Dodaj do ulubionych

biała kuchnia

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.13, 20:44
Witam serdecznie i proszę o pomoc. Jestem właśnie na etapie remontu kuchni i nie wiem jaki sprzęt wybrać- chodzi mi o kolor. Kuchnia będzie biała w stylu francuskim(ramsjo z IKEA), podłoga i blaty ciemnobrązowe. Piekarnik w słupku- biały rustykalny czy czarny? Inox nie wchodzi w grę bo uważam, że nie pasuje, poza tym nie lubię. Myślałam o całkiem czarnym, Gorenje ma taki z listwami w kolorze jakby lekko miedzianym.www.ceneo.pl/17295447
Ale nie weim czy nie będzie się za bardzo rzucał w oczy, zwłaszcza na tej wysokości. A może biały? www.ceneo.pl/3862348
Ale czy się nie zleje z resztą? poradźcie proszę!
Obserwuj wątek
    • Gość: Ola Re: biała kuchnia IP: *.btk.net.pl 12.07.13, 14:31
      witam,
      tutaj jest bardzo fajny biały piekarnik
      www.okazje.info.pl/okazja/sprzet-agd/smeg-retro-si850av-7.html albo np. Gorenje BO 5333 RW.

Jak chcesz zobaczyć białe kuchnie z różnymi piekarnikami (czarnymi i białymi) to zobacz na www.kuchnie123.com.pl/
      • m.agda.lena Re: biała kuchnia 06.09.13, 08:40
        Zdecydowanie biały piekarnik - jest dużo ładniejszy niż ten czarny i będzie bardziej pasował do jasnej kuchni. Oczywiście możesz przełamac pomieszczenie czarnym kolorem ale postawilabym raczej na jakieś mniejsze elementy - nie na duzy piekarni.
    • izak31 Re: biała kuchnia 06.09.13, 04:55
      Ja mam białą kuchnię, Lindingo kremowe i mam normalny piekarnik (nie biały znaczy się). Wybrałam go ze wzgledu na funkcje a nie na wygląd. I jestem bardzo zadowolona. Mam samsunga BT62TDBCT

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka