pipi43 Re: Jakie imię jako drugie pasuje do imienia Korn 30.05.06, 09:30 Myślę, że pasuje Anna - jest krótkie i proste - łagodzi Kornelię ) Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: Jakie imię jako drugie pasuje do imienia Korn 30.05.06, 10:37 Wystarczy jedno imię. Odpowiedz Link Zgłoś
nati_28 Re: Jakie imię jako drugie pasuje do imienia Korn 30.05.06, 11:01 Nietety nie przy naszym nazwisku. Pasuje albo Kornel + dłuzsze imię drugie + nazwisko, albo ewentualnie Korneli bez drugiego, choć z drugim i tak będzie ładniej Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: Jakie imię jako drugie pasuje do imienia Korn 30.05.06, 11:20 hmm.. a wydawalo mi sie, ze do kazdego nazwiska pasuje jedno imie. W takim razie może: Kornel Wincenty Kornel Tymoteusz Kornel Aleksander Kornel Maksymilian Odpowiedz Link Zgłoś
nati_28 Re: Jakie imię jako drugie pasuje do imienia Korn 30.05.06, 12:20 Kornel Tymoteusz podoba mi się. Też już brałam to pod uwagę Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Jakie imię jako drugie pasuje do imienia Korn 30.05.06, 12:29 Kornel Teofil Kornel Maksymilian Kornel Wincenty Odpowiedz Link Zgłoś
nilgau Re: Jakie imię jako drugie pasuje do imienia Korn 30.05.06, 14:15 Kornel Marcel Kornel Emanuel pasuje i się ładnie rymuje Odpowiedz Link Zgłoś
nati_28 Re: Jakie imię jako drugie pasuje do imienia Korn 30.05.06, 15:10 Kornel Marceli - ładnie Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Jakie imię jako drugie pasuje do imienia Korn 30.05.06, 17:10 Kornel Marceli, Kornel Maksymilian nieźle. Kornel Makary (bo pasuje i zaczyna się jak Makuszyński) Kornel Maksencjusz (jw., i jeszcze jest z "Mikołajka") Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynka_bez_zapalek Re: Jakie imię jako drugie pasuje do imienia Korn 30.05.06, 17:30 Kornel Amadeusz, Arkadiusz, Beniamin, Dominik, Maurycy, Przemysław, Sławomir, Mirosław, Stanisław, Makary, ... Odpowiedz Link Zgłoś