Gość: Kleks IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.07, 13:34 Hej, Sa takie lodowki z wbudowanym malym TV - ktos ma jakies doswiadczenia z tym cackiem? Korzystacie z tego, czy lepiej zainwestowac w normalny TV? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: g Re: Lodowka z TV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.07, 14:04 to juz lepszy okap multimedialny, mozna ogladać nad garami:) nie pamietam kto robi, zaraz poszukam. Kiedy chcesz to tv w kuchni ogladać? w czasie gotowania, jedzenia? ja mam osobny, jak coś.waznego muszę zobaczyc, ale to nie specjalny kuchenny, tylko działkowo/wczasowo/ogólnego zastosowania-płaska 21,rozdzielczości dosć marnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Lodowka z TV IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.07, 14:07 siemens robi okap,tylko 7 tys.:) Odpowiedz Link Zgłoś
lukas_log Re: Lodowka z TV 07.12.07, 09:23 To takie wynalazki, które nie znajdują dobrego praktycznego zastosowania. Ja wolałem kupić normalny telewizor i teraz ciesze się dużym obrazem mojego LG Odpowiedz Link Zgłoś