GoĹÄ: Dausza32 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.14, 15:24 Szukam jakiegoś ładnego zestawu porcelany. Możecie moje drogie coś polecić? Coś dobrego jakościowo, nie jakąś chińszczyznę... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
johanesmax456 Re: Zestaw porcelany 26.10.14, 15:34 Sprawdź sobie zestawy porcelany philipiaka na ich stronie internetowej. Szwagierka ma taki zestaw i wygląda bardzo szykownie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Dausza32 Re: Zestaw porcelany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.14, 19:16 Dzięki za informację. Przeglądałam właśnie stronę philipiaka i na zdjęciach wyglądają one bardzo szykownie. A orientujesz się może czy mają jakieś stacjonarne sklepy, tak żeby je zobaczyć na żywo? Odpowiedz Link Zgłoś
izak31 Re: Zestaw porcelany 06.11.14, 04:39 Sprawdż polskich producentów. Lubiana, ćmielów, chodzież, krzysztof, karolina. Sama mam w domu zestawy lubiany i karoliny i jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
johanesmax456 Re: Zestaw porcelany 09.11.14, 20:22 Gość portalu: Dausza32 napisał(a): > Dzięki za informację. Przeglądałam właśnie stronę philipiaka i na zdjęciach wyg > lądają one bardzo szykownie. A orientujesz się może czy mają jakieś stacjonarne > sklepy, tak żeby je zobaczyć na żywo? Tu masz adresy Dausza32: www.philipiaksalony.pl/jak-kupic Odpowiedz Link Zgłoś
uncle_85 Re: Zestaw porcelany 24.05.23, 21:38 piękne filiżanki porcelanowe do parzenia herbaty, lub filiżanki do espresso możesz znaleźć na royalgift.pl Odpowiedz Link Zgłoś