madzialena22 31.03.05, 14:00 Wiem,ze juz pisałam o tym imieniu wątek... ale zarchiwizowany (na jakiej to jest w ogóle zasadzie?) i nie mogłam nic dopisac.. Gaudencjo możesz sprawdzić ile osób nosi moje drugie imię? Tak się zawsze zastanawiałam od małego... ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: ORIANA 31.03.05, 18:46 Ano zarchiwizowany; wątki archiwizują się automatycznie, jeśli przez pewien czas nikt się do nich nie dopisze. Orian jest w Polsce 220 (dane z Grzeni). Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: ORIANA 05.04.05, 09:40 A mi caly czas to imię kojarzy sie z zakładem fryzjerskim Odpowiedz Link Zgłoś
bodomlake do gaudencji 05.09.05, 02:50 a gdzie sie w ogóle sprawdza ile jest nadań danych imion w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: ORIANA 05.04.05, 11:27 dla mnie to prześliczne imię, ale kojarzy mi się za bardzo z Orianą Fallaci. Odpowiedz Link Zgłoś
madzialena22 Re: ORIANA 05.04.05, 22:33 ehh cały czas z fryzjerem? Nie chcesz się przestawić na myślenie o Fallaci czy o tym wielkim statku? ) A może skojarz z reprezentantką naszego kraju w mistrzostwach w judo Orianą Małachowską? Ja jakoś zawsze będę to imię kojarzyła ze sobą hihi ) Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: ORIANA 06.04.05, 08:50 hmm. niom.. mi cały czas z fryzjerem . Ale imię jest bardzo ładne. Podoba mi sie. M. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: ORIANA 03.09.05, 12:35 Mam wrazenie, że tydzień temu w trójmiejskim WnŚ była mała Orianka. Odpowiedz Link Zgłoś
ariana1 Re: ORIANA 03.09.05, 16:06 Uprzejmie donoszę,że mnie też się baaaardzo podoba Z tym że jednak bardziej Ariana, bo Oriana ma za bardzo indiańskie brzmienie. Bardzo ładne jednak imię Niestety nie dam tak na imię mojej córce, Ariana tez odpadło ostatecznie. Zdecydowałam się na całkiem inne imię Odpowiedz Link Zgłoś
madzialena22 Re: ORIANA 03.09.05, 21:54 moja mamuśka się ostatnio zdziwła jak byłyśmy w sklepie.."cholercia.. ktoś nazwał buty Oriana" hihi ) ps. a swoją drogą we wrześniu wychodzę za mąż.. i w jednym kościele powieszono moje zapowiedzi bez drugiego imienia.. ciekawe dlaczego.. Odpowiedz Link Zgłoś