Dodaj do ulubionych

Zestaw porcelany

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.14, 15:24
Szukam jakiegoś ładnego zestawu porcelany. Możecie moje drogie coś polecić? Coś dobrego jakościowo, nie jakąś chińszczyznę...
Obserwuj wątek
    • johanesmax456 Re: Zestaw porcelany 26.10.14, 15:34
      Sprawdź sobie zestawy porcelany philipiaka na ich stronie internetowej. Szwagierka ma taki zestaw i wygląda bardzo szykownie.
      • Gość: Dausza32 Re: Zestaw porcelany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.14, 19:16
        Dzięki za informację. Przeglądałam właśnie stronę philipiaka i na zdjęciach wyglądają one bardzo szykownie. A orientujesz się może czy mają jakieś stacjonarne sklepy, tak żeby je zobaczyć na żywo?
        • izak31 Re: Zestaw porcelany 06.11.14, 04:39
          Sprawdż polskich producentów. Lubiana, ćmielów, chodzież, krzysztof, karolina. Sama mam w domu zestawy lubiany i karoliny i jestem bardzo zadowolona.
        • johanesmax456 Re: Zestaw porcelany 09.11.14, 20:22
          Gość portalu: Dausza32 napisał(a):

> Dzięki za informację. Przeglądałam właśnie stronę philipiaka i na zdjęciach wyg
          > lądają one bardzo szykownie. A orientujesz się może czy mają jakieś stacjonarne
          > sklepy, tak żeby je zobaczyć na żywo?

Tu masz adresy Dausza32: www.philipiaksalony.pl/jak-kupic
    • uncle_85 Re: Zestaw porcelany 24.05.23, 21:38
      piękne filiżanki porcelanowe do parzenia herbaty, lub filiżanki do espresso możesz znaleźć na royalgift.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka