gondziakoja 21.05.10, 13:30 Jak czytam Twoje wypowiedzi to nie mogę nadziwić się Twojej wiedzy na temat imion, ich historii i znaczenia. Mam nieodpartą pokusę zapytania Cię, czy to Twoje hobby, zawód czy jak? I jeszcze zastanawia mnie jakie imiona dla swojego dziecka/dzieci wymyśliła taka obeznana w tym temacie osoba? Może jestem zbyt bezpośrednia, jeśli nie chcesz, nie musisz odpowiadać, ale ciekawość mnie zżerała. Pozdrawiam )) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vocativa Re: do gaudencji :) 21.05.10, 14:07 Ja się dołączam, to znaczy mnie interesuje imię lub imiona dzieci Gaudencji Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: do gaudencji :) 23.05.10, 00:43 gondziakoja napisała: > Jak czytam Twoje wypowiedzi to nie mogę nadziwić się Twojej wiedzy na temat > imion, ich historii i znaczenia. Mam nieodpartą pokusę zapytania Cię, czy to > Twoje hobby, zawód czy jak? Hej! Dziękuję za miłe słowa. Imiennictwo to moje bobby, któremu się oddaję z różną intensywnością już od ładnych paru lat. A odpowiedź na pytanie o imię mojego syna wysłałam na priva, vicativie także - z zasady nie ujawniam go na ogolnodostępnym forum. pozdrawiam g. Odpowiedz Link Zgłoś
aedo Re: do gaudencji :) 23.05.10, 07:41 To ja też poproszę, bo nie ukrywam, że już parę razy się zastanawiałam, jak ma na imię Twój syn. Odpowiedz Link Zgłoś
quasi.modo Re: do gaudencji :) 23.05.10, 12:29 To ja także poproszę o to cenne info. Po latach uczestnictwa na forum przyszła i na mnie godzina ciekawości Odpowiedz Link Zgłoś
jagodowa2 Re: do gaudencji :) 23.05.10, 12:47 Ja również dołączam się do pytania. Jestem również ciekawa Twojego imienia Gaudencjo. Odpowiedz Link Zgłoś
magg79 Re: do gaudencji :) 23.05.10, 14:24 W takim razie i ja bardzo poproszęPrzyznam, że od bardzo dawna podczytuję to forum i również od dawna jestem ciekawa imienia Twojego oraz Twojego Syna Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
martaad Re: do gaudencji :) 23.05.10, 20:09 i jeszcze ja jeszcze ja!ładnie proszę gaudencjo Odpowiedz Link Zgłoś
gondziakoja Re: do gaudencji :) 24.05.10, 13:19 Widzę, że mój wątek wzbudził małe poruszenie na forum. Jak widać nie tylko ja jestem taka ciekawska Gaudencjo dzięki za odpowiedź. Niestety nie mogę wejść na swojego priva, no trudno Powiem tylko, że fajne masz hobby i chyba trochę zazdroszczę Ci tak dużej wiedzy na temat imion Pozdrawiam )) Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: do gaudencji :) 24.05.10, 23:04 Gondziakoju - czemu? Wystarczy klinkąć na linka do poczty u samej góry. Jeszcze raz dziękuję, a dziewczynom będę odpowiadać po kolei. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
magduszon Re: do gaudencji :) 24.05.10, 23:21 czytam forum od pewnego czasu, ale specjalnie założyłam konto, żeby poznać imię Twojego synka, Gaudencjo. Czy możesz mi również zdradzić? Odpowiedz Link Zgłoś
izabe.la17 Re: do gaudencji :) 25.05.10, 12:16 Czy ja również mogę poznać Twoją tajemnicę Gaudencjo również jesteś dla mnie autorytetem i skarbnicą wiedzy o imionach. Mimo, że urodziłam córeczkę prawie 3 m-ce temu (i wybrałam imię przy pomocy forumowiczek) nadal b. często bywam na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
gondziakoja Re: do gaudencji :) 25.05.10, 13:44 Gaudencjo wczoraj miałam jakiś problem, żeby wejść na pocztę, ale dziś mi się udało i muszę powiedzieć, że jestem zachwycona Twoim wyborem, ale też nie zaskoczona Domyślałam się, że to będzie jakieś imię/imiona w tym właśnie stylu. Przyznam, że też zastanawiałam się nad tym imieniem dla naszego synka, który przyjdzie na świat za 2 m-ce, ale nie udało mi się przekonać męża Natomiast za radą forumowiczek wybraliśmy dla małego imię Ignacy. Nad drugim ciągle się zastanawiamy, bo chcemy, żeby było to imię po kimś z naszej rodziny. To właśnie Ty doradziłaś nam Wielanda, ciągle to rozważamy, ale jesteśmy coraz bardziej na tak Dziękuję i pozdrawiam )) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa9717 Re: do gaudencji :) 25.05.10, 14:59 Gaudencjo, kulom się mogę nie kłaniać, ale ciekawość mnie zżarła! Wiem tylko, że na pewno nie Andrzej Zdradzisz i mnie to mniano? Odpowiedz Link Zgłoś
