kassiad 19.08.08, 11:21 Hej. Wybieram się do Pragi i pewnie jak wiele innych osób mam problem ze znalezieniem miejsca noclegowego, które będzie tanie i porządne. Proszę o pomoc. Jeśli znacie jakieś fajne hostele, schroniska pensjonaty itp. napiszcie!!! Pozdrawiam AHOJ!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
slavko2 Re: POLECANE MIEJSCA NOCLEGOWE W PRADZE 20.08.08, 12:50 tanie to nie jest ale porządne. Hilton Praha Odpowiedz Link
sanyu Re: POLECANE MIEJSCA NOCLEGOWE W PRADZE 21.08.08, 10:05 Ja np mieszkałam w hostelu o nazwie HOSTEL5 na Plzeńskiej23. Cenowo polecam, pokoje ok, łazienki nie najczystsze ale da się przeżyć. I świetna lokalizacja. Odpowiedz Link
l.e.a Re: POLECANE MIEJSCA NOCLEGOWE W PRADZE 21.08.08, 17:47 a nie ma wyszukiwarki ? na tym forum juz był ten temat wałkowany juz set razy Odpowiedz Link
kanapony Re: POLECANE MIEJSCA NOCLEGOWE W PRADZE 21.08.08, 23:26 ja już próbowalam przyszpilic wątek na górze ale mi się nie udało Odpowiedz Link
marcinn_a Re: POLECANE MIEJSCA NOCLEGOWE W PRADZE 25.08.08, 15:54 Słuchaj,ja zawsze jak jezdze do Pragi nocuje w fajnym hotelu o nazwie Pivovar.Miesci sie przy ulicy Freyowej.Bliziutko do stacji metra Vysocanska.Nie wiem jaka masz kase ale jest tam wzglednie tanio i bardzo czysto.Fajna baza wypadowa do zwiedzanai Pragi-dobrze skomunikowana Odpowiedz Link
slavko2 Re: POLECANE MIEJSCA NOCLEGOWE W PRADZE 25.08.08, 15:55 praaga generalnie jest dobrze skomunikowana, to jej zaleta Odpowiedz Link
kanapony Re: POLECANE MIEJSCA NOCLEGOWE W PRADZE 25.08.08, 20:00 Slavko, co Tobie dziś? nie powiem - uwagi celne, ale chyba masz zły humor, bo tak każdemu... Odpowiedz Link
kanapony Re: POLECANE MIEJSCA NOCLEGOWE W PRADZE 25.08.08, 21:12 podlizuję się ;D na wszelki wypadek - prewencja, by i mnie się nie dostało Odpowiedz Link
slavko2 Re: POLECANE MIEJSCA NOCLEGOWE W PRADZE 25.08.08, 21:17 ale Ty wariatka jesteś ) albo inaczej wybitna krakowska artystka z piwnicy pod baranami Odpowiedz Link
kanapony Re: POLECANE MIEJSCA NOCLEGOWE W PRADZE 25.08.08, 23:44 nigdy nie twierdzilam, że jestem nomalna ;p Odpowiedz Link
slavko2 Re: POLECANE MIEJSCA NOCLEGOWE W PRADZE 26.08.08, 09:24 no to teraz wszyscy wiemy z kim mamy do czynienia Odpowiedz Link
bohemia1 Re: POLECANE MIEJSCA NOCLEGOWE W PRADZE 26.08.08, 17:49 Zajrzyj tu: www.ceskystul.wz.cz/index.php?p=ubytovani Odpowiedz Link