obywatelski_komitet 09.07.09, 15:23 Jaki powód tym razem drodzy administratorzy wymyśliliście na zbanowanie poprzedniego nicku komitetu ? A może to jaśnie nam panująca rumunska_ksiezniczka banuje swoich wrogów ? Nic nowego. To do niej podobne. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
salsa13 Re: Banowanie 09.07.09, 16:15 Standardowo za obrażanie uczestnika forum. Proszę pamiętać, że jest to forum prywatne i nie mam obowiązku tłumaczyć dlaczego banuję, choć w tym przypadku to raczej jasne jak słońce. Jednocześnie zawiadamiam, iż w przypadku dalszych wątpliwości, co do banowania słusznego czy nie, proszę o kontakt z administracją forum na adres: forum@agora.pl Pozdrawiam serdecznie i życzę miłego dnia Odpowiedz Link
obywatelski_komitet Re: Banowanie 09.07.09, 16:27 Jakie obrażanie ? Jednogłośnie rumunska_ksiezniczka została okrzyknięta autorytetme forum. Czy wskazówka, żeby romantyzmu szukała w książkach o konstrukcjach mostów i termodynamice to obrażanie ? Chyba jesteście przewrażliwieni na punkcie tej osoby. A jak większość z Was pisze to przecież tylko internet. To tylko fikcyjne postaci. Przecież tak naprawdę rumunskiej_księżniczki nie ma. To wymyślona postać na potrzeby internetu. Jak w takim wypadku można obrazić kogoś kogo nie ma ? Odpowiedz Link
fuks0 Re: Banowanie 09.07.09, 19:36 >Jak w takim wypadku > można obrazić kogoś kogo nie ma ? W taki sam sposób jak można komuś - kogo nie ma - dać bana Odpowiedz Link
kom_obw Re: Banowanie 09.07.09, 20:09 To prawda Fuks jest boski. A Ty Pani Salso bezdennie.... I na dodatek Ciebie nie ma. I za co teraz mnie zbanujesz ? Odpowiedz Link
kom_obw Re: Banowanie 09.07.09, 20:37 Bo kilka chwil wcześniej zablokowano nasz poprzedni nick. Odpowiedz Link
salsa13 Re: Banowanie 09.07.09, 20:41 Bo nas jest wielu i widać oni zadecydowali, że pora Was zbanować mój miły panie A dlaczemu Ty wciąż piszesz w liczbie mnogiej? Coś nie tak? Coś się dzieje? Może można Ci to znaczy Wam jakoś pomóc??? Zaczynam się martwić o hmmm Was Odpowiedz Link
salsa13 Re: Banowanie 09.07.09, 20:45 Czyli mam się bać??? A jeden z milionów to mi obiecał, że przyjedzie do mnie I co teraz będzie? Odpowiedz Link
kom_obw Re: Banowanie 09.07.09, 20:54 Nikt z członków komitetu nie przyznaje się do tak zażyłych kontaktów z Tobą żeby przyjeżdżać do Ciebie. Odpowiedz Link
salsa13 Re: Banowanie 09.07.09, 20:55 kom_obw napisała: > Nikt z członków komitetu nie przyznaje się do tak zażyłych kontaktów > z Tobą żeby przyjeżdżać do Ciebie. aaa to mogę spokojnie spać Odpowiedz Link
raf.1 Re: Banowanie 09.07.09, 20:46 ja tu już nic nie powiem, ale mam taką malutką prośbę.. otóż: Droga Administracjo- nie przeginaj. i nie proście o uzasadnienie, bo to się skończy niezłą zadymą.. P.S Nawet nie umiecie dogada sie z tym jakimś komitetem.. na inwektywy odpowiadacie inwektywami..lub całkowita blokadą danego użytkownika.. to nie rozwiąże problema.. acha.. i to forum nie jest chyba na sprzedaż.. Prawda? Odpowiedz Link
salsa13 Re: Banowanie 09.07.09, 20:49 raf.1 napisał: [b][size=18]Prawda?[/si > ze][/b] Dobrze proszę pana będę grzeczna cholerka a wydawało mi się, że z komitetem czy jak mu tam to znaczy im pisałam... Odpowiedz Link
kom_obw Re: Banowanie 09.07.09, 20:51 Raf jak zawsze trafna diagnoza. "Nawet nie umiecie się dogadać" A tak niewiele potrzeba. Odpowiedz Link
salsa13 Re: Banowanie 09.07.09, 20:53 Echhhhhh te miliony Was... a macie fajnych wolnych facetów w tych milionach? Odpowiedz Link