nelcia714 Re: do gaudencji :) 25.05.10, 15:18 A mogłabyś mi też napisac ? bo zżera mnie ciekawośc Odpowiedz Link Zgłoś
granadax Re: do gaudencji :) 25.05.10, 15:43 dołączam do ciekawskich. Ze cenie sobie twoja obszerną wiedze to wiesz, bo wiele razy pytalam o zdanie. Glosno tez pisze o tym bo uwazam ze docenianie ludzi i mówienie im o tym ma ogromne znaczenie dla motywacji i uczucia spełnieniaChoć nie jest tego warunkiem... Odpowiedz Link Zgłoś
pluskotka Re: do gaudencji :) 26.05.10, 13:12 Pamiętam wcześniejszy las próśb, wtedy też uległam ciekawości. Temat bumerang, o tak. Ciekawe kiedy wróci znów. Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka.3 Re: do gaudencji :) 28.05.10, 12:18 Gaudencjo czy moglabys i mi zdradzic jak ma na imie Twoj syn? Oczywiscie jestem rowniez bardzo ciekawa Twojego imienia. Ladnie prosze Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: do gaudencji :) 29.05.10, 15:19 Aż mi głupio, bo już tyle próśb dostałaś, ale ja także czekałam na okazję ku temu tj. dowiedzeniu się, jak Twój syn ma na imię. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: do gaudencji :) 30.05.10, 16:43 Kochane, dziękuję za tyle miłych słów i przepraszam, ze przycichłam - ostatnio byłam z doskoku, bo bardzo dużo się dzieje spraw, które domagają się uwagi. Foremkom z historią nicka odpisuję po kolei. A pozostałe zachęcam do udzielania się na forum pod stałym nickiem. Wszystkie foremki gorąco pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja co się odwlecze, to nie uciecze ;-) 19.07.10, 23:06 Zajrzyjcie, dziewczyny, do swojej poczty - trochę to trwało, ale wiadomości wysłałam Do przeczytania! i jeszcze raz dziękuję za Wasze miłe komentarze. Odpowiedz Link Zgłoś
ilianna Re: co się odwlecze, to nie uciecze ;-) 19.07.10, 23:28 Ja też bym chciała wiedzieć . Jeśli można, oczywiście . Odpowiedz Link Zgłoś
liliowewzgorze Re: do gaudencji :) 20.07.10, 01:01 dopisuję się do grona ciekawskich pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kara30 Re: do gaudencji :) 20.07.10, 08:10 ja również ... jeśli można Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ingutka Re: do gaudencji :) 20.07.10, 14:23 i ja jeśli można, też mnie to nurtuje od długiego czasu i pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_mirando Re: do gaudencji :) 20.07.10, 18:42 W takim razie także i ja dołączam do grona ciekawskich Czytam forum od dłuższego czasu, dawniej pisałam pod innym nickiem lub jako gość, teraz będę używać tego na stałe. I już wcześniej zastanawiało mnie, Gaudencjo, jak imię nosi Twój syn i Ty sama. Będę wdzięczna za odpowiedź Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość jest tu jeszcze ktos IP: 188.117.135.* 20.07.10, 19:20 kto tego nie wie? teraz już chyba wszyscy... Odpowiedz Link Zgłoś
uwierz_mirando Re: jest tu jeszcze ktos 20.07.10, 20:48 Właśnie o to chodzi Gaudencji, żeby nie wiedział każdy przypadkowo trafiający na to forum Gość. Odpowiedz Link Zgłoś
ilka114 Re: do gaudencji :) 20.07.10, 20:05 Czy ja też mogłabym poznać imię/imiona Twojego syna i Twoje? Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka.3 Re: do gaudencji :) 20.07.10, 22:20 Gaudencjo, dziekuje za odpowiedz a czy moglabys mi zdradzic rowniez Twoje imiona? Odpowiedz Link Zgłoś
ilka114 Re: do gaudencji :) 21.07.10, 01:10 Dziękuję bardzo. A czy mogłabyś mi zdracić również swoje imię? Swoją drogą Twój syn ma śliczne imiona. Odpowiedz Link Zgłoś
pasik Re: do gaudencji :) 22.07.10, 17:48 Tego nie można przegapić jako ciekawska foremka fajnego forum proszę o wiadomość na prv. Odpowiedz Link Zgłoś
liwia_augusta Re: do gaudencji :) 23.07.10, 22:50 Patrząc po zainteresowanych i zachwyconych imionami twojego synka gaudencjo możesz się spodziewać znacznego "wysypu" chłopców o tych imionach. W końcu jesteś autorytetem w tej dziedzinie Odpowiedz Link Zgłoś
