Dodaj do ulubionych

Widelec do grilla a termometr do mies LIDL

23.05.12, 12:38
witajcie:) mam szybkie pytanie - slyszeliscie moze jakies opinie na temat widelca do grilla z lidla? widzialam dzis w lidlu wlasnie i chcialam cglopakowi kupic. tylko sie zastanawiam czy mozna go uzywac jako zwykly termometr do mies w piekarniku i czy ta jakosc bedzie ok..?
Obserwuj wątek
    • Gość: grilarz Re: Widelec do grilla a termometr do mies LIDL IP: *.swietochlowice.vectranet.pl 24.06.12, 06:21
    • Gość: grilarz Re: Widelec do grilla a termometr do mies LIDL IP: *.swietochlowice.vectranet.pl 24.06.12, 06:25
      Ile kosztuje?
      • natka1717 Re: Widelec do grilla a termometr do mies LIDL 26.06.12, 12:24
        hmm to juz jakis czas temu bylo i w koncu nie kupilam, ale moze nastepnym razem sie skusze, w koncu powtarzaja asortyment... ok 30zl..
    • Gość: gosc Re: Widelec do grilla a termometr do mies LIDL IP: 217.153.114.* 17.07.12, 12:04
      a może lepiej dopłacić 5 zł i kupić na wyprzedaży w duce;) dukapolska.com/katalog-produktow,produkt,kitchenbasic-termometr-do-miesa
      • natka1717 Re: Widelec do grilla a termometr do mies LIDL 17.07.12, 15:04
        Nie uwierzysz! Właśnie ten identyczny kupiłamprzed weekendem! :D:D:D:
        • mamanr1 Re: Widelec do grilla a termometr do mies LIDL 25.07.12, 14:08
          Widziałam ten widelec w Lidlu, ale jak dla mnie wyglądał badziewnie. Jakiś taki nietrwały, bałabym się, że jak wsadzę go do piekarnika to pęknie pod wpływem gorąca. My używamy w domu takiego do mięs. Dla mojego męża, szczególnie w okresie grillowym, to cudo. Średnio wysmażone, krwiste - zawsze tak jak kto zamawiał. Bawi się w Jeffs'a. :P
    • Gość: Lijka Re: Widelec do grilla a termometr do mies LIDL IP: 83.238.159.* 21.10.12, 18:59
      Nic mi nie wiadomo o wspomnianych przez ciebie przyrządach. Jeżeli chodzi o widelec to ja mam Forky i jestem z niego zadowolona, używam go w domu do smażenia, i na zewnątrz do grillowania
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka