abiela 30.12.08, 09:22 Tak nazywa się nowonarodzony wnuk Sarah Pallin. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olianka Re: Tripp Easton Mitchell 30.12.08, 11:19 A Palin sama nie ma Trippa? A nie, ona ma Tracka i Triga. Ciekawe jak duży wpływ miała a wybór imienia dla wnuka? Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Tripp Easton Mitchell 30.12.08, 11:28 olianka napisała: > A Palin sama nie ma Trippa? A nie, ona ma Tracka i Triga. Ciekawe jak duży wpły > w > miała a wybór imienia dla wnuka? Podejrzewam, że przemożny! Odpowiedz Link Zgłoś
asidoo Re: Tripp Easton Mitchell 30.12.08, 12:28 Jestem ciekawa jak odbierane są te imiona w USA. Ja mam odczucie, że nie są one w zbyt dobrym guście. Odpowiedz Link Zgłoś
quasi.modo Re: Tripp Easton Mitchell 30.12.08, 20:19 Tripp jest jeszcze jak cię mogę. Przynajmniej spotkałam się już kiedyś z tym imieniem. Trig i Track są raczej dziwaczne. Podobnie jak imiona córek Palin. Jak nie zapomnę, to popytam, jak Amerykanie to odbierają. Ale tutaj panują bardzo luźne zasady (a właściwie ich brak) nadawania imion, więc trudno jest kogokolwiek zaszokować. Na przykład ostatnio spotkałam faceta o imieniu Aubrey. Wczoraj zaś czytałam o rodzinie, która ma 18-oro dzieci. I wszystkie imiona zaczynają się tam na "j". O, mam link: en.wikipedia.org/wiki/Duggar_family Odpowiedz Link Zgłoś
mmaupa Re: Tripp Easton Mitchell 30.12.08, 20:27 Ciekawostka: jakie dostal(a)bys imie, gdyby urodzila cie Sarah Palin? Sarah Palin Baby Name Generator: politsk.blogspot.com/2008/09/sarah_13.html Odpowiedz Link Zgłoś