megi79 12.08.04, 16:56 www.kronikatygodnia.pl/tekst.php?abcd=3664&dz=1 takie sobie,ale może kogoś zainteresuje,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: artykuł o imionach 12.08.04, 19:10 Ciekawa jest ta wyliczanka imion najczęściej nadawanych w Zamościu. Wiedziałam, ze Oliwia jest popularna, ale nie sadziłam, że na pierwszym miejscu wśród imion żeńskich, przynajmniej w tym regionie. Po drugie, dziwi mnie, że w Zamościu niesmiało wraca Zofia czy Maria, bo w Warszawie te imiona już wróciły, nawet może teraz znów są nieco rzadiej nadawane, wnosząc z "Witajcie na świecie". Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna251 Re: artykuł o imionach 12.08.04, 22:55 Mały Mercedes?? Chyba Mała Mercedes, wszak to imię żeńskie, czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
aniadm Re: artykuł o imionach 12.08.04, 23:23 No więc niech już nikt nie mówi, że każdy w Polsce rozpozna Mercedes jako imię żeńskie, chociaż nie kończy sie na -a... Odpowiedz Link Zgłoś
adziunia Re: artykuł o imionach 13.08.04, 14:08 To jest Zamość koło Warszawy czy Lublina?????? Bo ja jestem z tego drugiego strona nie chce mi sie wyswietlic wiec jeszcze nie wiem o czym jest artykul Odpowiedz Link Zgłoś