violiii 06.04.09, 12:37 gdzie mogę kupić kruszarkę do lodu w Warszawie? taką do 150 zł? Kupowaliście? Macie pomysłY? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
musam Re: kruszarka do lodu 22.04.09, 13:50 to taka standartowa www.brandsforyou.ch/product_info.php?info=p412_leopold,_ice_crusher_de_luxe.html my mamy w barze za ok. 1000 Euro, ale robi crasheis w duzych ilosciach w kilka sekund. Odpowiedz Link Zgłoś
ania_m66 Re: kruszarka do lodu 22.04.09, 16:12 o rrrany, a co to jest "crasheis"? po jakiemu to? znam crushed ice, ale o takim cudzie jeszcze nie slyszalam :) Odpowiedz Link Zgłoś
as-123456 Re: kruszarka do lodu 19.08.09, 21:14 przyłączam się do pytania, może ktoś wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania_m Re: kruszarka do lodu IP: *.pools.arcor-ip.net 20.08.09, 17:32 dodaj stowe i kup po prostu robot kuchenny brauna, dokladnie ten model www.ceneo.pl/showPicture.aspx?productID=392577 dziala mi z 8-10 lat, swietnie miksuje zupy, majonez. rekordowo szybko ubija piane z bialek i smietane. ta nakladka w wiekszym pojemniku miksera, to wlasnie wkladka do lodu. zapomnij o tanich kruszarkach. w szczegolnosci te na korbke sa do d... kiedys przywiozlam komus z niemiec kruszarke samodzielna na prad za ok. 30 euro, bo prosil. taszczylam ja z powrotem zeby oddac (tu naszczescie mozna bez klopotu), bo okazala sie "artykulem-dowcipem" na poziome sztucznej brody, badz pierdzacej poduszeczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aha Re: kruszarka do lodu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.09, 18:20 w sklepie MEGAPUNKT mieli coś takiego Odpowiedz Link Zgłoś