Gość: ama IP: *.it-net.pl 24.08.06, 18:20 Poradzcie co robić,pralka tej firmy płucze niedokładnie tzn. po wyjęciu prania pozostają białe smugi.Fachowiec stwierdził,że nic nie widzi? Ani dodatkowe płukanie ani nawet wymiana proszków nie pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: artur Re: pralka indesit IP: *.bialosliwie.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.06, 20:41 tak to jest z włoskim sprztem... ja miałem włoską candy i też źle płukała, a płukanie przebiegało w następujący sposóbb: wpuszczała wodę i zaraz wypuszczała... nawet dodatkowego płukania nie wduszałem, bo i tak by nic nie dało. moja mama se kupił aqualtisa aristona i taki sobie zepsuł się 4 razy w cuiagu miesiaca. ja osobiście kupiłem siemensa. WM14E460PL. jest rewelacyjny. zużywa mniej wody niz ta stara candy a płucze o niebo lepiej! Weź wduszajk dodatkowe płukanie jak masz taka opcję. jeśli to nic nie pomoże-zainwestuj lepiej w nową pralkę. ja to kiedyś zlałem i moja rodzina nie mogła się przestać drapac tyle zostawało proszku!!! ogólnie unikaj wszystkiego co włoskie i polskie, czyli: whirlpool,ardo,amica,candy,ariston no i ten nieszczęsny indesit. mam skłonnosci alergiczne-naprawdę jak źle płucze z dodatkowym płukaniem to lepiej kupić nową pralkę....chyba mże dwa razy będziesz płukanie nastawiać, ale to strasznnie nieekonomiczne... Odpowiedz Link Zgłoś
jasminar Re: pralka indesit 25.08.06, 22:44 Ja mam indesit i też czasami nie dopłukuje ale ponoć to moja wina;( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ama Re: pralka indesit IP: *.it-net.pl 30.08.06, 13:19 U mnie pan od napraw też stwierdził,że to moja wina.Chyba trzeba wymienić pralkę ,bo jeszce na dodatek zużywa dużo prądu! Odpowiedz Link Zgłoś