candy26 01.07.07, 21:06 Przepraszam za brak tytułu ale nie mogłam wymyślić żadnego.Postanowiłam napisać w imieniu przyjaciółki.Chciałam powiedzieć że ma na imie Alicja i ma dwie córki Natalie i Sandre.Zauważcie jakże dziwnie dobrane są te imiona.Jedno takie popularne,że jakby zwołać wszystkie Natalie do jakiegoś pomieszczenia to pękało by ono w szwach a drugie tak żadkie i oryginalne że Sandr było by może z 5.Ciekawe zestawienie imion i co ciekawsze to bliźniaczki.Jakie są Wasze spostrzeżenia i jak zareagowaliście na te imiona?Pozdrawiamy Ania i Nikodem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tawananna* Re: 123... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 21:16 Mnie ten zestaw nie dziwi. Sandra nie jest aż tak rzadkim imieniem - powiedziałabym wręcz, że jest dość popularna. Natalia faktycznie bardzo częsta. Żadne z imion mi się nie podoba, Sandra bardzo . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: 123... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 22:06 W moim otoczeniu Natalia i Sandra są równie popularne, Sandra może i bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dee Re: 123... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.07, 08:37 Mnie równiez nie podoba sie ten zestaw. Natalia to strasznie popularne imie, przez co straciło na swoim uroku(podobnie jak Julia). Sandr nie jest chyba tak wiele, przynajmniej w moim otoczeniu. Nie podoba mi sie jednak. Boom na Sadry był chyba w latach 90-tych. Za bardzo kojarzy sie z Sandrą - piosenkarką i to chyba jej popularnośc dała początek Sandrom w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
wasza-mama Re: 123... 02.07.07, 16:43 hmm ja oobiscie nie mam nic do Sandry lecz Natalia ma tylka tę wade ze jest zbyt popularna.Natalia Julia Oliwia Wiktoria Aleksandra Zuzanna i Maja itp to najpopularniejsze imiona w calej Polsce.Sandr wedlug warszawskiego rankingu jest zaledwie 85 co w porownaniu z Nataliami ktorych jest az 756 to naprawde Sandra jest to bardzo oryginalne imie.Oba mi sie podobaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 18:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_kakaszka Sandra, Aleksandra... 02.07.07, 19:46 osobiście nie przepadam za tymi imionami, ale to jeszcze nic, moja sąsiadka ma syna Cezarego i dwie córki starszą Aleksandrę i młodszą Sandrę i ten zestaw mi jakoś nie leży. Odpowiedz Link Zgłoś