hovawartka 08.03.08, 12:56 Dziś dzień kobiet i z tej okazji wątek dla panów: jakie są waszym zdaniem imiona "kobiece"? Co czyni je powabnymi? Które sprawiają, że nie znając kobiety o takim imieniu chcielibyscie ją poznać? M. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ariana1 Re: Kobiece imiona 08.03.08, 18:05 Hmmmm... żaden z panów się nie odzywa, to mogę ja? Najbardziej kobiecym i powabnym imieniem jest i będzie IMO Anna. I to w pełnej jego formie. Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Kobiece imiona 08.03.08, 18:40 A np. niezbyt kobieca jat taka Brunhilda Odpowiedz Link Zgłoś
ariana1 Re: Kobiece imiona 08.03.08, 20:39 Przyszły mi jeszcze na myśl imiona: Ewa Lidia Maria również w pełnej formie każde z nich Odpowiedz Link Zgłoś
aneladgam Re: Kobiece imiona 09.03.08, 10:32 dla mnie pociągającym i tajemniczym imieniem jest Sylwia. ale też jestem kobietą Odpowiedz Link Zgłoś
shilla01 Re: Kobiece imiona 10.03.08, 11:32 wydaje mi się , że mężczyzn pociągają imiona mniej klasyczne - bowiem mężczyzni raczej nie lubią zwyczajnych kobiet - a Ewa czy Ania przez swoją powalającą liczbę nosicielek nie jest dla nich niczym atrakcyjnym. Myślę , że wolą imiona w stylu Wirginia itp Odpowiedz Link Zgłoś