hanka2501 Re: do gaudencji :) 23.07.10, 23:25 Och wstyd się przyznać ale i ja ciekawska się podłączam pod prośbę A Ty jakie nosisz imię ?? Odpowiedz Link Zgłoś
chce_bobo Re: do gaudencji :) 24.07.10, 00:23 Malwina (mal_art), którą znam z zamkniętego rówieśniczego wspominała kiedyś, że imię twoje oraz twojego syna jest owiane tajemnicą Skoro teraz jest szansa na uchylenie rąbka to ja chętnie zaspokoję swoją ciekawość Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: do gaudencji :) 28.07.10, 01:55 Miło mi, ale chyba nie mam aż takiego wpływu na foremki Odpowiedz Link Zgłoś
cyprysiowa Re: do gaudencji :) 24.07.10, 10:13 ja tez porosze imiona te ...co juz sa i te planowane dzieks Odpowiedz Link Zgłoś
silwer81 Re: do gaudencji :) 26.07.10, 23:44 Ja też bardzo chciałabym poznać imiona Twojego syna, intryguje mnie to odkąd czytam to forum.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
aagje Re: do gaudencji :) 27.07.10, 14:12 no to może ja też poproszę o imię Twojego synka. Lekarz powiedział, że w brzuchu raczej siedzi chłopak. A imię ciągle nie wybrane. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-tristana Re: do gaudencji :) 28.07.10, 22:04 Mnie sie wydaje, ze to bedzie jakies bardzo malo popularne imie! Ja tez jestem bardzo ciekawa imienia Gaudencji dzieci-dziecka, a wiec dolaczam sie do pozostalych ciekawskich! Powiem szczerze, ze kiedys wpadl mi w oczy jakis post i tak sobie pomyslalam o jednym imieniu... ale moze sie myle! Odpowiedz Link Zgłoś
nowalij_ka0 Re: do cyprysiowej 01.12.14, 22:00 Czy ja również mogłabym poznać to imię? Zaciekawiło mnie to jak osoba z tak ogromną wiedzą imienniczą mogła nazwać synka. Odpowiedz Link Zgłoś
tu-jaa Re: do gaudencji :) 01.12.14, 23:00 skoro wątek wyciągnięty, to i ja poproszę jeśli można. od dawna się nad tym zastanawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jakimm Re: do gaudencji :) 02.12.14, 10:57 Gaudencjo, czy ja też mogę prosić? (A może już są dzieci? ) Ciekawość ludzka nie zna granic... Jaka popularność wątku!!! Chyba wszystkich na tym forum to ciekawi. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: do gaudencji :) 07.12.14, 16:00 O proszę, wątek został wyciągnięty Niestety nie mogę do Was napisać na prv, bo nie aktywowałyście profilu i adres gazetowy nie działa! Odpowiedz Link Zgłoś
nowalij_ka0 Re: do gaudencji :) 07.12.14, 16:41 Mój jak najbatdziej aktywny dostaję wiadomości z tego forum więc nie powinno być problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
jakimm Re: do gaudencji :) 07.12.14, 23:32 Gaudencjo! Profil aktywowany. Poczta już działa (chyba). I to wszystko specjalnie dla Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
nowalij_ka0 Re: do gaudencji :) 08.12.14, 18:48 Pozostaje nam czekać na odzew gaudencji Odpowiedz Link Zgłoś
makuffka Re: do gaudencji :) 08.12.14, 23:16 ja też jestem ciekawa, jeśli mogę prosić. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja wiadomości poszły 09.12.14, 08:46 ...choć nie mam pewności, czy trafią do nowalijki i makuffki - ale oby tak pozdrawiam Was serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
nowalij_ka0 Re: wiadomości poszły 09.12.14, 13:34 Trafiła odpowiedz i do mnie dziękuję, moja ciekawość została zaspokojona domyślałam się że będą to piękne imiona . Odpowiedz Link Zgłoś
jakimmm Re: wiadomości poszły 09.12.14, 15:59 Gaudencjo! Poczta z konta jakimm nie działa (nie wiem dlaczego?). Czy możesz wysłać na jakimmm?Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
tu-jaa Re: wiadomości poszły 11.12.14, 23:17 moja poczta jest już (chyba) aktywna Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: wiadomości poszły 13.12.14, 22:11 tu-jaa - poszło! adabsurdum7 - nic nie dostałam Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: wiadomości poszły 26.12.14, 13:55 adabsurdum7 napisała: > Dziękuję za maila, odpisałam Nie dostałam odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś