Gość: kinga044 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.06.07, 10:55 Czy wiecie może, gdzie we Wrocławiu znajdę takie foremki do babeczek/muffinek, ujdą nawet papierowe?Już wydaje mi się wszystko zwiedziłam, i nici ...:-( Dzięki za odpowiedzi Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ania_m Re: foremki do babeczek\muffinek IP: *.dip.t-dialin.net 22.06.07, 11:09 allegro.pl/15980_formy_do_pieczenia.html?order=t&view=gtext na allegro kup, zatrzesienie tego za male pieniadze Odpowiedz Link Zgłoś
jacek1f a moze zamiast chodzic po mieście zamowisz w 22.06.07, 11:09 necie... na kuchniatv.pl albo w www.fide.pl/pl/dom/kuchnia/akcesoria_do_pieczenia/ i za 3 dni bedziessz miala co chcessz. Odpowiedz Link Zgłoś
karmanek Re: foremki do babeczek\muffinek 25.06.07, 15:32 A jest we Wrocławiu IKEA? Ja tam kupowąłam formę do muffinek i bardzo się sprawdza. Widziałam też niedawno w Realu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga044 Re: foremki do babeczek\muffinek IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.06.07, 12:41 Dzięki! A takie najzwyklejsze, papierowe, wiecie może gdzie można dostać? Nie mam za bardzo czasu, by się wybrać do Ikei, na Allegro nie kupuję, a takie papierowe dostałam od kogoś i dobrze mi się sprawdziły, tylko teraz nie umiem ich znaleźć w sklepach/ Jeszcze raz dziękuję ;-) Odpowiedz Link Zgłoś