Gość: ingrid IP: 212.160.172.* 17.09.07, 09:58 Witajcie, przymierzam się do zakupienia powyższego ekspresu do kawy. Podpowiedzcie proszę użytkownicy i znawcy tematu czy warto go kupować? pozdrawiam I. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja też Re: Saeco Armonia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.07, 12:59 I co kupiła go Pani? Jeśli tak to niech Pani napisze jak się sprawuje, bo też sie przymierzam do zakupu tego ekspresu. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
johana75 Re: Saeco Armonia 03.12.07, 13:24 Jak juz kupicie to proszę o ocene,tez szukam jakiegos dobrego bo ostatni nie spieniał mi mleka,tzn. robił to co 10 raz ,tak średnio;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ingrid Re: Saeco Armonia IP: 212.160.172.* 03.12.07, 15:48 owszem kupiłam i jestem bardzo zadowolona, kawa bardzo smaczna z ładną cremą, mleko pięknie się spienia, jestem na tyle z niego zadowolona, że jest to obecnie moje ukochane urządzenie w kuchni szczerze polecam :D Odpowiedz Link Zgłoś
johana75 Re: Saeco Armonia 03.12.07, 21:40 i za każdym razem spienia mleczko? naprawde? a kawa jaka jest? mocna czy słaba? i czy jest goraca? Prosze odpisz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ingrid Re: Saeco Armonia IP: 212.160.172.* 04.12.07, 08:59 Za każdym razem spienia mleczko :) czy jest mocna czy słaba zależy od Ciebie, Twoich upodobań i tego ile kawy wsypiesz. Ja lubię mocną więc mam mocną. A co do temperatury to jeśli dolewasz mleczka ze spieniacza to jest gorąca, jeśli zimnego to zrozumiałe jest, że się ochłodzi, natomiast sama w sobie czarna bezpośrednio z ekspresu jest mocno ciepła, stwierdzenia gorąca bym nie ryzykowała. Moim zdaniem jest w sam raz. pozdrawiam I. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja też Re: Saeco Armonia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.07, 10:49 Dzięki za odpowiedź. Ja jednak się zdecydowałam na Bosch TCA 4101. Czekam właśnie na niego i nie mogę się jz doczekać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojolili Re: Saeco Armonia IP: *.pool.einsundeins.de 13.12.07, 22:12 hej jak go wkońcu dostaniesz to napisz opinie o nim, ja tez poszykuje ekspresu ale jeszcze sie nie zdecydowałam :) Odpowiedz Link Zgłoś