Dodaj do ulubionych

Lodówki - SHARP

IP: *.adsl.inetia.pl 12.05.09, 21:39
Mam pytanie czy ktoś posiada lodówkę Sharpa, może powiedział by coś na ich
temat. Przymierzam się do kupna i chciał bym poznać opinie. Słyszałem od
znajomego dobre słowo na temat ich lodówek, a co wy sądzicie?
Obserwuj wątek
    • linn_linn Re: Lodówki - SHARP 13.05.09, 07:40
      Ja tez sie przymierzam i widzialam tutaj / i nie tylko / bardzo pozytywne opinie
      na temat lodowek Liebherr.
      • Gość: Kr Re: Lodówki - SHARP IP: *.adsl.inetia.pl 13.05.09, 23:37
        Generalnie też słyszałem o ich lodówkach, tak samo czytałem jeszcze o Gorenje,
        ale znajomy polecał mi Sharpa, mówił że bardzo porządne lodówki, zresztą
        pamiętam że mój brat miał klika lat temu lodówkę Sharpa, była solidna i
        praktyczna na dodatek bardzo ładnie wyglądał i otwierała się z obydwu stron :-)
        A znajomy opowiadał mi że ich lodówki mają również jakiś system, dzięki któremu
        możemy dłużej przechowywać żywność.
        • linn_linn Re: Lodówki - SHARP 14.05.09, 08:53
          Moze chodzi o komore Bio Fresh? Liebherr tez maja. Ja czytalam o nich wiele
          dobrych opinii: m.in. "chodza" bardzo cicho, sa wyjatkowo trwale.
          • kulka85 Re: Lodówki - SHARP 14.05.09, 12:54
            Mam sharpa drugi rok-fajna lodówka, mnie odpowiadała wnetrzem,
            wymiarami. Ma coś co powoduje,że jedzenie się szybko nie psuje-
            jakies jony srebra czy coś takiego. Znajdź sobie na stronie Sharpa,
            nazywa sie to chyba plasmacluster.
            • Gość: Mariano Italiano Re: Lodówki - SHARP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.09, 21:55
              Co do lodówki sharpa nie mogę się wypowiedzieć, ale mój znajomy zakupił ich
              oczyszczacz powietrza z plasmacluster i naprawdę powala na kolana. Urządzenie
              kosztuje ok. 2000 PLN ale efekt naprawdę mnie przerasta. dzieci kolegi (podobnie
              jak moje i ja sam) mamy problemy szczególnie wiosną - katar, kichanie, kaszel -
              standard - pyłki i inne zarodki. Wiosną wietrzymy domy - super, ale dzięki temu
              wpuszczamy olbrzymie ilości alergenów. Znajomy zakupił Sharpa i problem alergii
              u jego dzieci naprawdę się zmniejszył! To niesamowite. Mam wrażenie -
              szczególnie widać to jak wpadają promienie słoneczne przez okno, że ma on
              "sterylny" pokój. Wydał konkretne pieniądze ale chyba warto. Podobno ich lodówki
              mają ten sam system przez co żywność dłużej pozostaje trwała. Pzdr.
              • Gość: Duńczyk Re: Lodówki - SHARP IP: *.adsl.inetia.pl 29.05.09, 17:53
                Tak to prawda dzięki systemowi Plasmacluster wykorzystanemu w lodówach firmy
                Sharp, żywność jest świeższa, dzięki czemu szybko się nie zepsuje i możemy
                trzymać ją dłużej. Również słyszałem trochę o oczyszczaczach, podobno świetna
                sprawa. Dla alergików super sprawa.
          • Gość: gosc Re: Lodówki - SHARP IP: *.aster.pl 03.06.09, 22:50
            linn_linn napisała:

> Moze chodzi o komore Bio Fresh? Liebherr tez maja. Ja czytalam o nich wiele
            > dobrych opinii: m.in. "chodza" bardzo cicho, sa wyjatkowo trwale.

To nie są prawdziwe opinie. Prawdziwe są takie, że chodzą jak Zanussi, bo między innymi mają ich kompresory i to wcale nie jest cicho.
      • Gość: telepolska Re: Lodówki - SHARP IP: *.aster.pl 03.06.09, 23:21
        linn_linn napisała:

> Ja tez sie przymierzam i widzialam tutaj / i nie tylko / bardzo pozytywne opini
        > e
        > na temat lodowek Liebherr.

Nie wierz w te pochwały.
        • Gość: liebscheiss Re: Lodówki - SHARP IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.10, 11:55
          Mam negatywne doswiadczenie z modelem z gornej polki Liebherra. Po 6
          latach eksploatacji odkleila sie plyta chlodzaca od tylnej sciany tworzac
          podzuszke powietrzna , ktora uniemozliwia uzyskanie temparatury ponizej 10
          stopni. Usterka jest nienaprawialna, 6 tysiecy zlotych do wyrzucenia na
          szrot.

Teraz przymierzam sie do Sharpa. Nie mam zdania na temat trwalosci
          natomiast zwraca uwage funkcjonalny inny niz winnych lodowkach podzial
          komror i uklad drzwi.
    • Gość: 123terazTY Re: Lodówki - SHARP IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.07.11, 21:24
      Zobacz tu:

www.side-by-side.pl
      może pomogą....
    • princesswhitewolf Re: Lodówki - SHARP 06.07.11, 19:48
      mam lodowke Sharpa bo byla to jedyna lodowka na rynku brytyjskim jaka jest naprawde naprawde wielka a jeszcze nie dwudrzwiowa. Wg mnie nie jest glosna i bardzo sobie ja chwale.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka