Gość: reala IP: *.cnb.com.pl 23.11.07, 20:20 Chciałabym kupić w prezencie koleżance komplet noży w prezencie. Miłoby mi było, gdyby ktoś mi podpowiedział jakie i jakiej firmy są dobre, sprawdzone. Za podpowiedzi z góry dziekuję. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewex10 Re: noże do kuchni IP: *.icpnet.pl 24.11.07, 18:54 Najlepsze noże którymi ciesze sie od 3 lat bez ostrzenia to Zwilling.Znajdziesz je na ww.fide.pl ale sa drogie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reala Re: noże do kuchni IP: *.cnb.com.pl 24.11.07, 23:40 No, noże firmy Zwilling to rewelacja, a co sądzisz o komplecie Gerlacha za 120 zł, niestety, na razie to tylko na to mogę sobie pozwolić. Pozdrawiam i dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewex10 Re: noże do kuchni IP: *.icpnet.pl 25.11.07, 13:12 Gerlach to stara wypróbowana firma.ale trzeba niestety często ostrzyć.Może lepiej kupić jeden uniwersalny i jeszce jakis ale za to na dłuuugo chociaz droższy.Reszte koleżanka bedzie sobie dokupywać co jakiś czas.A moje noże to po prostu rewelacja.Biednego nie stac na taniochę. Gerlach chyba sprawdził sie jak jeszce nic nie było w sklepach. Tańsze niz w fide i tez bardzo dobre sa w sklepach DUNA pozdrawiam, tylko sie nie skalecz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reala Re: noże do kuchni IP: *.cnb.com.pl 25.11.07, 13:34 Dzięki. Masz rację. Pomyślę i zrobię kalkulacje. Nie lubię obdarowywać osób mi bliskich bezwartościowymi prezentami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malfina Re: noże do kuchni IP: *.ssp.dialog.net.pl 26.11.07, 19:45 ja jakis czas temu kupilam noze w ikea-seria ikea 365+. nie sa bardzo drogie, a sprawdzaja sie super. tylko niestety nie ma kompletu, kazdy trzeba kupowac osobno. z drugiej strony wiem, ze komplety sie nie sprawdzaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reala Re: noże do kuchni IP: *.cnb.com.pl 27.11.07, 14:39 Dziękuję za opinię . Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś