Dodaj do ulubionych

ukradli mi 2 wozki

05.02.13, 10:09
Wczoraj z klatki w bloku w Ursusie Wwa ukradli mi rano 2 wozki- gondolke emmaljunge edge granatowa i szara spacerowke maclarena. Dalismy sprawe na policje i rozwiesilismy plakaty. Co jeszcze mozna zrobic?Czy komus udalo sie odzyskac wozek?
---
Malwinka 15.03.2009
Marcelinka 04.12.2012
Obserwuj wątek
    • z_oe Re: ukradli mi 2 wozki 05.02.13, 10:55

Wspolczuje- bym sie poryczala normalnie.
      Jak ukradl "swoj"zlodziej to moze i podrzuci- mialam podobna sytuacje z rowerkiem synka.
      Do sasiada przyszedl kolega- oba tacy "rezolutni" i ten kolega ukradl rowerek.
      Naglosnilismy sprawe i sasiad kazal Mu podrzucic rowerek i zabronil "krasc"z wlasnego podworka :)

Ale chyba masz nikle szanse na odzyskanie wozkow- zwlaszcza w W-awie - przykro mi
    • kkitka Re: ukradli mi 2 wozki 05.02.13, 11:23
      Może obserwuj portale ogłoszeniowe i gdzieś się pojawi na sprzedasz. Współczuję :(
    • thea19 Re: ukradli mi 2 wozki 05.02.13, 15:24
      hmm, ostatnio jednej forumce ukradli wozek i po paru dniach oddali.
      generalnie nie licz na cud, ze samo wroci (chyba, ze to wkurzony sasiad bo wozek zastawial przejscie i to taka nauczka), przejrzyj allegro, gumtree, tablice, moze znajdziesz. no i masz nauczke, ze nie zostawia sie niczego wartosciowego co jeszcze ma kola na klatce. mi kiedys wyniesli stara kuchnie jak remontowalismy mieszkanie i wymienialismy agd. kuchnia stala na palecie a w srodku byly folie po nowej kuchni. kulturalni zlodzieje zabrali wszystko a ja mialam problem z utylizacja z glowy :)
      • blondynkapoznan Re: ukradli mi 2 wozki 08.02.13, 14:04
        podziwiam takich ludzi co zostawiają wózka na klatce a potem się dziwią że kradną.
        jedyna opcja szukać wózków na portalach sprzedażowych, obejść pobliskie komisy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka