stefa76 12.03.04, 10:46 Co myślicie o tym imieniu??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kotekmru Re: Marcelinka 12.03.04, 11:00 Kuzynka męża tak nazwala młodszą córcię i mi podoba się bardzo. dziewczynka nosząca to imię - tzn ta konkretna Marcelka - jest spokojna, zrównowazona, nie wymaga ciągłej uwagi na sobie, ale ... trochę chorowita... Imię git!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szczekuszka Re: Marcelinka 12.03.04, 12:28 Mnie sie Marcelina BARDZO podoba. Jednak od momentu kiedy pojawila sie wstretna (jak dla mnie) postac Marcysi w serilu "Zlotopolscy" to i imie troche przestalam lubic. Zdrobnienie Marcysia jest okropne. Szczerze powiedziawszy nie slyszlam tego zdrobnienia, az do serialu. Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: Marcelinka 12.03.04, 22:39 Sliczne imię ! Pozdrawiam Madzia Odpowiedz Link Zgłoś
aniutek Re: Marcelinka 13.03.04, 04:37 mnie sie bardzo podoba, ino jak zdrabniac?? Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Marcelinka 13.03.04, 04:45 Celina?Cela? Marcela? Marla? hehe mnie sie imie nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
angie555 Re: Marcelinka 14.03.04, 19:03 Jesli chodzi o Marcysie to jest to raczej od Marcjanny.... Moja mama chciala mnie tak nazwa, imie nie jest brzydkie ale ciesze sie ze mnie tak nie nazwala... Odpowiedz Link Zgłoś