zia86 29.06.12, 11:33 Nie wiem czy z taką drobnicą tu można, ale poszukuje foremek do ciastek ze Star Wars. Jeśli ktoś widział je w sklepie internetowym w Polsce, lub stacjonarnym w Warszawie to bardzo proszę powiedzcie, gdzie można je znaleźć. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Samsung Re: Foremki ze Star Wars. IP: 212.244.151.* 29.06.12, 12:47 W Toys4Boys na pewno są - w Złotych Tarasach i Arkadii mają odbiór osobisty. To ja się podczepię z pytaniem : szukam foremek w kształcie serca albo jakiś ozdób miłosnych na ciasto. Tylko internet. Odpowiedz Link Zgłoś
zia86 Re: Foremki ze Star Wars. 01.07.12, 18:52 Byłam dzisiaj w Arkadii i niestety nie mają takich wycinaczek tylko bardziej takie do lodu. Odpowiedz Link Zgłoś
za2drzwiami Re: Foremki ze Star Wars. 29.06.12, 16:55 Foremki do ciastek dla mojego dużego dziecka znalazłam w stanach ale musiałam je ściągać przez znajomą w Anglii gdyż do polski nie wysyłają. Tutaj masz linka www.williams-sonoma.com/products/star-wars-pancake-mold/?pkey=e%7Cstar+wars%7C16%7Cbest%7C0%7C1%7C24%7C%7C9&cm_src=PRODUCTSEARCH%7C%7CNoFacet-_-NoFacet-_-Top_Wide_Agrarian%20-%20copy-_- Przepraszam że taki długi ale inaczej nie potrafię. A jeżeli chodzi o foremki inne tzn serca i tym podobne to w tym sklepie internetowym się zaopatruje. I tutaj masz linka do tych foremek www.pomocnicykuchenni.pl/pieczemy,blachy-do-pieczenia,foremki,20,02023.html Pozdr p.s. duże dziecko to mój małżonek Odpowiedz Link Zgłoś