mamba13 07.12.04, 13:06 Moja 3-letnia Dominika wymyslila sobie siostre. Nazwala ja Marcelinka i od kilku juz miesiecy ciagle o niej mowi. My z mezem tez bardzo juz na nia czekamy, ale nie wiemy co z imieniem. Znajomi smieja sie, ze udziwnione, a nam sie podoba. Naprawde lepiej, zeby dziewczynka miala na imie np. Kasia i byla kolejna Kasia na osiedlu??? Napiszcie co sadzicie o imieniu Marcelinka, bardzo prosze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cysia.b Re: MARCELINKA - PROSZE O OPINIE. 07.12.04, 13:40 Mnie się podoba. Nie jest udziwnione ani trochę Odpowiedz Link Zgłoś
koala500 Re: MARCELINKA - PROSZE O OPINIE. 07.12.04, 13:56 Mi równiez to imię się podoba, ja tez nie lubię imion oklepanych. A Marcelinkę mozna nazywać Marcelinką, Marcysią to bardzo wdzięczne imię. Podoba mi się !! Nie zgadzam się ze jest udziwnione, ja za udziwnione uwazam takie które nie wiadomo jak napisać, czyli Wanessy, Dzesiki itp. Odpowiedz Link Zgłoś
tatjana Re: MARCELINKA - PROSZE O OPINIE. 07.12.04, 14:07 Ładne. Ani trochę nie jest udziwnione. P.S. Dominika też bardzo mi się podoba Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mamba13 Re: MARCELINKA - PROSZE O OPINIE. 07.12.04, 14:13 Dzieki dziewczyny. Nie bede sluchala ludzi tylko serca. Bedzie Marcelinka i juz. Bardzo pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
szczekuszka Re: MARCELINKA - PROSZE O OPINIE. 07.12.04, 14:40 Ostatnio dowiedzialam sie od mamy, ze imie (Scholastyka) wybrala dla niej starsza siostra. Marcelinka to piekne imie i o dziwo pasuje do Dominiki! Moim zdaniem bardzo dobry wybor! Odpowiedz Link Zgłoś
kasja311 Re: MARCELINKA - PROSZE O OPINIE. 07.12.04, 16:40 Suuuper, i jeszcze jedno-dobrane sylabowo, mowcie co chcecie o dobieraniu imion rodzenstwa, ale mnie drazni jak jedno imie jest krotkie a drugie dlugie Odpowiedz Link Zgłoś
maja92 Re: MARCELINKA - PROSZE O OPINIE. 07.12.04, 17:23 Znam jedna 18 miesieczna Marcele - pocieszna dziewczynka))) Pozdrowienia, Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: MARCELINKA - PROSZE O OPINIE. 07.12.04, 17:46 Marcysia - prześliczne imię. Wcale nie udziwnione. Odpowiedz Link Zgłoś
reirei Re: MARCELINKA - PROSZE O OPINIE. 07.12.04, 22:50 bardzo fajne imię, ładne i niebanalne-gratuluję wyboru! Odpowiedz Link Zgłoś
basia027 Re: MARCELINKA - PROSZE O OPINIE. 07.12.04, 22:55 MARCELINKA-bardzo ładne imię. Odpowiedz Link Zgłoś
xp12 Re: MARCELINKA - PROSZE O OPINIE. 08.12.04, 14:19 Marcelinka czyli zdrobnienie od Marcelina to bardzo ładne imię. Wybrałam sobie takie na bieżmowaniu ) xp Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: MARCELINKA - PROSZE O OPINIE. 08.12.04, 15:25 Sliczne imię Marcelinka Madzia Odpowiedz Link Zgłoś
dorka1976 Re: MARCELINKA - PROSZE O OPINIE. 11.12.04, 12:54 Witam imię ładne, ale bardziej podoba mi się Marcjanka, zdrobnienie też Marcysia!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
hanya00 Re: MARCELINKA - PROSZE O OPINIE. 12.12.04, 01:58 slodkie imie,super!1moja przyjaciolka mamarcysie,swietna dziewuszka Odpowiedz Link Zgłoś
kachaha1 Re: MARCELINKA - PROSZE O OPINIE. 13.12.04, 01:28 Sliczne imie!!! Gratuluje wyboru! Ja prawdopodobnie bede milala Natalke Ponoc czesto spotykane itd.ale nam sie podoba i tyle! Poza tym mieszkamy a Anglii i chcielismy zeby imie mialo odpowiednik angielski.Teraz to mi bedzie po glowie chodzic ta Marcelinka Bardzo ladne! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
mamba13 Re: MARCELINKA - PROSZE O OPINIE. 13.12.04, 10:10 Dziekuje wszystkim za opinie. Nie moge sie juz tej naszej Marcelinki doczekac. )) Kachaho1 - Natalka to tez bardzo ladne imie, chociaz to prawda, ze czesto spotykane. U mojej Dominiki w grupie, w przedszkolu sa 4 Natalie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś