Gość: Q10 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.08, 20:09 Czy ktoś zamontował piekarnik elektryczny nad zmywarką? Czy producenci zmywarek stawiają jakieś ograniczenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
akna Re: Piekarnik nad zmywarką 14.01.08, 09:12 Poszukaj na forum wyposażenie kuchni. Osobiście tak mam (zmywarka, piekarnik i mikrofala) i znam pare osób co tak mają. Działa. Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek_md Re: Piekarnik nad zmywarką 19.01.08, 01:11 bede tez tak miała... chyba :) Odpowiedz Link Zgłoś
joma24 Re: Piekarnik nad zmywarką 22.01.08, 23:09 mam jak akna i jestem zadowolona ! Odpowiedz Link Zgłoś
haha30 Re: Piekarnik nad zmywarką 24.01.08, 22:26 rozwiazanie o wiele praktyczniejsze niz odwrotnie: piekarnik pod zmywarka! :) Chyba, ze dla wojskowych zaprawionych w czolganiu sie by sprawdzic co sie dzieje w piekarniku podczas jego pracy. Mam jak akna i joma24, od lat i nie zaluje. Technicznie - zaden problem, przy zachowaniu odstepow wentylacyjnych (od sciany) w szafce-slupku w ktorym zamontowane sa oba urzadzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Piekarnik nad zmywarką IP: 213.17.223.* 24.01.08, 22:46 a wiecie jaka wygoda zmywarka zabudowana na wysokościu oczu w słupku?! REWELACJA - nie musze sie schylać....bajer. Odpowiedz Link Zgłoś