Gość: PCh IP: *.acn.waw.pl 25.08.05, 17:00 Proszę o pomoc w wyborze robota kuchennego. Zależy mi zwłaszcza na szatkowaniu warzyw na różne sałatki. Zgóry dziękuję za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mwookash Polecam zapoznanie się z wyszukiwarką 25.08.05, 18:53 bo wątków było tyle co robotów i jest tam dużo opisów co warto a czego nie Podpowiadam to rozwiązanie bo temat pojawia się często i Ci co mają mogą już nie chcieć po raz kolejny udzielać odpowiedzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
uri_ja Re: Polecam zapoznanie się z wyszukiwarką 25.08.05, 19:19 osobiście uważam, że "szatkowanie" robotem warzyw na sałatki to barbarzyństwo. polecam natomiast Dianę Zelmera- mechaniczną maszynkę do mięsa, do której dokupuje się w/w obiekt porządania (szatkownicę do warzyw), ale radzę używać tylko do surówek... w ogóle nie lubię robotów. ciężko się je myje, zajmują wbrew pozorom o wiele więcej miejsca niż porządne, pojedyńcze sztuki. wierzę w Zelmera (NIE JESTEM PRZEDSTAWICIELEM HANDLOWYM TEJ FIRMY :))) ), sprzęt mają dobry, relatywnie tani, z częściami nie ma kłopotów. ot, co. Odpowiedz Link Zgłoś
ba_nita Re: Polecam zapoznanie się z wyszukiwarką 25.08.05, 20:19 uri_ja napisała: wierzę w Zelmera (NIE JESTEM > z częściami nie ma kłopotów. ot, co.< A to, że 3 lata temu kupiłem ich robota, mniejsza o nazwę, wyrobiło się kółko zębate przenoszące napęd na wałek roboczy. Mam przedstawicielstwo Zelmera pod samym nosem. 2 miesiące nie mogli sprowadzić tego kółka. Dopiero gdt sie wq...i wysłąłęm maila bezpośrednio do fabryki, otrzymałem potrzebną część, która po miesiącu zaś poszła się...piiiiiip.....do nieba. I znowu czekam. Nigdy więcej Zelmer. Odpowiedz Link Zgłoś