Dodaj do ulubionych

Lodówka side bij side Samsung

31.10.11, 19:29
Chce kupic lodowke Samsung posiadajaca kostkarkę do lodu wraz z dozownikiem lodu i wody pitnej. Czytalam, ze trzeba ja podlaczyc do wody, ale jesli nie ma w poblizu kranu mozna nalewac wode recznie. No wlasnie, ponoc nie wszystkich lodowkach jest mozliwosc recznego napelniania wody a mi zalezy zeby miala. Po czym poznac, bo nigdzie nie moge znalezc w opisach poszczegolnych modeli. Jak jest z Samsungami? Nie wiem czy wszystkie modele maja czy tylko niektore. Z gory dziekuje.
Obserwuj wątek
    • olciaalcia Re: Lodówka side bij side Samsung 02.11.11, 10:48
      Ja mam model RSJ1KERS i raczej nie da się w niej nalewać wody ręcznie, z tyłu lodówki jest doprowadzenie wody a w środku w komorze jest dostęp tylko do wymiany filtra.

A jak daleko od lodówki masz zlew? Z tego co pamiętam to do mojej lodówki dołączony był wąż do wody o długości 1,5 albo 3 m więc producent przewidział, że nie każdy ma doprowadzoną instalację do lodówki i trzeba ją podłączać przez całą kuchnię. A poza tym taki wężyk można kupić samemu i poprowadzić go za szafkami.
      • mel.la Re: Lodówka side bij side Samsung 02.11.11, 12:15
        Odleglosc okolo 4- 5 metrow od kranu ale slyszalam, ze im dluzszy wezyk to tym wiecej problemow. Czyli u Ciebie nie ma pojemnika na wewnetrznej stronie drzwi? Ja widzialam u kogos pojemnik na wewnetrznej stronie drzwi, byla pokrywa, zajrzalam, w srodku dziurka, nie wiem czy na wezyk czy tez do recznego wlewania wody, ta osoba nie umiala mi udzielic informacji bo nie uzywa tego, a ja bylam tam tylko przez moment.
        Ja od kranu mam wszedzie szafki, to musze jakies otwory chyba wywiercic zeby ten wezyk pod spodem poprowadzic? Wlasnie nie chce mi sie z tym bawic, a tyle co latem bedzie sie korzystac z tego urzadzenia to wygodniej bylo by mi recznie napelnic, zdaje sie 4 l.
        • olciaalcia Re: Lodówka side bij side Samsung 02.11.11, 19:51
          zapewniam cię że nie będziesz korzystała tylko latem :D
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka