Chyba jakos sie zamhslilam albo cos. No dobra.... padam. Szybko zaane..... to na pewni wina nocki Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Dobrze mi... 24.10.17, 18:34 O 13. A budzik byl pozniej... Dodatkowo w miedzy czasie mialam dwie pobudki. Kiepsko sie wyspalam... wiec przed prace sie zdrzemne. Jak sie skonczy house. Postanowilam wszystkie sezony obleciec. Zaczelam drugi. Rosol ugotowany. Zjedzony. Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Dobrze mi... 24.10.17, 20:27 Godz snu i jak nowo narodzona a co Ty tak dopytujesz? Nocki Cie czekaja? robiles cos w tym kierunku by przyblizyc sie do pracy? Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Dobrze mi... 24.10.17, 20:37 Nocki? Raczej nie. Dopytuje bo się zżyłem z tobą to z ciekawości jak sobie dzień ukladasz pracując w takich niestandardowych porach. To ty na takiej trzeciej zmianie to mogłabyś sobie wypić 😃 Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Dobrze mi... 24.10.17, 21:15 Nawet by mi to do glowy nie przyszlo z tego mieszkania nie mam daleko i nie jestem uzaleziona od srodkow komunikaxyjnych Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Dobrze mi... 24.10.17, 21:41 A w pracy sie przebierasz w specjalny kombinezon? Co zaczynam? ? Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Dobrze mi... 25.10.17, 00:05 Prace kiedy myslisz zacAc. Kiedy zacNiesz cos dzialac. Mam fartuszek Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Dobrze mi... 25.10.17, 10:18 Mawi czy coś się stało? Nie napisałaś nic po pracy 😞 Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Dobrze mi... 25.10.17, 13:49 Bo od Ciebie slow brakowalo jeszxze Ci sie nie przejadlam? W robocie luzy. Nie chodzi o to ze przez nocke. Dosc towarzysko. Duzo rozmowy 0odczas pracy. Ciekawie na innych zmiach gorzej bo stanowisko mam osobne (podwojne pozajmowane) wiecu jestem sam na sam z artykulem a nocki leca w dobrym towarzystwie kolezanki Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Dobrze mi... 25.10.17, 13:50 Dopiero co sie obudzilam 15.min przed budzikiem. Ustawiam budzim by nie spac za dlugo. Szkoda dnia Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Dobrze mi... 25.10.17, 13:57 Ja bym chyba tak nie potrafił wrócić rano i iść spać. Rano wstaje ☺ Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Dobrze mi... 25.10.17, 14:13 Da rade jak trzeba to czlowiek zasnie. Niektorzy narzekaja na nocki a ja je nawet polubilam. Hmmm nawet jak wstane po poludniu to pierwsze co zjem to musi to byc sniadanie. Kanapki Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Dobrze mi... 25.10.17, 14:21 Gdy mieszkalam w.domu i mialam nocki to sie kompletnie nie wysypialam.... a tutaj? Lhdzie chodza na paljszkach. Jeszcze wlascicielka zapyta czy mnie nie obudzila. Wiadomo ze jakies przebudzenia sie zdarzaja (jestem wyczulona na wszelkie glosy)aale mamspokoj i nikt mi nie wlazi dio pokoju..... Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Dobrze mi... 25.10.17, 14:26 Ile lat ma właścicielka? 😜 I ile was tam koczuje licząc z nią? Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Dobrze mi... 25.10.17, 14:29 Ciekawys. Wszystko chcialbys wiedziec 3 kobity. Ide chyba nq miasto Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Dobrze mi... 25.10.17, 14:46 Szkoda gadac. Do castoramy oblukac. Choc watpie ze to znajde i... nie dla mnie. Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Dobrze mi... 25.10.17, 15:47 To się najpierw sprawdza na necie czy takie coś w danym sklepie jest (przynajmniej w obi i leroyu tak to działa) Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Dobrze mi... 25.10.17, 17:01 Wolalam osobiscie i zapytac co i jak. Wiedzialam ze tego konkretnego nie znajde. Nie w tym kolorze.... ale o dziwo rozmiar byl. Co i tak mnie zaskoczylo. Nigdzie tego nie znajde. Nie zeobie dobrego uczynku trzeba byloby sie cofnac 17 lat wstecz Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Dobrze mi... 25.10.17, 17:18 Cofnąć wstecz? To jak masło maślane i oliwa z oliwek Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Dobrze mi... 25.10.17, 17:25 Haha zabic na smierc Oliwa z oliwek jest akurat ok. Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Dobrze mi... 25.10.17, 17:38 Daleko masz do centrum? Do zoo? Chodzi mi o to czy masz na tyle daleko ze mi by się nie chciało na twoim miejscu? Bo jak piszesz ze jedziesz się spotkać na miasto to rozumiem ze gdzieś w centrum. Ja to ludziom mowie ze nigdzie nie jeżdżę bo nie będę wracał autobusem po pijaku i zapraszam do siebie. Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Dobrze mi... 25.10.17, 17:43 A gdzie ty byłaś na piwie ze niby i mi się podobało ale skończyły się piwa craftowe? Pod pergola? To tam to tylko kawkę kobita piła bo ja już musiałem odparowac po dwóch piwkach w targowej - o tak tam to polecam - duży wybór. Na parkingu hali stulecia furę się parkowalo Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Dobrze mi... 25.10.17, 17:56 Ja uwazam ze wszedzie mam blisko dla mnie nie problem wsiasc w tramwaj i podjechac no o pergole mi chodzilo. Kiedys wspominales ze Ci sie tam podobalo. Ze milo sobie pochodzic. Nie bylam na pokazie specjalnym. W nastepnym roku sie wybiore. Znam lepsze miejscowki niz pergole ale ona jest ok. Co do restauracji. Ostanio smakowalam sie tam grzanym winem. Choc ochote mialam na grzane piwo. No i raz najdrozszym ksiazecym. (14 zl) . Nie maja tam wyboru jesli chodzi o piwo. Ale dobrze sie jest zagrzac jesli caly dzien sie jest na zewnatrz. A nocki chlodniejsze. Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Dobrze mi... 25.10.17, 18:13 Juz sie wystarczajaco nasiedzialam.... Pora na rosolek Haha dopiero w tym roku pierwszy raz jechalam tramwajem ^^ dzisiaj byl nawwt kanar. Wyciagam plik biletow. Conajmniej 10 i serducho szybciej zaczelo pikac bo koles czekaj. Sie odnalzl. Pamietam jak na forum jakied 4-5 lat temu pisalam ze pierwszy raz jechalam pociagiem W domu bede siedziec gdy bede chora i stara Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Dobrze mi... 25.10.17, 18:26 Widzisz mawi dorastasz i życiowego doświadczenia z forum nabierasz 😉 A po co ci w kieszeni niewazne bilety? Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Dobrze mi... 25.10.17, 19:18 Na pamiatke w niedziele duzo jezdzilam i w sobote tez. Z dwoch dni siw nazbieralo Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Dobrze mi... 25.10.17, 19:18 Oczywiscie. To wszystko dzieki forum i Tobie Zbawco od forum sie wszystko zaczelo. Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Dobrze mi... 25.10.17, 19:51 A coś prócz gotowania rosołu i pieczenia ciasta probowalas robić? Bo coś taki mało zróżnicowany twój repertuar Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Dobrze mi... 25.10.17, 21:14 No przeciez wiesz zd robie najlepszd spaghetti i skad pomysl z tym ciastem? Dawno czegos nie pieklam. W zyciu dwa torty zrobilam Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Dobrze mi... 26.10.17, 10:51 Ja wiem? Mruzysz jakbym miał okazję skonfrontować Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Dobrze mi... 25.10.17, 18:26 Rosol i cwiartka. Tdeef moze a ja nie w sumie... winka bym sie napila ze spaghetti super smakuje. Kiedys to powtorzd Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Dobrze mi... 25.10.17, 19:16 No to tak. Rosol byl smakowity. Tedeef zacznie sie bulwersowac ze jak mi moze wyjsc dobry rosol w ten sposo co przyrzadzam. Ze jeden rodzaj miecha. i miecho z rosolu bardzo dobre. W domu jak jadalam to bylo zbyt suche a to idealne. Pojeodzona. Wykapana i spac. Lubie chodzic Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Dobrze mi... 25.10.17, 20:46 CEsciej sobie to powtarzaj. Moze kiedys dotrze Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Dobrze mi... 25.10.17, 14:23 Co innego po obiedzie (pod pewnym względem jak śniadanie bo pierwszy posilek) - wtedy to tak 😆 można drzemki próbować Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Dobrze mi... 24.11.17, 23:36 Dla odmiany... zle mi bylo caly ten tydzien.. zaczynajac od poniedzialku. W zeszlym tyg tez mi zle bylo. Mialam jakiegos dola. Poniekad wiem czym to bylo spowodowane ale to tylko jeden czynnik. Innych przyczyn nie znam. Dzisiaj w koncu wrocil mi nastroj!! w pracy w tym tyg 3 osoby mnie zapytaly co taka przygnebiona i smutna. Dzisiaj jedna kolezanka zauwazyla ze juz wrocilam do siebie no ilez mozna miec dola. Teraz mi lepiej stronilam od ludzi.. nawet na forum nie mialam ochoty pisac... jedt jiz ok Silu!! Mam ptaka. Dzisiaj idac do pracy znalazlam truposza. Zastanaailam sie co to... myslalam ze to bak ale nie.... i nie wiem nadal. Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Dobrze mi... 25.11.17, 01:18 Mam!! Juz wiem co to za ptak poradzilam sobie sama choc zapytalam dwoch zmawcow. Odpowiedza mi to samo o czym pomyslalam Kurde.... teraz odczulam brak w nowym miejscu. Nie wzielam ze sobie dwch ksiazeczek... atlasu ptakow gdybym je miala to odnalazlabym ptaszora w max 3 min teraz szukalam q necie.... ptakpodobny do baka... jak wyglada kretoglow.. itd az w koncu weszlam na internetpwy atlas ptakow i masz Ci on... siedzial tam Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Dobrze mi... 25.11.17, 23:01 Niech Sil osadzi bylam tam dzisiaj drugi raz ale na szczescie go nie bylo. Ktos mnie poprosil. Nie bedzie wypchany. Jak ja dawno nie pilam gina z tonikiem... oj chwile temu ostatnio na urodziny w koncu w swoim lozku. A moze niestety Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Dobrze mi... 26.11.17, 11:40 Hmmm szacun. Tak, slonka. Na poczatku myslalam ze to kszyk.... kolega mnie wyprowadzil z bledu (kolega obraczkarz) ze to slonka Widziales ja kiedys? Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Dobrze mi... 26.11.17, 11:45 Tak. Czatowałem w lesie przy kałuży na ptasią drobnicę. Wylądowała niedaleko mnie. Ale wystarczyło, że się poruszyłem i czmychnęła. Potem chyba jeszcze z raz słonkę widziałem. Skryta jest bardzo. Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Dobrze mi... 26.11.17, 11:58 No niezle niezle dokladnie, skryte te bekasy Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Dobrze mi... 26.11.17, 14:02 Hmmm nie moglam na pierwszy rzut oka znalezc roznicy miedzy kszykiem a slonka. Dopiero gdy zobaczylam ze moj ptak ma taka sama biala "brew" jak slonka to zobaczylam ze to nie jest kszyk. Odpowiedz Link
tdf-888 Re: Dobrze mi... 26.11.17, 14:17 Mawi Oddaj ty swój foto aparat komuś z większym talentem do robienia zdjęć bo szkoda by się marnowal u ciebie. (tak wiem ze to nie było robione aparatem tylko komórką ale widziałem inne twoje obrazy i doszedłem do tej konkluzji) Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Dobrze mi... 26.11.17, 15:19 Tedeefku, nie robie zdjec dla kogos a dla swojego oka a po drugie, zaden fachowiec nie chcialby tak marnego sprzetu jak sobie sprawie lustrzanke to podaruje Ci moj malutki kompakcik (never ) A teraz powoli zmykam na spacer. Porobic zdjecia ? natchnales mnie. Tym razem wezme aparat Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Dobrze mi... 26.11.17, 22:45 To i ja mam dla Ciebie zagadkę. Co to za dzięcioł? Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Dobrze mi... 26.11.17, 22:55 A Szarlotta pewna jest, że to dzięcioł? Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Dobrze mi... 26.11.17, 22:59 Ja niczego nie jestem pewna, proszę Sila . Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Dobrze mi... 26.11.17, 23:02 To na jakiej podstawie Szarlotta twierdzi, że to jest dzięcioł? I to dzięcioł ciekawski? Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Dobrze mi... 26.11.17, 23:05 Znaczy się Sil celowo wprowadził w błąd? Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Dobrze mi... 26.11.17, 23:07 Wielce jest to prawdopodobne. Szarlotta jeszcze raz przemyśli odpowiedź, a ja w grochowinę idę się zagrzebać. Dobranoc. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Dobrze mi... 26.11.17, 23:09 Ja to już zagrzebana, ale coś sen nie nadchodzi więc może i pomyślę . Słodkich snów . Odpowiedz Link
mavika_88 Re: Dobrze mi... 27.11.17, 15:11 Dzieciol dzieciol wyglada na duzego ale skoro pytasz to moze nim nie jest? Wyglada jak duzy Tak sobie ostatnio myslalam ze nawet w miescinie, w centrum mozna spotkac rozne ptaszory, chocby ta slonka.... w okolicy niby nie ma jakis zadrzewien. Nie wiem skad ona sie tam wziela. Dwa dni temu obok klatki w nocy spotkalam lisa. Kolega sie upieral ze to kot wiec poszlisny za nim. To byl lis Odpowiedz Link
silencjariusz Re: Dobrze mi... 27.11.17, 17:38 Czasem wystarczy jedno czy dwa drzewa i można cykać foty nie ruszając się z domu. Ot choćby takie. Odpowiedz Link
szarlotka_ja Re: Dobrze mi... 27.11.17, 18:26 Ten na tym ostatnim zdjęciu wygląda jakby focha miał . Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Dobrze mi... 30.11.17, 19:17 W pokoju ciemno, gra muzyka a w świetle latarni widzę wirujący śnieg. Lubię. ☺ Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Dobrze mi... 30.11.17, 19:42 Bo ja jestem jak dziecko.Za rączkę i do knajpy. 😃 Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Dobrze mi... 13.12.17, 21:26 Co nosi kobieta (ja)w swojej torebce? Dokumenty, klucze,torbę na zakupy,okulary przeciwsłoneczne, chusteczki higieniczne, 2 pomadki,błyszczyk,portfel....,a na samym dnie rzecz, której szukałam od piątku , a nosiłam przynajmniej 2 tygodnie. Najpierw mnie to rozśmieszyło , potem ucieszyło(bo z reguły nie gubię rzeczy).Na samym dnie leżał spokojnie czerwony sekator.😊 Jak dobrze, że porządki przedświąteczne dotyczą także torby. Odpowiedz Link