Dodaj do ulubionych

tabletki do zmywarek z lidla w5

22.03.08, 21:06
co o nich sądzicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Maria Re: tabletki do zmywarek z lidla w5 IP: *.pools.arcor-ip.net 24.03.08, 23:28
      W5 to nienajlepsza firma...niepolecam
    • makoz14 Re: tabletki do zmywarek z lidla w5 25.03.08, 13:20
      Używam tych w5. Naczynia są dobrze umyte,tak samo, jak przy użyciu innych,kilka
      razy droższych tabletek .
    • Gość: pscolka Re: tabletki do zmywarek z lidla w5 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.08, 15:23
      Używam od ponad roku i nie widzę różnicy (poza cenową) w myciu
      naczyń tabletkami W5 czy innymi (Somat, Calgonit) - myją tak samo
      dobrze.
      • Gość: ola Re: tabletki do zmywarek z lidla w5 IP: *.ists.pl 26.03.08, 08:03
        od tabletek bardziej wole proszek, super sie rozpuszcza i mozna wsypac ile potrzeba
        • Gość: rafal Re: tabletki do zmywarek z lidla w5 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.08, 22:58
          Cena 0,25zł za sztukę a jakość mycia zupełnie nie odbiegająca od calgonitu. Wieć
          szczeże polecam!
    • nomya nie polecam 09.12.08, 20:43
      W5? Stanowczo nie polecam!
      Od zawsze stosowałam wszystko Calgonit- sól, nabłyszczacz, proszek lub tabletki
      i nie wiem co mnie ostatnio podkusiło, żeby spróbować tabletek W5. Porażka!
      Naczynia mam często niedomyte, garnki już nie lśnią tak jak przy Calgonicie,
      jestem bardzo niezadowolona. Muszę jednak je zużyć, bo co mam zrobić skoro już
      skusiłam się na pozorną oszczędność :(
      • Gość: Ona Re: nie polecam IP: *.chello.pl 11.12.08, 12:29
        Ja z mamą (obydwie mamy zmywarki), przetestowałysmy wszzystkie dostępne tabletki i proszki , na naszym polskim rynku.Od polskich po zagranicznych producentów.
        I najlepsze okazały się Claro ( teraz przeszłam na proszek claro).
        Do tego sol i nablyszczacz(firma nieistotna),i powiem Wam , ze roznica ogromna .
        Nie zostawiaja smug a naczynia sa umyte juz w 30 stopniach.
        • Gość: Leszek Re: nie polecam IP: *.radomsko.vectranet.pl 25.10.09, 18:26
          Podpisuję się również pod Claro 7w1. Nie testowałem wprawdzie wszystkich środków
          dostępnych na rynku, ale po wcześniejszym używaniu kostek Calgonit All in One,
          Calgonit Quantum, Somat 7w1, Somat Perfect oraz proszków Somat i Calgonit
          doszedłem do wniosku, że kostki Claro domywają najlepiej i naczynia nie pachną
          charakterystycznym dla w/w środków chemicznym zapachem. Polecam Claro.
          • johana75 Re: nie polecam 25.10.09, 22:28
            Ja cały czas uzywam proszku do zmywarek z W5 i złego słowa nie powiem już od
            kilku lat!!! Niestety w Pl. go nie ma, ale za to w Aldi widziałam i wypróbowałam
            proszek Akkuta równiez tabletki których kiedyś uzywałam są naprawde dobre nie
            widze róznicy między nimi a Somatem.
            • ailia Re: nie polecam 01.11.09, 22:50
              Ja używam od roku tylko tabletek 5w1 z drogerii DM. Najlepsze, szczególnie te w
              rozpuszczalnej folii.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka