jaikaja 09.06.04, 14:13 ja dlugo zastanawialam sie nad imieniem dla dziecka chlopczyk mial miec na imie kordian a dziewczynka zuzia...i wiecie jak ma na imie? urodzila sie kaja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beatagl Re: moja coreczka kaja 15.06.04, 16:10 Ślicznie dla mnie jest to najpiekniejsze imie na świecie pozdrawiamy mała Kaję. Beata 3 letnia Kaja i 30 tyg. Franek Odpowiedz Link Zgłoś
boniedydy Re: moja coreczka kaja 15.06.04, 19:06 jaikaja napisała: > chlopczyk mial miec na imie kordian a dziewczynka zuzia...i wiecie jak ma na > imie? > urodzila sie kaja czasami tak jest, że rodzi się zupełnie kto inny, niż sie człowiek spodziewa. Mi też się diametralnie zmienił wybór, ale jakoś już w czasie ciąży. Miał być Wincenty. Ale może jeszcze kiedyś będę miała małego Wicka Odpowiedz Link Zgłoś
ula1001 Re: moja coreczka kaja 15.06.04, 22:12 Hej, bo to jest imie dla najfajniejszych dziewczynek. Nasza Kaya ma 7,5 miesiaca i jest wyjatkowa. Piszemy przez y, bo nie mieszkamy w Polsce pozdrawiamy, Ula i Kaya Odpowiedz Link Zgłoś
sacreble Re: moja coreczka kaja 22.06.04, 07:56 MOja córcia - jeszcze w brzuszku - też nosi takie imię Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś