mnietka.kokietka 13.10.05, 16:41 Witam, Na mój balkon wniosły się sikorki. Jestem zdumiona ale w sumie mam dosyc zielono jak na październik na tym balkonie, więc może im to sprzyja. Postawić im tam jakiś domek? ) Co robić? Czym jek karmić a czym nie? Dzięki za pomoc! mniecia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niemed Re: Sikorki 13.10.05, 20:30 Lubią zjeść po polsku, tłusto, lubią smalczyki i słoninki, moje zajadają się słonecznikiem... U mnie też się kręcą niecierpliwie w ogródku i posyłają mi ogonkami aluzyjne gesty: - "Co ty śpisz, zaspałeś?" Mądrale z tego forum mówią, że trzeba jeszcze poczekać z karmieniem... Wiedzą co mówią... Odpowiedz Link
anjek18 Re: Sikorki 25.11.05, 17:26 [img]film.onet.pl/_i/news/duze/h/harry_potter_i_czara_ognia_9.jpg[/img] Odpowiedz Link
astabahn Re: Sikorki 08.12.05, 23:24 mnietka.kokietka napisała: > Witam, > Na mój balkon wniosły się sikorki. Jestem zdumiona ale w sumie mam dosyc > zielono jak na październik na tym balkonie, więc może im to sprzyja. > Postawić im tam jakiś domek? ) > Co robić? Czym jek karmić a czym nie? > Dzięki za pomoc! > > mniecia Ja moge je zaczarować i na balkonie będą cały rok. hehee swoją drogą to jak śnieżek spadnie można im tam jakiejś słoninki zawiesić rzecz jasna nie spolonej. Pozdrawiam > Odpowiedz Link
astabahn Re: Sikorki 08.12.05, 23:26 swoją drogą ... co to za fotka w profilu? No no... Odpowiedz Link