mossiam 05.04.10, 20:56 CHŁOPCY: 3 Bartosz Wojciech 2 Jakub Kamil Maksymilian Marcin Oskar Szymon 1 Adrian Aleksander Bartłomiej Błażej Igor Ivo (ojciec obcokrajowiec, bliźniak Noah) Kacper Konrad Mateusz Noah (ojciec obcokrajowiec, bliźniak Ivo) Olaf Oliwier Patryk Rafał Tymoteusz DZIEWCZYNKI: 2 Amelia Anna Agata Aleksandra Alicja Laura Julia Maja Oliwia 1 Ada Anastazja Antonina Daria Emilia Joanna Karolina Lena Leoni (taka pisownia, ojciec obcokrajowiec) Liliana Łucja Marta Martyna Nadia Nikola Zuzanna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: WnŚ Żory, marzec 05.04.10, 20:57 Podobaja mi się Błażej i Łucja przede wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: WnŚ Żory, marzec 05.04.10, 21:58 O kurcze, aż trzech Wojtków? Podoba mi się Tymoteusz, Anastazja i Łucja. Reszta bez zachwytów . Odpowiedz Link Zgłoś
magducha78 Re: WnŚ Żory, marzec 05.04.10, 22:26 3 Wojtków? podoba mi się Tymoteusz,Lilianna i Łucja Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: WnŚ Żory, marzec 05.04.10, 23:19 Wojciech w ogóle w Żorach jest dość popularnym imieniem. Podoba mi się Łucja, Antonina. Odpowiedz Link Zgłoś
mossiam Re: WnŚ Żory, marzec 06.04.10, 09:32 Ja w pierwszej chwili bardzo ucieszyłam się na Leona, ale potem zauważyłam, że jest dziewczynką i spostrzegłam swoją pomyłkę percepcyjną Szkoda, że jednak nie Leonia. Co do Noah i Ivo, zdziwiły mnie trochę wybrane imiona, bo ojciec ma imię i nazwisko bardzo wyraźnie arabskie. Odkąd zaglądam do tej rubryki (czyli od ok. roku), po raz pierwszy widzę Olafa, Tymoteusza, Adę, Anastazję, Joannę, Łucję. Najbardziej podoba mi się ta ostatnia. Zastanawia mnie dość duża popularność Laury. Przez ostatni rok pojawiała się równie często co Martyna czy Alicja, a częściej niż choćby Zuzanna czy Weronika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bati Re: WnŚ Żory, marzec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.10, 21:10 Cieszy Tymoteusz, Łucja i Liliana. Odpowiedz Link Zgłoś