purplehaze 04.11.04, 15:13 Czy ktoś zna? ja jestem kompletnie i absolutnie zakochana! Bylłam na 3 koncertach w Polsce! polecam stronę www.minus123min.cz ! Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
butah Re: zespół -123min. 04.11.04, 18:09 A gdzie grali? ja byłam na ich koncertach w Czechach, w Polsce słyszałam, że byli zdaje się w Katowicach. A Warszawa? Był taki czas, że ich dwóch płytek słuchałam na okrągło. Pozdrawiam Odpowiedz Link
purplehaze Re: zespół -123min. 05.11.04, 11:45 grali w krakowie, Katowicach, Wrocławiu. Jak byłam w Katowicach jakos pół roku temu na ich koncercie, to obiecali, że w październiku znów będą w polsce, ale ucichło wszystko.... Teraz ze znajomymi robimy na ich forum kampanię, coby przyjechali. Jak to miło, że ktoś ich też zna )))) Pozdrawiam bardzo gorąco Odpowiedz Link
margala :-( 05.11.04, 12:46 posluchalem ich piosenek na stronie. dla mnie zadna atrakcja - Czesi spiewający po angielsku.... Odpowiedz Link
purplehaze Re: :-( 05.11.04, 20:05 hmmm, ja tam pozostaje maniaczką... PS. czyzbys wolal sluchac anglikow po czesku? )) Odpowiedz Link
elve Re: zespół -123min. 05.11.04, 17:11 znam, byłam na ich koncertach w pradze w zeszłym roku, i lubię! jakieś nowe dokonania? Odpowiedz Link
purplehaze Re: zespół -123min. 05.11.04, 20:03 hmmm, nowa plyta live w rozszerzonym skladzie - mniam. a tak w ogole to mam misje apostolska coby ich krzewic w polsce i na swiecie! )) Pozdrawiam Odpowiedz Link