Gość: e-gosiek IP: 213.17.241.* 11.12.06, 10:33 Czy któs uzytkuje taki piekarnik, czy jest funkcjonalny , czy to kolejny nieuyteczny bajer? Co jest lepsze prowadnice teleskopowe cz y wspomniany wózek piekarnika? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annabolek Re: Piekarnik Boscha - z wózkiem 11.12.06, 10:35 ja uzytkuję Boscha z wózkiem od 6 lat - jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mjk Re: Piekarnik Boscha - z wózkiem IP: *.19.165.1.osk.enformatic.pl 11.12.06, 14:08 Wózek jest użyteczny, ale powoduje, że chcąc otworzyć piekarnik, np. po to aby zajrzeć do wnętrza, wychładzasz go bardzo szybko. Gdy nie ma wózka, zawsze masz możliwość lekkiego uchylenia drzwi do piekarnika. Ja zdecydowałem się na prowadnice teleskopowe - też są bardzo użyteczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Piekarnik Boscha - z wózkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 14:39 ja mam bosha z wózkiem, polecam. porównania z teleskopami nie mam, poprzedni miałam bez bajerów. Problemu z wychładzaniem nie mam, po prostu nie otwieram w czasie pieczenia, wszystko co trzeba widać przez szybkę. A w razie konieczności otwarcia na chwilę, jest funkcja "szybkie grzanie", żeby go doprowadzić do stanu poprzedniego. Pzrydaje się tez f. pyrolizy, koniec z myciem piekarnika:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annabolek Re: Piekarnik Boscha - z wózkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 11:55 jakie wychładzanie? ludzie bez przesady Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e-gosiek Re: Piekarnik Boscha - z wózkiem IP: 213.17.241.* 13.12.06, 08:23 a co sądzici e o tym piekarniku , czy ma wszystko co piekarnik mieć powinien, czy jakis potrzebnych funkcji mu brakuje ? www.bosch-agd.pl/pl/produkty/produkt.asp?idproduktu=497 Pierwszy raz kupuje piekarnik,i nie wiemna co zwrócic uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annabolek Re: Piekarnik Boscha - z wózkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.06, 09:27 wegług mnie ok - ma podstawowe funkcje. a ile kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e-gosiek Re: Piekarnik Boscha - z wózkiem IP: 213.17.241.* 13.12.06, 13:07 ok. 1800 zł Odpowiedz Link Zgłoś
mbk Re: Piekarnik Boscha - z wózkiem 13.12.06, 12:27 Polecam, mam taki od kwietnia i jestem zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościówa Re: Piekarnik Boscha - z wózkiem IP: *.skylogicnet.it 14.12.06, 10:07 juz w innym twoim poście pisałam że wybrałam model bez wózka ale z prowadnicami - przy pieczeniu ciast lepiej nie wyciągać ich na zewnątrz a czasem trzeba sprawdzić patyczkiem czy są gotowe - tego nie da się zobaczyć przez szybkę - że już o sufletach nie wspomnę ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmena Re: Piekarnik Boscha - z wózkiem IP: *.crowley.pl 14.12.06, 10:13 Tez zastanawialam sie nad piecykiem z wozkiem. To co mnie zniechecilo to problematyczne wkladanie rzeczy do pieczenia na inne poziomy. O ile wlozenie blachy z ciastem na gore jest b. ulatwione, o tym wlozenie (a moze raczej wyjecie - bo gorace) czegokolwiek na pozostale poziomy nie jest juz tak latwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annabolek Re: Piekarnik Boscha - z wózkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 14:22 to się zdziwisz! ciasto piecze się przeważnie na 2 poziomie od dołu - nie rozumiem co chcesz wkłądać na inny poziom w czasie pieczenia ciasta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna bolek Re: Piekarnik Boscha - z wózkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.06, 14:29 ja równocześnie używam 2-ch blach w czasie suszenia (pomidory, papryka,śliwki,jabłka itd)i na święta jak mam gośći i muszę podgrzać potrawy - i to wszystko - 2 razy w roku mam tę niedogodność. Odpowiedz Link Zgłoś