ewcialinka 19.05.05, 16:36 PODOBA WAM SIE TO IMIĘ ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anik223 Re: ADRIAN 19.05.05, 20:05 mi sie nawet podoba.znałam kiedyś jednego i nazywałam go Adi Odpowiedz Link Zgłoś
lilian_ka Re: ADRIAN 20.05.05, 08:10 mi się nie podoba, tym bardziej ze znam jednego, niezbyt fajnego - ma 8 lat. Poza tym trudna wymowa dla dzieci- rowiesnicy przekrecają nieświadomie mowiąc na niego ARDIAN Odpowiedz Link Zgłoś
reynevan_a Re: ADRIAN 20.05.05, 13:38 Niestety, ale nie. Bardzo mi się nie podoba to imię. Jest koszmarne. Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: ADRIAN 20.05.05, 14:01 Mój mąż ma Artur Adrian a teściowa na wieść że małemu chcemy dać Gerard pyta czemu takie twarde jakby Artur Adrian nie było. Oboje tego Adriana nie lubimy:- ) ( i nie za twarość) Odpowiedz Link Zgłoś
ajlii Re: ADRIAN 20.05.05, 15:59 nie... choć mam fajnego kuzyna o tym imieniu... jak był mały, to mówiono do niego Aduś Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: ADRIAN 17.10.05, 15:48 Niezmiennie nie moge sie przekonac do tego imienia, nie mam skojarzen a jednak nie. Odpowiedz Link Zgłoś
juleczka4 Re: ADRIAN 17.10.05, 16:35 Uwielbiam zdrobnienie Aduś od tego imienia ) Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: ADRIAN 17.10.05, 16:58 juleczka4 napisała: > Uwielbiam zdrobnienie Aduś od tego imienia ) > A ja znam to zdrobnienie od Adolfa Odpowiedz Link Zgłoś
juleczka4 Re: ADRIAN 17.10.05, 17:01 Ooo to nie wiedziałam , że to zdrobnienie pochodzi też od Adolfa! Jednak mnie tak czy inaczej kojarzy się z Adrianem , mam kuzyna o takim imieniu i wszyscy się do niego tak zwracamy ) Odpowiedz Link Zgłoś
judyta79 Re: ADRIAN 17.10.05, 20:14 cyt. Poza tym trudna wymowa dla dzieci- rowiesnicy przekrecają nieświadomie mowiąc na niego ARDIAN nie tylko rowiesnicy, ja mam 26 lat i tez zdarza mi sie(i nie tylko mi) tak przekrecac to imie) kolega baaardzo sympatyczny, ale imie nie podoba mi sie Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_andrzeja Re: ADRIAN 10.11.05, 21:45 judyta79 napisała: > ja mam 26 lat i tez zdarza mi sie(i nie tylko mi) tak > przekrecac to imie) No, to koleżanko, szybciutko do logopedy! Odpowiedz Link Zgłoś
ikaes Re: ADRIAN 18.10.05, 08:54 Tak szczerze - nie za bardzo. MOja siostra cioteczna ma synka Adriana i siostra cioteczna mojego męża też ma synka Adriana. Odpowiedz Link Zgłoś
sataga Re: ADRIAN 18.10.05, 14:39 ewcialinka napisała: > PODOBA WAM SIE TO IMIĘ ?? Mnie się podoba) mój synek też ma na imię Adrian. Odpowiedz Link Zgłoś
telica bardzo ladne 10.11.05, 20:44 super wlasnie takie wybralam dla swojego dziecka coz ze wiekszosc opini negatywna to nawet dobrze bo nie beddzie czesto sie pojawialo a argumentacja zadna bo coz ze sie nie podoba kwestia gustu a zdrobnienia i przekrecanie dotyczy wszystkich imion wiec to tez nie wazne swkojarzenia z jakimis znajomymi sa smieszne wiec pozdrawiam wszystkich adriankow Odpowiedz Link Zgłoś
elas13 Re: ADRIAN 11.11.05, 18:11 Mam syna Adrian więc mi się podoba a zdrobnić można np.Adek Aduś No i po kłopocie Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: ADRIAN 10.04.06, 20:44 Zdrobnienie Adek jest IMO fajne, a najbardziej pasuje mi do imienia Adalwin lub Adalbert Odpowiedz Link Zgłoś