anetad25 19.04.09, 20:26 Które z tych imion podoba Wam się najbardziej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: Maja Wiktoria czy Adrianna??? 19.04.09, 21:33 Wybrałabym Adriannę. Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Maja Wiktoria czy Adrianna??? 19.04.09, 23:32 Adriana - przez jedno n. Odpowiedz Link Zgłoś
mal_art Re: Maja Wiktoria czy Adrianna??? 20.04.09, 08:41 Z tych trzech najbardziej podoba mi się Maja. Odpowiedz Link Zgłoś
biljana Re: Maja Wiktoria czy Adrianna??? 20.04.09, 09:24 Zarówno Maja jak i Wiktoria są obecnie szalenie popularne. Wybrałabym Adriannę, bądź poszukała trzeciej opcji Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Maja Wiktoria czy Adrianna??? 20.04.09, 11:25 Żadne, z musu Adrianna. Odpowiedz Link Zgłoś
nelcia714 Re: Maja Wiktoria czy Adrianna??? 20.04.09, 12:41 Wszystkie należą do moich ulubionych ale wybrałabym Adriannę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nuna Re: Maja Wiktoria czy Adrianna??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.09, 12:59 Adrianna - bardzo ładne Odpowiedz Link Zgłoś
es_jp Re: Maja Wiktoria czy Adrianna??? 06.05.09, 12:12 Oczywiście, ze Adusia!!!! Adrianna to piękne imię, w dodatku tak ładnie mozna je zdrabniać: Adusia, Adunia, Ada, Aduś, Adrianka... Ja mam sentyment do tego imienia, poniewaz nosi je moja 9-letnia córka. Nie załuję tego wyboru, imię do niej pasuje, jest oryginalne-nigdy w przedszkolu, ani w szkole nie było drugiej Adusi.Poza tym ja kojarzę imię z osobą, moja Aduska jest bardzo wrażliwa, świetnie się uczy i jest bardzo, bardzo przez wszytskich lubiana. Czasem tak sobie myślę, ze po kim ona taka cudowna...)) Za 2 miesiące rodzę, bede miec syna. Nie miałam pomysłu na imię. Reszta rodziny zdecydowała, ze będZie to Franus, a ja juz się przyzwyczaiłam, ze bede miec synusia Franusia)))) Odpowiedz Link Zgłoś
morelee Re: Maja Wiktoria czy Adrianna??? 20.04.09, 15:35 Mai i Wiktorii już może starczy na świecie? nie podobają mi się pospolite imiona. Adrianna całkiem ładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
anettia28 Re: Maja Wiktoria czy Adrianna??? 20.04.09, 18:42 Wybrałabym Adriannę, chociaż podoba mi się mało. Odpowiedz Link Zgłoś
alicja-15 Re: Maja Wiktoria czy Adrianna??? 27.04.09, 19:17 z podanych trzech imion podoba mi sie tylko Maja (co z tego,że popularna,Twoja Maja bedzie tylko jedna).Zarówno imiena Wiktoria jak i Adrianna bardzo nie lubię Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Maja Wiktoria czy Adrianna??? 27.04.09, 23:05 Tyle że cudzych Maj będą całe tłumy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magbur Re: Maja Wiktoria czy Adrianna??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.09, 15:23 Moja córeczka ma 9 miesięcy i nazywa się Adrianna. Mówię do niej zdrobniale Adrianko. Dla mnie brzmi pięknie. W szpitalu na 13 urodzonych dziewczynek sześć było Maj. Ładnie ale troszkę zadużo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada77 Adrianna IP: *.cdma.centertel.pl 05.05.09, 10:08 pewnie nie bedę zbyt obiektywna, bo mam córkę Adriannę-Adę, imię jest super, ma tysiące zdrobnień,nie jest udziwnione a rzadkie; Majek jak mrówków, poza tym znałam nieciekawe Majki, postrzelone, niepoważne, imie mi nie pasuje do dorosłej kobiety np. na stanowisku-pani prezes Maja........ osobiście b lubię imiona z 2nn lilianna marcjanna joanna itp. są b. kobiece i eleganckie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: Adrianna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.09, 20:57 Znam jedną Adriannę,tzw kobieta lekkich obyczajów lekko ujmując!Mimo popularności wybrałabym Maja Wiktoria Odpowiedz Link Zgłoś