natalia553 21.05.07, 10:42 Witam, Czy ktoś z Was posiada okap TEKA? czy jesteście z niego zadowoleni? Będę wdzięczna za opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cler27 Re: okap TEKA 21.05.07, 11:18 Witam ! Kupiłam okap teleskopowy firmy TEKA - najnowszy model - CNL 3000 - do swojej kuchni, ale ... nie zdążyłam go nawet wyjąć z opakowania i zamontować, bo z powodów technicznych musiałam zmienić układ mebli i sprzętu w kuchni. I okap mi został - chcę go sprzedać po korzystnej cenie ... Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
natalia553 Re: okap TEKA 21.05.07, 14:58 Bardzo dziękuję za e-maila. Niestety ja potrzebuję okap innego typu, ze szklem. Informację przekazałam koleżankom,które są zainteresowane zakupem. jeżeli się zdecydują - będziemy się kontaktować pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
pantalon Re: okap TEKA 21.05.07, 12:44 ja ma mokap DH1 90. Kupilem w Globalo. Niestety okap jest niesprawny :(. Przy wlaczeniu 3 biegu okap sie wylacza a w zamian wlacza sie diodka (ktora wczesniej sie nie zapala a powinna. Wlasnie czekam na wymiane turbiny. Na szczescie to wszystko w ramach gwarancji PanTalon Odpowiedz Link Zgłoś
qasiunia Re: okap TEKA 30.05.07, 09:13 kupiliśmy okap wyspowy teki i chodzi bardzo głośno na trzecim biegu nie da sie nawet porozmawiac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ketty Re: okap TEKA IP: *.pl 30.05.07, 16:27 Ja mam okap Teka DG90 - ze szkłem. Jestem b. zadowolona, nie jest bardzo głośny , ma fajny design a i cena byla dla mnie przystępna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hania Re: okap TEKA IP: *.centertel.pl 30.05.07, 18:28 Ja chcialabym kupic model DT 90. Czy ktos ma taki i czy warto. Szczegolnie chodzi mi o glosnosc, bo nie ma nic na ten temat na stronie www.teka. Odpowiedz Link Zgłoś
pantalon Re: okap TEKA 31.05.07, 12:04 tu masz parametry okapu: www.okapykuchenne.pl/index.php?site=wyswietlanie_szczegol&nazwa=DT%2090&producent=TEKA&id_szczegol=99 PanTalon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hania Re: okap TEKA IP: *.centertel.pl 31.05.07, 22:39 Bardzo, bardzo, bardzo dziekuje za podanie linku, dowiedzialam sie wszystkiego co mi potrzebne a nawet wiecej! Odpowiedz Link Zgłoś