Gość: Candy IP: *.eranet.pl 22.06.08, 23:48 Czy ktoś wie do czego służy jajowar ? Nazwa przyciągneła moją uwagę ;p gdzie takie coś można kupić ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
linn_linn Re: Jajowar 23.06.08, 08:49 Nie wiesz do czego sluzy i chcesz kupic? Sluzy zapewne do gotowania jajek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osorio Re: Jajowar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.08, 10:32 przydaje sie, jak gotujesz naraz po kilka jajek, np dla calej rodziny. albo jak lubicie jajka na miekko, bo dzieki niemu nigdy nie pomylisz minut. dla wielbicieli jajek przydatny sprzet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Candy Re: Jajowar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.08, 10:39 W takim razie super sprawa, a wiecie może gdzie najlepiej kupić ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kochanica_krola Re: Jajowar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.08, 12:10 a ile kosztuje takie cudo? Odpowiedz Link Zgłoś
allija Re: Jajowar 29.06.08, 20:38 kosztuje kilkadziesiąt złotych, ja kupiłam w sklaepie wysyłkowym. przydatne urzadzonko bo kiedy trzeba ugotować jaja to zawsze jakoś tak wychodzi, że nie odpowiedniego garnka. A jajowar zawsze stoi gotowy do pracy. Z tym, że mój wyłącza się bezpośrednio z gniazdka, nie ma wyłącznika przy samym urzadzeniu. Jest to dosyc niewygodne, polecam raczej z wyłącznikiem w samym urzadzeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kochanica_krola Re: Jajowar IP: *.ksknet.pl 30.06.08, 20:16 a w jakim sklepie i jaki masz model?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ajka Re: Jajowar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.08, 16:22 A mozesz polecić jakiś wg Ciebie dobry model z tym wyłącznikiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
allija Re: Jajowar 27.07.08, 01:46 też są e quelle z tego co widziałam, wejdź na ich stronę. Odpowiedz Link Zgłoś
max19640904 Re: Jajowar 27.07.08, 19:32 w sklepach typu Lidl były po ok 30 zł a w Avansie,Media M ok 50 zł.Polecam.Mają tez funkcję podtrzymywania ciepła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanui Re: Jajowar IP: *.eranet.pl 28.07.08, 10:28 ja mam model princess classic, taki z nakladka, ze mozna tam tez warzywka potraktować parą. zamawiałam na agito, z przesyłką 70 coś złotych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Candy Re: Jajowar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.08, 10:41 Jak 70 zł to nie dużo, a jak się sprawuje ? I jak z przesyłką, bo ostatnio jak zamawiałam sprzęt przez internet to paczka szła do mnie 2 tyg :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanui Re: Jajowar IP: *.eranet.pl 28.07.08, 12:05 sprawuje się bez zarzutów jak narazie, choć oczywiście nie jest to sprzęt pierwszej potrzeby i nie eksploatuje go codziennie i intensywnie. ale przydaje się, gdy gotuje jajka do botwinki, albo na śniadanie. co do zakupów - przesyłka szła 2 tygodnie???? strasznie dużo!! tutaj szła coś około 3 dni, na następny dzień od zamówienia dostałam maila, że już wysłali kurierem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Candy Re: Jajowar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.08, 12:15 To chyba zamówię z tego agito, a możesz mi wysłać linka do tego jajowara, który Ty masz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Candy Re: Jajowar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.07.08, 12:48 Mam nadzieję, że dzięki temu zaoszczędzę trochę czasu rano :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanui Re: Jajowar IP: *.eranet.pl 29.07.08, 09:55 ja mam ten model, chyba najprostszy i stosunkowo tani: www.agito.pl/jajowary/princess_classic_261908.1245.323577.html Odpowiedz Link Zgłoś