speer 13.02.06, 21:04 Wlasnie do czasopisma Kino Domowe dolaczno film Akira. Widzieliscie moze? Jest niezly. Tokio zniszczone chyba ze dwa razy, hehe, raz jako Tokio przez wojne atomowa, a drugi raz jako NeoTokio przez tytulowego Akire... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chiara76 Re: A K I R A 13.02.06, 21:12 może powinnam odczepić wątki przyszpilone, i tak widać, że nikt do nich nawet nie zagląda forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12466&w=20239096&a=36199093 zauważyłam już na kilku forach, że przyszpilenie powoduje brak zainteresowania wątkiem... Odpowiedz Link
speer Re: A K I R A 13.02.06, 22:49 Chiara, przyznaje sie. nie zagladam wogle do watkow przyszpilonych. Bo ich nie lubie Mozesz mi wyrwac rece za kare... Odpowiedz Link
speer Re: A K I R A 13.02.06, 22:55 ale wracajac do naszej Akiry... Japonczycy uwielbiaja niszczyc w filmach swoje miasta. Jest to spostrzezenie ktore uslyszalem od kogos dosc dawno temu - akurat wtedy chodzilo o Godzille. Odpowiedz Link
nekos Re: A K I R A 14.02.06, 08:07 speer napisał: > ale wracajac do naszej Akiry... Japonczycy uwielbiaja niszczyc w filmach swoje > miasta. Jest to spostrzezenie ktore uslyszalem od kogos dosc dawno temu - > akurat wtedy chodzilo o Godzille. > moze to jest wizja przyszlosci. nie mowa o godzillach czy wojnach atomowych. wystarczy jedno duze trzesienie ziemi i ... sayonara tokio Odpowiedz Link
aree Re: A K I R A 13.02.06, 23:11 chiara76 napisała: > może powinnam odczepić wątki przyszpilone, i tak widać, że nikt do nich nawet > nie zagląda > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12466&w=20239096&a=36199093 > zauważyłam już na kilku forach, że przyszpilenie powoduje brak >zainteresowania > wątkiem... Z mojej strony muszę się przyznać, że tak jest jak piszesz. Czyta się zawsze to co nowe a te przyszpilowane wątki są uaktualniane nieregularnie i zawsze trzeba sprawdzić datę, żeby się dowiedzieć czy doszło coś nowego czy nie. To wymaga większej uwagi i dlatego nie działa tak jak wątki, które pojawiają się normalnie wg daty aktualizacji. To tak ode mnie Odpowiedz Link
chiara76 Re: A K I R A 13.02.06, 23:13 odczepiłam. Szkoda, myślałam, że to właśnie trochę uporządkuje forum. Widać się myliłam. Cóż, na błędach człowiek się uczy. Odpowiedz Link
aree Re: A K I R A 13.02.06, 23:21 eee Chiaro, ale może inni są bardziej uważni i czytali te "szpilki". Ty to jesteś szybka w działaniu Ale ten spis ludzi zostaw, tak jak jest, on na pewno działa na nowych i o to chodzi. Odpowiedz Link
yabanjin Re: A K I R A 14.02.06, 06:02 mozesz przyszpilac niektore watki tymczasowo, np. jak sie szykuja dni kultury japonskiej lub inne imprezy, na ktore trzeba miec baczenie Odpowiedz Link
torsten1 Re: A K I R A 14.02.06, 16:25 hmmm... zastanawiajace... cos musi byc w niszczycielskiej mocy Akiry, skoro samo jego pojawienie sie zniszczylo watki przypiete... (mam nadzieje, ze na tym poprzestanie i jego sila dalej nie bedzie sie ujawniac) Odpowiedz Link
chiara76 Re: A K I R A 14.02.06, 16:35 no, przyznam się, że też mam taką cichą nadzieję, szkoda by było, jakby Akira swą niszczycielską mocą zniszczyła forum na przykład.... Odpowiedz Link
torsten1 Re: A K I R A 14.02.06, 16:57 no wiec wlasnie. a przy okazji: zmieniam nicka ze speer na torsten1 pzdr, speer/torsten1 Odpowiedz Link
torsten1 Re: A K I R A 14.02.06, 21:38 mialem pewne problemy natury towarzyskiej z tym starym nickiem, wiec zdecydowalem sie go mniej uzywac, teraz bedzie torsten1 pozdro Odpowiedz Link