deela 30.07.09, 22:42 jeszcze sie nie chwalilam ze juz jest na swiecie ano jest ma 7 tyg i piekne imie ku rozpaczy moich rodzicow ale co tam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dalenia Re: Benedykt 30.07.09, 22:45 Gratuluje Synka !! Imię b. ładne, u kogoś Sama chyba bym się nie odważyła Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Benedykt 30.07.09, 22:55 Gratuluję, świetny wybór! Jestem wnuczką Benedykta Jakieś 10 lat temu koleżanka powiedziała mi, że moi dziadkowie mieli/mają obciachowe imiona: Benedykt i Zuzanna. Zuźka już wróciła, Benkowi tego nie życzę, bo szkoda go. A na studiach miałam super kolegę Benka. Wszyscy od razu go zapamiętywali, a Benek dumnie nosi swoje piękne imię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolka Re: Benedykt IP: *.inetaccess.pl 31.07.09, 10:47 olianka napisała: > > A na studiach miałam super kolegę Benka. Wszyscy od razu go zapamiętywali, a > Benek dumnie nosi swoje piękne imię. ja też miałam kolegę Benka, ale od Bernarda Gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
ka-mili Re: Benedykt 30.07.09, 23:41 Bardzo fajnie Niedawno nawet słyszałam jak na ok 3-latka wołali Benek. Podoba mi się Odpowiedz Link Zgłoś
szampanna Re: Benedykt 31.07.09, 14:47 Gratulacje. Bardzo mi się podoba Benedykt, a z tą rozpaczą rodziny to jakoś znajomo brzmi Odpowiedz Link Zgłoś
magdmaz Re: Benedykt 31.07.09, 14:50 Gratulacje! Imię fajne, a rodzina się przyzwyczai. Mów, że miał być Bonawentura, ale się ugięłaś... Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Benedykt 02.08.09, 18:18 Gratuluję, imię świetne! Ciekawa jestem procesu przyzwyczajania się rodziców. Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: Benedykt 02.08.09, 19:01 juz przywykli zreszta czy mieli wybor?? na poczatku moja mum mowila: dziecko, a jak tam dziecko? a jak je dziecko? a jak dziecko spalo az obsobaczylam i mowie mamo BENEK on ma na imie BENUS!! no i mowi benek, wiec juz "przelknela" bardzo dziekuje za gratulacje moj "blogoslawiony" jest dzieckiem bardzo pogodnym i spokojnym, imie do niego pasuje za to starszy Julek (gdzies czytalam ze znaczy "ten ktiry krzyczy") tez na imie dobrane perfekcyjnie pozdr deela Odpowiedz Link Zgłoś
katia.seitz Re: Benedykt 03.08.09, 13:49 Gratulacje. Nasz synek nazywa się Olgierd Benedykt. Moja 80-letnia ciocia, której Olgierd nie za bardzo przechodzi przez gardło, mówi na niego Benio Odpowiedz Link Zgłoś
nerwena Re: Benedykt 04.08.09, 00:13 Gratuluję! Dużo zdrówka dla małego Benedykta życzę! Odpowiedz Link Zgłoś