lablafox 29.04.06, 19:19 Zakląskał w zaroślach. Rozśpiewł się. To na pewno był sowik. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abstrakt2003 Re: SŁowik 30.04.06, 07:23 Ostatnio byłem w Szczecinie. Tam właśnie pierwszy raz usłyszałem i wypatrzyłem słowika. PS W trakcie tej podróży (do Szczecina przez Słupsk i Ustkę z Wawy) widziałem 3 żurawie (w okolicach Kościerzyny) bielika w locie całą masę łabędzi, mew, rybitw oni sporo niezidentyfikowanych ptaków morskich (no nie wziąłem ani atlasu ani lornetki a czasu miałem sporo...) Odpowiedz Link
abstrakt2003 A tu możemy posłuchać 30.04.06, 07:26 katrinh2o.republika.pl/slowik_szary.htm Odpowiedz Link
marta_znawca Re: A tu możemy posłuchać 30.04.06, 11:21 Słowik szary ładnie śpiewa ale Wilga i Trznadel ładniej Odpowiedz Link
abstrakt2003 przy okazji 30.04.06, 13:23 marta ty zadje się że z Mińska piszesz... Jeśli tak to może mi napisać gdzie dokładnie znajduje się sklep z optyką w Nowych Osinach. Odpowiedz Link
marta_znawca Re: przy okazji 30.04.06, 21:17 abstrakt2003 napisał: > marta ty zadje się że z Mińska piszesz... > Jeśli tak to może mi napisać gdzie dokładnie znajduje się sklep z optyką w > Nowych Osinach. No niezabardzo wiem jakie tam są sklepy...ale prawda jestem z Mińska Odpowiedz Link
abstrakt2003 Re: przy okazji 01.05.06, 06:41 marta_znawca napisała: > abstrakt2003 napisał: > > > marta ty zadje się że z Mińska piszesz... > > Jeśli tak to może mi napisać gdzie dokładnie znajduje się sklep z optyką > w > > Nowych Osinach. > > > No niezabardzo wiem jakie tam są sklepy...ale prawda jestem z Mińska ========== No cóż napiszę do nich. Pozdr. Odpowiedz Link
strix1 Re: A tu możemy posłuchać 08.05.06, 22:03 wilga może i ładnie ale jednak słowik to klasa sama dla siebie Pozdrówka dla marty_znawcy...wilg Odpowiedz Link
niwela.zj Re: A tu możemy posłuchać 30.04.06, 14:21 > katrinh2o.republika.pl/slowik_szary.htm U mnie nie można posłuchać bo nie ma dżwięku, a np. dźwięki z otoczenia gniazda orła dochodzą. Moze czegoś nie mam do jego odtworzenia. Pozdr. Odpowiedz Link
cereusfoto Re: SŁowik 09.05.06, 07:53 A ja mam co rano i co wieczór darmowe koncerty słowicze. Wystarczy wyjść do ogrodu lub otworzyć okno. Piękne! Od pewnego czasu to mój ulubiony ptak. Drozd śpiewak też nieźle śpiewa. Odpowiedz Link