magda_m22 22.09.07, 22:43 Tak właśnie na imię ma nowo narodzona córeczka aktorki Salmy Hayek. Mnie się ten zestaw bardzo podoba i uważam, że świetnie się prezentuje na tle udziwnionych imion dzieci gwiazd (niestety nie tylko) Hollywoodu. Dodam jeszcze, że aktorka ta jest meksykanką. Właściwie nie wiem jak imię to jest odbierane w USA ale jeśli o mnie chodzi to jest OK. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abiela Re: Valentina Paloma 22.09.07, 22:50 IMO bardzo ok, dobrze dobrany zestaw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dee Re: Valentina Paloma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.07, 08:34 Mnie takze sie podobają imiona córeczki Salmy Odpowiedz Link Zgłoś
mal_art Re: Valentina Paloma 24.09.07, 17:40 Rzeczywiście wyjątkowo "normalne". I ładne. Walentynka... Odpowiedz Link Zgłoś
troubleska Re: Valentina Paloma 24.09.07, 21:33 Pierwsze imie piekne, Palomy nie znosze. Odpowiedz Link Zgłoś
donmari Re: Valentina Paloma 26.09.07, 16:31 Dla mnie kiczowate. Ale jak na Hollywood, niewydziwione,jak u mało kogo w tym środowisku... Odpowiedz Link Zgłoś