IP: *.acn.waw.pl 25.08.05, 17:00
Proszę o pomoc w wyborze robota kuchennego. Zależy mi zwłaszcza na
szatkowaniu warzyw na różne sałatki. Zgóry dziękuję za pomoc.
Obserwuj wątek
    • mwookash Polecam zapoznanie się z wyszukiwarką 25.08.05, 18:53
      bo wątków było tyle co robotów i jest tam dużo opisów co warto a czego nie
      Podpowiadam to rozwiązanie bo temat pojawia się często i Ci co mają mogą już
      nie chcieć po raz kolejny udzielać odpowiedzi :)
      • uri_ja Re: Polecam zapoznanie się z wyszukiwarką 25.08.05, 19:19
        osobiście uważam, że "szatkowanie" robotem warzyw na sałatki to barbarzyństwo.
        polecam natomiast Dianę Zelmera- mechaniczną maszynkę do mięsa, do której
        dokupuje się w/w obiekt porządania (szatkownicę do warzyw), ale radzę używać
        tylko do surówek...
        w ogóle nie lubię robotów. ciężko się je myje, zajmują wbrew pozorom o wiele
        więcej miejsca niż porządne, pojedyńcze sztuki. wierzę w Zelmera (NIE JESTEM
        PRZEDSTAWICIELEM HANDLOWYM TEJ FIRMY :))) ), sprzęt mają dobry, relatywnie
        tani, z częściami nie ma kłopotów. ot, co.
        • ba_nita Re: Polecam zapoznanie się z wyszukiwarką 25.08.05, 20:19
          uri_ja napisała:
          wierzę w Zelmera (NIE JESTEM
          > z częściami nie ma kłopotów. ot, co.<

A to, że 3 lata temu kupiłem ich robota, mniejsza o nazwę, wyrobiło się kółko
          zębate przenoszące napęd na wałek roboczy. Mam przedstawicielstwo Zelmera pod
          samym nosem. 2 miesiące nie mogli sprowadzić tego kółka. Dopiero gdt sie wq...i
          wysłąłęm maila bezpośrednio do fabryki, otrzymałem potrzebną część, która po
          miesiącu zaś poszła się...piiiiiip.....do nieba. I znowu czekam. Nigdy więcej
          Zelmer.
    • Gość: zosia Re: robot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 23:22
      kup thermomix
      • linn_linn Re: robot 26.08.05, 07:38
        Do szatkowania warzyw?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka