kakui 25.10.05, 22:40 czy ktos ma to cudo? jak sie sprawuje? wady, zalety? prosze pomozcie bo szukam czegos do kuchni! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: egra Re: Kuchnia Trio Candy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 21:53 Czy to ta z piekanikiem i zmywarką? Też bym chciała na letnisko, już kiedyś oglądałam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egra Re: Kuchnia Trio Candy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.05, 21:53 Czy to ta z piekanikiem i zmywarką? Też bym chciała na letnisko, już kiedyś oglądałam... Odpowiedz Link Zgłoś
andzia-nie-ania Re: Kuchnia Trio Candy 27.10.05, 19:58 Ja mam juz od 7 lat Trio z 4 palnikami gazowymi. Krotko mowiac, glowna zaleta jest to, ze w stosunkowo malej kuchni mam i piekarnik i zmywarke - w zupelnosci wystarczajaca na 3 posilki dziennie dla 3 osob. Sprawuje sie ogolnie dobrze. Przy intensywnym uzuciu byla reperowana raz - przy czyszczeniu piekarnika (recznym, niestety) uszkodzilam czujnik termostatu i trzeba bylo wymieniac caly blok. Co do zmywarki, to chodzi bezblednie (odpukac ;), natomiast plastykowa obudowa drzwiczek (u gory) niezbyt dobrze znosi sasiedztwo piekarnika - zaczyna pekac i kruszyc sie, ale nie ma to wplywu na funkcjonowanie samej zmywarki. Moze teraz robia z wytrzymalszych materialow, nie wiem. Jesli trzeba bedzie ja wymienic, to wezme te sama (because of zabudowa kuchni), ale wolalabym model z piekarnikiem samoczyszczacym. Jesli masz jeszcze jakies pytania to sluze doswiadczeniem. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś