salsa13 Re: ponarzekałbym trochę 21.05.09, 14:29 dawaj temat na co narzekamy Ty na kobiety ja na mężczyzn? a może coś bardziej oryginalnego wymyślimy hmmmm cholerka paliwo zaś zdrożało Odpowiedz Link
uny Re: ponarzekałbym trochę 21.05.09, 14:31 źle mi kurde i tyle... nie wiem z jakiego powodu -albo nie chce wiedzieć. zwala wszystko na ciśnienie co to sie dzisiaj "czołga po chodnikach". Odpowiedz Link
samowolny Re: ponarzekałbym trochę 21.05.09, 14:30 trzeba się porządnie "zresetować" ..satysfakcja gwarantowana Odpowiedz Link
uny Re: ponarzekałbym trochę 21.05.09, 14:33 moja pamięć nie jest typu "flash", po resecie wszystko zostaje nic sie nie kasuje. przydałby mi sie taki "complete reset" a nawet "format" kilku sektorów w saganku. Odpowiedz Link
salsa13 Re: ponarzekałbym trochę 21.05.09, 14:34 czyli jednak muszę zaliczyć wielką mieścinę i natłuc po łbie Odpowiedz Link
ozg-a46 Re: ponarzekałbym trochę 21.05.09, 14:40 mam kacaaaaaa,główka boli,nawet kawka nie pomaga,chyba tylko piwo mi pomoże Odpowiedz Link
uny Re: ponarzekałbym trochę 21.05.09, 14:42 na kaca szykuje sie w niedziele. bedzie grubo i pewnie ckliwie. Odpowiedz Link
altea7 Re: ponarzekałbym trochę 21.05.09, 14:58 Uny, a jak można Cię podnieść na duchu? Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: ponarzekałbym trochę 21.05.09, 15:08 uny, a mogę ponarzekać z tobą? Jestem odpadem atomowym Jestem odpadem atomowym Jestem odpadem atomowym Jestem odpadem atomowym Nikt mnie nie lubi Nikt mnie nie kocha Nikt mnie nie szanuje Nikt mnie nie chce! Jestem odpadem atomowym Jestem odpadem atomowym Jestem odpadem atomowym Jestem odpadem atomowym Jestem brzydki Jestem obleśny Jestem paskudny Jestem brudny! Jestem odpadem atomowym Jestem odpadem atomowym Jestem odpadem atomowym Jestem odpadem atomowym Jestem odpadem atomowym Jestem odpadem atomowym Jestem odpadem atomowym Jestem odpadem atomowym ;-D kazik Odpowiedz Link
uny Re: ponarzekałbym trochę 21.05.09, 15:12 bardzo proszę, narzekający wszystich krajów przyłaczajcie sie. a z twórczości Kazika do głowy przychodzi mi tylko jeden song -chyba by na płycie "OKK" Odpowiedz Link
altea7 Re: ponarzekałbym trochę 21.05.09, 15:14 rumunska, próbuję go rozweselić, a Ty tu takie eh... Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: ponarzekałbym trochę 21.05.09, 15:15 a czemu ty znów jesteś w takim posępnym nastroju? chyba lubisz być po prostu przytulany i pocieszany cooo? Odpowiedz Link
uny Re: ponarzekałbym trochę 21.05.09, 15:17 lubie być przytulany, jak każdy. niestety nie ma mnie kto przytulać. Odpowiedz Link
altea7 Re: ponarzekałbym trochę 21.05.09, 15:18 uny, nie znam nikogo, kto nie lubi... Oj, poprzytulałoby się... Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: ponarzekałbym trochę 21.05.09, 15:25 oj, uny, rozbrajasz mnie trafiasz w mój czuły punkt z tą potrzebą przytulania to już czuj się przytulony, zrobiłam to mentalnie ;-P czujesz? Odpowiedz Link
rumunska_ksiezniczka Re: ponarzekałbym trochę 21.05.09, 15:39 to czekaj, ja cie przytulę mentalnie na trzy cztery. powinieneś poczuć trzyyyy czteeeee ry! Odpowiedz Link
17lipiec1976 Re: ponarzekałbym trochę 21.05.09, 15:19 ja tez ponarzekam, glowa mnie boli od rana, kawa i pyralgina nie pomogla Odpowiedz Link
dwagrosze Re: ponarzekałbym trochę 21.05.09, 16:25 Ja tez nie chce byc gorszy! Gardlo mnie boli, wg obajwow mam zapalenie krtani, dziwne, bo nie spiewalem po pijaku, jest mi goraco i sie szybko mecze. Co tam jeszcze... Boli mnie lokiec i komary mnie sciely... Dobrze bylo? Odpowiedz Link
gapuchna Re: ponarzekałbym trochę 21.05.09, 16:28 Też boli mnie gardło - dziś się dobiłam, mówiąc i mówiąc i mówiąc... boli mnie głową. Musze chałup wysprzątać, bo wstyd. Musze parę spraw posprawdzać. Nie idę ćwiczyć. Zdyyyyyycham Odpowiedz Link
ciamciak-2 Re: ponarzekałbym trochę 21.05.09, 16:34 To będziemy sprzątały we dwie Wstyd - stos naczyń piętrzy się w zlewie, ciuchy walają się po mieszkaniu, łóżko niezasłane, kwiatki zdychają, kurze wszędzie O śmieciach nie wspominam, wolę nie otwierać szafki Odpowiedz Link
uny Re: EEEE ZARAZ! TO JA MMIAŁEM PONARZEKAĆ!!! 21.05.09, 16:36 chwilunia, to mój wątas. pocieszać mnie a nie narzekać za mnie! Odpowiedz Link
uny Re: EEEE ZARAZ! TO JA MMIAŁEM PONARZEKAĆ!!! 21.05.09, 16:42 eh. dobrze że Was mam. ktoś mnie pociesza. dziekuje. -- Post ten wyraza opinie autora w dniu dzisiejszym. Nie moze on byc wykorzystany przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani innym nastepujacym po nim dniu. Autor zastrzega sobie prawo do zmiany pogladów, bez podawania przyczyny. Odpowiedz Link
ciamciak-2 Re: EEEE ZARAZ! TO JA MMIAŁEM PONARZEKAĆ!!! 21.05.09, 16:44 i tego się trzymaj Uny - ........... PS. Instrukcja obsługi - wstawić w wielokropek jakieś miłe słowo Jakie chcesz Odpowiedz Link
altea7 Re: EEEE ZARAZ! TO JA MMIAŁEM PONARZEKAĆ!!! 21.05.09, 17:05 uny napisał: > chwilunia, to mój wątas. pocieszać mnie a nie narzekać za mnie! > A jak chciałam powspierać to nie chciał Odpowiedz Link
gapuchna Re: ponarzekałbym trochę 21.05.09, 16:50 O to to to.... Ciamciak, to to! Dokładnie, jakbym swoje widziała! I jeszcze podłogi! Odpowiedz Link
ciamciak-2 Re: ponarzekałbym trochę 21.05.09, 16:53 Weź nic mi nie mów o podłogach, zachciało mi się ciemnych paneli... wszędzie fruwa to dziadostwo z drzew, to takie białe puchate Odpowiedz Link
gapuchna Re: ponarzekałbym trochę 21.05.09, 16:56 Aaaaa! i psa musze obciąć, a to 3 godziny roboty Zafajdaczył się futrzaście Odpowiedz Link
ozg-a46 Re: ponarzekałbym trochę 21.05.09, 16:17 my polacy jesteśmy specjalistami od narzekania czas mi się dłuuuuuży w pracy Odpowiedz Link