papetka1 11.02.07, 20:20 Co sądzicie o tych imionach? Mi osobiście nie podobają się, a pytam się z ciekawości bo mam znajome osoby noszące te imiona. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olianka Re: Albina, Balbina 11.02.07, 20:28 Albina jest dla mnie bardzo zwykłym imieniem. Pozytywnie zwykłym Balbina bardzo mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
corleinne Re: Albina, Balbina 11.02.07, 23:20 Znam te imiona z rodziny, niestety osoby je noszące już nie żyją. Albina podoba mi się bardziej. Balbina to była siostra mojego pradziadka, i pamiętam, że przez długo pradziadek właśnie tak na mnie mówił - chyba się nie zorientował, że mam na imię Barbara. A i ja pewnie myślałam, że to jakieś zdrobnienie od Barbary Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Balbina... 12.02.07, 11:17 pewna znana mi Balbina lat dwadzieścia kilka, niedawno staraa się o pracę w telemarketingu. Nie przyjęto jej do pracy, znam opinię szefostwa, nieoficjalną, dlaczego... Otóż szefostwo uznało, że jeżeli w słuchwce zgłosi się dziewczyna mowiąc: Tu Balbina, sucham, zostanie uznana ta firma za nieprofesjonalną i śmieszną... Mimo, że Balbinka była jedną z lepszych kandydatek przyjęto osobę o mniej tzw. "śmiesznym" imieniu... Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Balbina... 12.02.07, 18:31 Lepiej zatrudnić kogoś niekompetentnego, kto będzie kreował nieprofesjonalny wizerunek firmy swoim zachowaniem. Właśnie jestem po rozmowach w sprawie naprawy pralki - ludzie, którzy ze mną rozmawiali, nie przedstawiali się, ale mimo to udało im się mnie odstraszyć od tej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia Re: Albina, Balbina IP: *.chello.pl 12.02.07, 14:20 Albina nie podoba mi się za to Balbina jest całkiem niezła. Odpowiedz Link Zgłoś