aldonawandzel 23.06.04, 08:16 Co sądzicie o tym inieniu??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aldonawandzel Re: Aldonka 23.06.04, 08:18 Dodam,że moja znajoma tak nazwała swoje dziecko a mnie nigdy nie podobało się to imię. Odpowiedz Link Zgłoś
yawokim Re: Aldonka 23.06.04, 10:12 teraz to imie ekstrawaganckie, inteligenckie, w jednym rzedzie z irma czy ryszarda, ale mi sie raczej kojarzy ze starymi powiesciami " gruba kucharka aldona z pekiem kluczy u boku ..." Odpowiedz Link Zgłoś
boniedydy Re: Aldonka 23.06.04, 10:30 Z brzmienia nigdy mnie nie zachwycało, ale jest litewskie, co szczególnie cenię ze względu na historię rodzinną Odpowiedz Link Zgłoś
szczekuszka Re: Aldonka 23.06.04, 12:55 Aldona- strasznie twardo i tak jakos powaznie. Nigdy bym dziecka tak nie nazwala, ale dobrze, ze ktos nadaje tego typu imiona. Chociaz nie odchodza w niepamiec. Odpowiedz Link Zgłoś
itsola Re: Aldonka 27.06.04, 11:56 Czesc ! Nie wiem ,ale juz chyba tu pisalam,ze to imie wogole mnie sie nie podoba .A to dlatego,ze kojarzy mi sie z bardzo brzydkim polskim powiedzonkiem-ktorego nie bede tu publikowac.Pa ola Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Aldonka 29.06.04, 07:09 Mnie tez sie szczegolnie nie podoba, wszystkie Aldony jakie znam to takie babo- chlopy Odpowiedz Link Zgłoś