apersona 16.07.21, 20:35 Jak to jest, że im więcej sukienek tym trudniej się ubrać Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
witrood Re: Jak to jest 16.07.21, 21:04 A w życiu. Trawę muszę wreszcie skosić. Albo pada albo nie pada, ale glazurnik u mnie siedzi i wymienia płytki na trasach i nie lubi, jak mu coś brzęczy (a umawiać glazurnika trzeba teraz co najmniej rok do przodu, więc trzeba traktować wyjątkowo delikatnie). Odpowiedz Link
apersona Re: Jak to jest 18.07.21, 21:06 Wrażliwy fachowiec czy radia lubi słuchać przy robocie? Odpowiedz Link
apersona Re: Jak to jest 16.07.21, 21:31 No właśnie, a ja znowu nabyłam i problemy decyzyjne się spotęgowały Odpowiedz Link
searam Re: Jak to jest 17.07.21, 22:41 To lubię..! Po prostu jest powód żeby się wcale nie ubierać..! Odpowiedz Link
witrood Re: Jak to jest 18.07.21, 21:27 Jak to jest, że znieśli limity w pociągach dalekobieżnych i ludzie z tłoku mało przez okna nie wypadają. Do kibla przez korytarz dopchać się nie da. Odpowiedz Link
witrood Re: Jak to jest 18.07.21, 21:35 A teraz wsiadła do metra policja i nawet nie czepia się o brak namordnika, co akurat odczytuję pozytywnie. Odpowiedz Link
obrotowy jest dobrze, gdy 18.07.21, 21:43 apersona napisała: > Jak to jest, że im więcej sukienek tym trudniej się ubrać jest dobrze, gdy... kobieta sie rozbiera. - a z czego - to jest mi absolutnie obojetne. Odpowiedz Link
akasha02 Re: Jak to jest 20.07.21, 02:13 No bo nakłada się jedną, a nie wszystkie naraz. Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Jak to jest 01.08.21, 08:39 Oczywista oczywistość, bo ta nie pasuje do butów, do nastroju, bo akurat na dziś jest zbyt....(tu można mnożyć powody.... albo nie dość....(tu też powodów do smętku.... .... ale lepiej sukienki mieć niż nie mieć.... Odpowiedz Link