czula_barbarzynka 10.07.06, 13:21 przymierzamy sie do kupna kuchenko/piekarnika/zmywarki candy takie 3 w 1 ktos cos wie? warto? niewarto? dzieks ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bronka Re: kuchenko-zmywarka candy TRIO 503 X IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 14:42 Ja mam. Garów myć nie polecam, ale ja mało gotuję i zużywam w zasadzie tylko talerze, kubki i sztućce w dużych ilościach. Jak dla mnie to świetne urządzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
czula_barbarzynka Re: kuchenko-zmywarka candy TRIO 503 X 30.08.06, 18:07 hmm - podobno urzadzenia wielofunkcyjne sie nie sprawdzaja. kto ma trio i jest kontent? :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa IMHO nie warto IP: *.012-5-65736b10.cust.bredbandsbolaget.se 30.08.06, 23:14 Po pierwsze, Candy nie slynie z bezawaryjnosci i solidnosci sprzetu, a po drugie- taka zmywarka ma wymiary mikroskopijne: zmiesci ci sie do niej kilka talerzykow i ze 3 szklanki. Reszta bedzie musiala albo czekac na kolejne zmywanie (policz zuzycie pradu i wody), albo i tak wiekszosc garow bedziesz zmywac recznie, a nie po to kupuje sie zmywarke. Absolutne minimum to zmywarka o szerokosci 45cm, optymalnie- 60cm. Kuchenka pewnie, jak to kuchenka. Sprawdzic jednak warto klase energetyczna sprzetu i dostep do serwisu. najlepiej sprobowac przeprojektowac kuchnie tak, zeby zmiescic normalna zmywarke, bo takie malenstwo w omawianym sprzecie sluzy tylko do tego, zeby sie pochwalic faktem posiadania zmywarki, bo walory uzytkowe jej sa niewielkie. Odpowiedz Link Zgłoś