marxx 09.11.06, 21:26 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,3727801.html Tak jak juz kiedys pisalem ...Jakie spoleczenstwo tacy wybrani do polskich wladz miejskich czy panstwowych , no i swoja droga niezle jaja :) m Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
evek Re: Wybory w Polsce 09.11.06, 22:44 tak jest! bedzie lad i porzadek w Bialymstoku! nie bedzie picia i bicia! granica bedzie na prawde! babcie beda szczesliwe, mlodziez bedzie pracowac, a w urzedzie bedzie lad i porzadek! i obowiazkowe sweterki we wzorek! ;O) ps. a jak zlikwidowac papierosy?? Odpowiedz Link
aniabuzuk Re: Wybory w Polsce 09.11.06, 22:48 Ogladalam i nie wierzylam. Rany boskie... Odpowiedz Link
ubukrool Re: Wybory w Polsce 09.11.06, 22:52 Pan Krzysio to tak naprawde Chuck Norris, on wszystko potrafi, zlikwiduje nie tylko papierosy, on zlikwiduje wszystko Odpowiedz Link
ubukrool Re: Wybory w Polsce 09.11.06, 22:54 jest tego wiecej www.youtube.com/watch?v=Ohy1GqrDsCk Odpowiedz Link
marxx Re: Wybory w Polsce 09.11.06, 23:21 Po prostu piekne , jest w Polsce dobrze , powiem wiecej , bardzo dobrze a bedzie jeszcze bardziej dobrze, my Komitet Wyborczy Wyborcow w czasie Wyborow oznajmiamy , ze wyprowadzimy cala policje , wojsko , pielegniarki i emerytow na ulice aby nam wszystkim wydawalo sie ze bedzie milo i bezpiecznie , nastepnie zakazemy kupowac wodki, pic papierosow, palic gume, sex bedzie musial zejsc do podziemia lub jeszcze nizej. Tak nam dopomoz Bog, Honor, Ojczyzna i jasnie nam panujacy pan przewodniczacy ejmen aha zaglosujcie tylko na mnie , bo jak ja juz cos obiecam to hoho, spod ziemi wykopie, ukradne , zabiore emerytom , na nic nie bede patrzyl a zalatwie swoim wyborcom.....Jeszcze raz ejmen , dziekuje w imieniu matki mojej i tatusia i cioci Zosi czolem! Wiwat polska demokracja! Odpowiedz Link